מחלת רגליים?

yanayr

New member
מחלת רגליים?

שלום לכולם אני מגדל מאזור ירושלים ולאחרונה אצל חלק מהתרנגולות הופיעו גידולים על הרגליים שטרם נתקלתי בהם חיפשתי מידע בנושא ללא הצלחה אולי מישהו יודע? נראה כי הן סובלות מזה ואחת גם צולעת מצורפת תמונה תודה

שלום לך

גם אצלי יש את התופעה הזאת! אני חושב שזה עור יבש על הרגליים של התרנגולת! לדוגמה: תרנגולת לגוהרן (של לולי תנובה) שחיה רוב חיה בלול של בלדי וערביות -רצפת חול לא היו לה סימנים אלה מצד שני תרנגולת אחרת שחיה על רצפה קשה היו לה תופעות אלה! זה לא נראה לי משהו מסוכן! מה שצילמתה זאת נקבה? ועוד משהו : תזונה ממש לקויה יכולה לגרום דבר זה

yanayr

New member
../images/Emo7.gifמוזר

אהלן ותודה על התגובה ,נראה לי חשוד בכל מקרה זו נקבה בת שנה וחצי ויש אחרת גם צעירה שסובלת יותר אפילו אולי עד שברים באצבעות ובציפורניים מתחת ליבלות האלה ! נראה שזה מעוות להם את הרגליים. ולגבי תזונה הן מקבלות הכל עלים,ירקות, שאריות מזון, תערובת מטילות,מזון משלים ליונים ומסתובבות חופשי להערכתי מדובר במחלה אולי גם מדבקת אולי מישהו אחר ידע ?

nogen

New member
יבלות

מה גודל הכלוב וכמה תרנגולות יש שם? הריצפה מבטון או שיש להם אפשרות להגיע לקרקע? יכול להיות שזה הבעיה או אם יש רפש על הריצפה והם דורכות בתוכו אז זה יכול לגרום אתה מגדל רק תרנגולות?

yanayr

New member
יבלות

יש עשרים פרטים בחצר עפר של12 מטר +בית ללילה של עוד 10 מטר רצפת בטון +מקומות שינה עליונים, אצלי זה בית הבראה תמיד נקי ללא רפש, ביחד איתם חיים זוג ברברים כחולים

למעלה