מחמאה או ש...

מחמאה או ש...

לא מזמן הייתי בארוע משפחתי פתאום מישהי מהמשפחה הרחוקה שלי הייתה לידי וליד חמתי הסתכלה על שנינו ולפתע אמרה "את וחמתך ממש דומות שני טיפות מיים " תגידו בנינו בנות , האם זה מחמאה או שאולי לא ... נשמע אולי גם מצחיק ... תאמינו לי שבאותו רגע הייתי די המומה מה עונים במצב כזה .

ניני5

New member
לדעתי זאת מחמאה.

בחתונה שלנו, כולם חשבו שחמותי היא אמא שלי. בעלי בחר אשה שדומה לאמא שלו בגדול וקצת שונה ממנה. אם את חושבת שהיא התכוונה שאת נראית מבוגרת כמו חמותך, אז אולי זאת לא מחמאה, אבל אם את סתם דומה, ללא קשר לגיל, אז בעלך בחר נכון.

מעיין 32

New member
זה מאוד תלוי מי החמה ומה הקשר איתה

אם לי היו אומרים את זה הייתי מאוד מאוד נפגעת

אם לי היו אומרים את זה, הייתי נעלבת

בגדול!!!!!!!! טוב, אבל אם חושבים על זה, אין סיכוי שהיו אומרים לי את זה, כי אני ממש לא דומה לה בצורה החיצונית, ובטח שלא באופי. אם חמותך טובה, נחמדה וכו'.... אז זה יכול להיות נחמד. ואם היא מכשפה, רעה, מכוערת וכו'.... זה מאוד מעליב.

sovlanit

New member
פינה בליבי,ברוכה הנמצאת,ובכן,

במצב כזה מחייכים ושותקים. חוץ מזה-למה זה מטריד אותך מה אחרים חושבים/מניחים לגבי הדמיון שלך לחמותך.? רק על דרך ההשוואה אנשים מרגישים מושפלים או מאושרים. כלומר,אם על דרך השיפוט חמותך נראית לך אישה מדהימה תשמחי שמישהו מצא ביניכן דמיון ואם ההפך -תרגישי השפלה/אכזבה/כעס או עלבון. אז מותק, את בסדר גמור כמו שאת. ומה שהכי חשוב זה מה התדמית והדימוי העצמי שלך בעיני עצמך בלבד. חיים טובים.

למעלה