מחמאות - יותר מדי?

• פותח הנושא SpiKo
  • פורסם בתאריך

SpiKo

New member
מחמאות - יותר מדי?

אני מבקש לפני הכל, בנושא הזה. שתדברו על עצמכן בנות. לא על אחרות. אלא אם כן אתן בטוחות במאה אחוז. יש דבר כזה יותר מדי מחמאות? ז"א, נגיד מישהו אמר לכן שאת יפה. מאוד יפה. ואת לא מסכימה איתו. והוא אומר לך את זה פעמיים בערך כל פעם שאתם נפגשים כי הוא באמת מרגיש ככה. הייתן נרתעות מזה? או שהייתן נמשכות לזה? מה אני אמור לעשות? להפסיק להחמיא לה? בכמות מעטה יותר? תגובות :)

נועה2004

New member
לדעתי תחמיא לה פחות אם היא לא רוצה

לשמוע מחמאות... אם אתה חושב שהיא יפה, תגיד לה את זה אבל אם זה מעצבן אותה אתה לא חייב להפסיק לגמרי אלא תחמיא לה פחות ותראה את התגובות שלה. לפעמים הרבה מחמאות נראות מאולצות שאמורים אותן זו אחר זו... נראה לי שאם המחמאות שלך יהיו במינון הנכון ובמידה זה יראה גם יותר אמיתי ושאתה באמת מתכוון לזה ולא אומר לה סתם "את יפה", "איזו חולצה חמודה", "השיער שלך יפה היום" אלא אומר את זה ובאמת מתכוון לזה מכל הלב ואז היא האמת תעריך את זה יותר. בהצלחה !

SpiKo

New member
תודה!

אזז.. ככה.. אני מאוד מאוד אוהב אותה.. והיא נורא יפה.. אבל יש לה בעיה רצינית - חוסר בטחון עצמי. חשבתי שלא תביני נכון, אני לא איזה מישהו שיש לו את כל הבטחון בעולם עם בנות - אבל לא חסר לי. והיא ממש נפגעת כשאני אומר לה שהיא יפה, ואני מתכוון לזה מכל הלב. ניסיתי לדבר איתה על זה כמה פעמים אבל לא נעים לה לדבר על זה כ"כ, והיא מעדיפה לסגור את זה כמה שיותר מהר. אז מה? להפסיק להחמיא? שוב פעם, תודה על התגובה.

נועה2004

New member
אני מבינה את שניכם....

גם לי אין עודף בטחון עצמי ולשמוע מחמאות לפעמים זה דיי מביך, זה לא מרגיז אותי אבל זה לא תמיד נעים.. שוב, אני לא חושבת שאתה צריך להפסיק לגמרי, תוריד את המינון של המחמאות, ולאט לאט לפי התגובות שלה תוכל לדעת ולהבין איך היא אוהבת לקבל מחמאות. אין מישהו שלא אוהב לקבל מחמאות. אני מאמינה שבתוך תוכה כשהיא חוזרת הביתה ואומרת לעצמה "הוא אמר לי שאני יפה", זה עושה לה טוב, תהייה בטוח.

SpiKo

New member
אוקיי, תודה ../images/Emo13.gif

אז אם אני אוריד את המינון, לפי דעתך, היא תקבל את זה יותר כמחמאה? ונגיד והיא מקבלת את זה גם עכשיו כמחמאה, היא תפגין את זה לידי? כי היא ממש, אבל ממש לא רגועה כשהיא שומעת את זה.

נועה2004

New member
לדעתי...

אחרי שתוריד את המינון היא תרגיש יותר בנוח לקבל מחמאות ממך ויכול להיות שהיא גם תפגין את זה.

shirazlovemor

New member
מאוד תלוי

אם הייתי מרגישה שהוא אומר את זה מכל הלב ושהוא באמת מתכוון לזה אז הייתי מוחמאת אם הייתי מרגישה שזה לא אמיתי אז זה אפילו היה מרתיע אותי ממנו.

SpiKo

New member
אני אומר את זה ברגש,

אני לא מכיר הרבה דרכים לגרום לה להבין שזה מהלב.. יש לך טיפ?

shirazlovemor

New member
קשה לתת טיפים

כשבנאדם אומר משהו מהלב אז לפעמים פשוט רואים את זה עליו..מרגישים תסתכל לה בעיניים כשאתה אומר את זה, תחזיק לה את היד..

אז ככה בובי ...!

אחח אני זוכרת את עצמי בגיל 14, עדיין לא מודעת לעצמי וליופי שלי :)) בהרבה פעמים שבנים נתנו לי מחמאה חשבתי שהם מסתלבטים עליי ...! עצוב אה ..? כן כן, אכן זה נובע מחוסר בטחון עצמי .. מעבר לכך ...! יש בנים (כמובן לא כולם ) שזורקים לבנות מחמאות כי זה האופי שלהם, כי ככה הם משיגים משהו , כי הם חרטטנים, יכול להיות שחברתך נתקלה באחד כזה לפניך ...! לכן קח זאת באיזי . אני אישית מדברת מהנסיון .. אבל היום ? חחח בדיוק שבוע שעבר איזה חמוד אחד אמר לי שיש לי אחלה חיוך שכיף לו לראות על הבוקר, וכשהוא קיבל תשובה חיובית לגביי שאלתו "האם עוד מישהו אמר לי זאת ב-5 הדקות הראשונות להיכרות" הוא גם פינק אותי בעוד מחמאה : "צנועה" !!! חחחח בטחון עצמי זה משהו שנבנה אצל אנשים מסויימים .. אל תיקח אותה קשה כי יש מצב שזה מה שיש לה ונסה להבין שכמובן יש סיבות עמוקות לכך חג שמח וכשר ...!

Mozzarella

New member
אני חושבת שמחמאות

בהחלט תורמות לביטחון העצמי, אבל לי באופן אישי קשה לשמוע יותר מדי "את יפה", כי זה גורם לי לחשוב שאין בי דברים אחרים...נחמד לגוון גם ולא להתייחס רק למראה החיצוני, אפילו אם זאת התכונה הבולטת של הבחורה...אם תחמיא לה על האינטליגנציה, או על תחומים שבהם היא יותר בטוחה בעצמה, המחמאות שלך על המראה שלה ישמעו יותר אמינות בעיניה וזה ישפר לה את הביטחון העצמי כמכלול.

זכוכיות

New member
תלוי מי המחמיא...

עד כמה הוא קרוב, מה אופי הקשר איתו ומה אופי המחמאות שלו.

svetaa

New member
אני אגיד לך דבר אחד מקווה לא לפגוע

זה לא באמת חשוב 'מה' אתה אומר, השאלה היא 'איך' אתה אומר. כל דבר, ובייחוד מחמאות צריך לומר יפה, בכריזמה, ביטחון עצמי, אבל לא יהירות, להגיד מחמאות זו אומנות שלמה והדבר המבאס הוא זה שלמי שיש את זה- יש את זה, ולמי שאין- אין. ללמוד להגיד מחמאות מאוד קשה אם אין לך כשרון לזה, לכן אם אתה לא שולט באומנות הזאת, תאמר מחמאות רק ברגע שאתה ממש ממש בטוח במה שאתה אומר (כי אז זה יוצא פחות או יותר טוב), כשאתה אומר את זה לא בשביל ה"להחמיא", אלא כי זה מה שאתה חושב באותו רגע ומאמין בו מכל הלב.

abcd80

New member
להחמיא זו לא אומנות.

זה בא מהלב בלי שיבקשו אותה.

svetaa

New member
זה יכול לבוא מהלב

אבל אם הוא יגיד לך את זה מהלב בחוסר טקט, בצורה שלומיאלית את לא תביני שזה בא מהלב. לעומת זאת ישנם אנשים שיכולים להגיד מחמאות לא הכי מהלב בצורה כזו שתכבוש אותך בשנייה. אני אוכיח לך שזאת אומנות בדיוק כמו ציור: לשם השוואה, כמו שאדם שלא יודע לצייר, יצייר, אמנם מהלב ועם רגש, תמונה של נוף - בית (משולש עם ריבוע) ועץ (קו ואליפסה למעלה)וזה יצא ממש מכוער ומהידך, אדם שיש לו את זה יצייר תמונה מהממת עם הרבה פחות רגש וזה יראה מהמם.

הממ...

בן זוגי גם נוטה להחמיא לי הרבה, ואני מאוד חסרת ביטחון (למרות שזה בהחלט השתפר בשנה האחרונה) אז זה גורם לי להסמיק ולהרגיש מובכת, כן גם אחרי שנה ביחד כי ככה אני עם מחמאות, למרות שמאוד אוהבת לקבל מחמאות
כל דבר צריך לבוא במידה, אל תגזים במחמאות, אבל כן תמשיך להחמיא כשאתה מרגיש שאתה רוצה, פשוט עשה זאת במידה. תחשוב שכל היום היו נותנים לך מחמאות, זה היה מרגיש לך מוזר ומוגזם, לא?

Miss Thang

New member
היה לי חבר שתמיד

היה קורה לי יפיופה. וכשהיינו נפגשים, הוא לא היה מפסיק לבהות בי :) זה ממש הביך אותי, אבל די נהניתי מהתשומת לב. בקיצור, זה כיף גדול.

למעלה