מחמאה ושאלה

מחמאה ושאלה

קודם כל איש אחד שאני לא זוכר את שמו נתן לי את הכתובת http://www.exrx.net/Lists/WtMale.html שזה פשוט אתר מצויייייייייייייייייייייין לכושר ממש ממש ממש ממש תודה לך!!!! והשאלה שלי היא : אני רוצה לחזק את הגב ובין התרגילים שראיתי ראיתי אחד שעומדים עם משקולות ומתכופפים עד הכפות רגליים השאלה היא אם תרגיל זה לא יהרוס לי את הגב אני רק בן 16 ומפחד שזה יגרום נזק עתידי? או בכלל יש תרגילים שמסוכן לעשות בגיל כזה ? תודה מראש

סייפיי

New member
בסך הכול

אף תרגיל שעושים אותו נכון לא מזיק: הקפד על משקל נכון, מהירות תנועה נכונה והכל יהיה בסדר בייחוד אם הראו את התרגיל באתר הזה (שהוא גם לדעתי אתר מצוין)

אולי זה אני ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אבל בכל זאת .. אני חושב שאני יודע על איזה תרגיל אתה מדבר , תרגיל לגב תחתון .. אז ככה , לפי דעתי לא מומלץ לעשות את התרגיל הזה בהתחלה לבד , אתה צריך מישהו מוסמך שיראה לך איך לבצע אותו כמו שצריך כי אם לא תעבוד כמו שצריך יכול להיגרם נזק ! ואל תשכח יש עוד הרבה תרגילים .. אז תבחר בחוכמה ! בכל מקרה .. בהצלחה !

נכון נכון זה אתה../images/Emo6.gif

תודה רבה לך "אחד שהולך ברגל" הוספת מימד חדש לכושר שלי האתר הזה ממש עזר לי בזכותו בניתי לעצמי תוכנית אימונים שאני עושה יום כן ויום לא ולא חשבתי בכלל שאפשר לחזק כמעט כל שריר בגוף עם משקולות יד רגילות אגב היום עתיתי אותה בפעם הראשונה ואני ממש מרגיש טוב עם עצמי תודה לך

ואיזה תרגיל מוממלץ לגב?

כי קראתי במאמר שלילדים עדיף לעבוד על כל השרירים ובגלל זה בניתי תוכנית אמון רחבה אבל לגב לא מצאתי תרגיל שנראה לי טוב יש הצעות?

אלי ו.

New member
התרגיל לא בשבילך

מדובר על דדליפט ברגליים ישרות, תרגיל שמיועד למתאמנים מנוסים בלבד. נסה פשיטות גב ( Back extentions)

alexkagn

New member
מה עם דדליפט בגרסה הרגילה שלו

זה מחזק היטב את הגוף באופן כללי כי עובד על הרבה שרירים. תתיעץ עם עוד מישהו- לדעתי לפחות (כאחד שעשה דדליפטים, פחות או יותר כבר מאז שהתחיל להתאמן) התרגיל הזה הוא תרגיל מעולה ואין לך מה לחשוש ממנו. להתאמן, אגב, התחלתי בגיל 14 בערך (קצת אחרי). בברכה, אלכס.

אלי ו.

New member
דדליפט רגיל זה אחלה

בעוד דדליפט רגליים ישרות הוא תרגיל משלים למתאמנים מנוסים. גם דדליפט רגיל (וגם סקוואט) דורשים מאמן טוב שיסביר איך עושים בצורה נכונה. (בקורס מדריכים של וינגיט מראים דדליפט ממש בקצרה, ואפילו לא דורשים מהחניכים לעשות את התרגיל)

אלי ו.

New member
אז שכב על הבטן

כפות ידיים מתחת הסנטר, מרפקים מתוחים לצדדים. הרם את הראש ואת הכתפיים מעל המזרון, החזק לשניה והורד לאט לאט. עשה סט של 10 3 פעמים עם מנוחה של 60 שניות. יופי של תרגיל לגב התחתון.

למעלה