מחמאה

חנה201

New member
מחמאה

אני קוראת מדי פעם את ההודעות בפורום, ואני מוכרחה לומר שאני מלאה התפעלות מהאנשים, מהידע, מהרצון לעזר , וכן מחריצותו והבנתו של ארנון. יישר כח

yoavep

New member
בהחלט מסכים

למדתי המון בזכות מספר אנשים כאן על כיצד לחקור טוב יותר, כיצד להשיג מקורות חדשים וכו´. תודה רבה לכל החברים ואני מקווה שנמשיך כך.

ornan

New member
הרבה מחמאות

לפורום "שורשים משפחתיים" מגיעות מחמאות רבות ולא בלשון יחיד. כל מה שחנה 201 ציינה נכון בהחלט ואף יותר הרמה התרבות הידע הנתינה הרצון לעזור הרחבת האופקים ובכלל... לי נפתח עולם חדש, מעבר לעניין עצמו של הרחבת הידע שלי בשורשי משפחתי, שלאט לאט אני מצליחה למצוא עוד עלעלים, מצאתי עצמי מועשרת בספרים שלא הכרתי (ואני מחוברת בחבל הטבור לספרים) חלק כבר קראתי וחלק איתמר לוי מחפש כדי להעשיר את ספרייתי, עולם החיפוש באינטרנט נפתח בפני, הצילומים הנהדרים שחברים מוסיפים לנו להאיר את עיניינו, הסיפורים הנהדרים שמתבלים את "מחקרינו" ובעיקר הרמה התרבותית של חברי הפורום, כן בואו לא נצטנע, הציצו בפורומים דומים, אפילו באותו פורטל ותבינו על מה אני מדברת... בקיצור יישר כח לכולנו ארנה

ראם ערן

New member
טוב........

אז קצת טפיחה על השכם לא תזיק. אז באמת פורום מלא עזרה, רצון טוב וחברות. אז התודה לכולנו וכמובן לארנון על היוזמה וההשקעה
ערן

צביקוש21

New member
ועל זה נאמר : כל מילה נוספת מיותרת

חנה אין לך מושג כמה שאת צודקת! אני גאה להיות אחד מחברי הפורום ואני יכול להגיד לך שאנשים כאן הם המשפחה השניה שלי והאבא הרוחני שלנו הוא לא אחר מאשר ארנון..... באמת כל הכבוד לפורום שלנו !

בוא לא ניסחף... ../images/Emo3.gif

אני חושב שהקרדיט על הצלחת הפורום הזה מגיעה לכ-ו-ל-ם
גם אני מרגיש כאן בבית, ומקבל עקיצות מכל מיני כיוונים על הנוכחות המוגברת שלי כאן, אבל מה לעשות: כשאתה אוהב משהו, אתה נהנה איתו, מבלה זמן איתו, מקדיש לו מחשבה, רצון והכי חשוב - חוזר אליו עוד ועוד. כך אני מרגיש לגבי הפורום שלנו. אני חושב שכבר הדגשתי כאן מספיק פעמים שזה לא פורום שלי, ונראה לי שבזמן האחרון - הפורום תפס כיוון מאוד מאוד חיובי מבחינה זו. הפכנו להיות בראש ובראשונה מקום מפגש לאנשים עם תחביב משותף, אשר מוצאים פה מקלט משגרת היום לעסוק בדברים שבאמת מעניינים אותם. אנחנו לא פורום "שאלות-תשובות" - וטוב שכך
חיפוש שורשים הוא תחום כל כך רחב, שכל נסיון להגדירו - נידון לכשלון. גם בכך הפורום הצליח להתעלות על עצמו ולעסוק בצדדים רבים מאוד של הנושא. בעיות גיאוגרפיות, משפחתיות, בעיות תוכנה, תקשורת בין אנשים, שיטוט באינטרנט - הכל הכל לטובת הנושא הגדול. בקיצור, אני לא אתאפק עד המפגש כדי להגיד את זה: כיף לי כאן - והכל בזכות כל אלה שנמצאים פה וגורמים לי להרגיש ככה
ארנון

שרי סילבר

Active member
ואני חשבתי שקצת נסחפתי, אפילו קצת התמכרתי. אני שמחה לגלות שזו לא רק אני שתפסה את החיידק הטורף הזה בקשר לפורום. וההרגשה- חבל לכתוב עוד הודעה, ההודעה של ארנון מבטאת בדיוק את מה שחשבתי לי ביני לביני לפני מספר ימים.

למעלה