מחמאות......

עופר 123

New member
מחמאות......../images/Emo9.gif

מחמאות הן בעיה קשה. לא מעט פעמים יצא לי להחמיא למישהי גדולה על כמה שהיא נראית טוב אבל המבט שקיבלתי היה "נו, באמת, איך אתה יכול להחמיא למישהי שנראית כמוני?". התחושה היתה של אי אמונה בסיסית ביותר, אי יכולת לקבל מחמאה, דוגמת היתה עלבון לכל דבר. האם גם אתן דחיתן מחמאה, לא האמנתן למחמיא, כי "מי יכול להחמיא לשמנה"? תוהה
,
עופר

sunflowers

New member
זה דומה לשאלה בענין המשיכה, לא?

כלומר - האם אנחנו מאמינות למי שאומר לנו שהוא נמשך אלינו. והתשובות בהכרח מחוברות ישירות לתחושה הבסיסית שיש לכל אחת ואחת עם עצמה. מי שבאמת מרגישות טוב עם עצמן (לא מצוין, אבל בסדר) - יאמינו. מי שלא - לא. ומכאן משתרשרים ישירות לשאלה, האם מישהי שמנה יכולה להרגיש טוב עם עצמה. שאלה שמובילה אותנו לדיונים הארוכים שנערכים כאן מדי פעם, עד כמה באמת אנו מקבלות את עצמנו (סליחה על הנקיטה בלשון נקבה, אבל הרב קובע...). עד כמה אנו יכולות להשתחרר מהראי המוצב כלפינו על ידי קרובים וזרים גמורים כאחד ואשר מכריז לא רק איך אנחנו נראות באופן אובייקטיבי, אלא גם את המסקנות המתבקשות מכך (לטעמו של אותו ראי) ואשר מוצבות כמסקנות אובייקטיביות. ואני? טוב ששאלת. אני הייתי גם פה וגם שם. פעם לא האמנתי ולא קיבלתי (את עצמי ואת המחמאות). היום, אחרי שנים של עבודה, אני מאמינה וגם מקבלת. ולמה שלא אאמין? אני אשה מאד מאד יפה !
, הרי ברור שמסתכלים עלי בגלל זה, וימותו כל הקנאים.

gal33

New member
the more the marrier...

ממש לא. נהפוך הוא, עד שמישהו מוציא מחמאה במדינה הזו, ועוד לשמנה, אז ברור שהיא אמיתית
אחרי שאתה מנכה את המקור שאומר את המחמאה ואת מצב רוחך באותו רגע, אז בכיף. אני באמת ובתמים חושבת שיש שמנות שהן פשוט יפהפיות, או סקסיות, או אסתטיות מאוד. יש שמנות שפשוט נראות טוב!!! גל

מישהו בן 56 (בגיל של אבא שלי)

אמר לי שאני נורא חמודה, אבל לפני שהספקתי להאמין לו, הוא שאל אם אני רוצה לצאת איתו. ברחתי משם לפני שהיתה לי הזדמנות להרהר בדבר .....

את האמת......

לא אף פעם לא דחיתי מחמאות, עוד שאני אוהבת צומי שכמוני
כשנותנים לי מחמאה, אני אומרת תודה וסבבה לי. למה לי לחשוב למה כמה ואיך. למרות שלפעמים מידי פעם, בתוך תוכי אני אומרת לעצמי, שלפעמים זה רק דיבורים ללא מעשים
וכשאמרת לבחורה ההיא שהיא נראת טוב , ואז היא עיקמה פרצוף, זה כי הרוב מה לעשות חושבים שונה מימך, ואז דיי קשה אולי לחלק לקבל שבאמת נותנים להם מחמאות מכל הלב אישה יפה.

למעלה