מחלת קרוהן.

Baby anne

New member
מחלת קרוהן.

אני בת 18 ויש לי מחלת קרוהן. יודעים מזה? מישהו יודע עד כמה רפואה אלטרנטיבית\משלימה תוכל לעזור בעניין זה? אני לוקחת כרגע 4 כדורים ביום. אשמח לשמוע את דעותיכם.

hal767

New member
יודעים מה זה

הגישה הטבעונית מטפלת בשורש הבעיה, בגורמים האמיתיים הקשורים להיווצרות הבעיה, והניסיון הראה שעם עבודה וסבלנות אנשים החלימו מהבעיה באמצעות הדרך הזאת. הקרוהן היא דלקת במעיים הנובעת מתזונה גרועה. מצב נפשי שלילי וקיום אורח חיים לא נכון מחמירים את הבעיה. אלה גורמים לנזק למעיים, ובשלב מתקדם יותר לדלקת. סילוק גורמי הבעיה הינם התנאי שהגוף יוכל לרפא את עצמו. זה כרוך במעבר לתזונה צמחונית אורגנית המותאמת למקרה, למנוחה רבה ורגיעה נפשית.

harduf9

New member
מחלה מוכרת בהחלט

הגישה הקונבנציונלית טוענת שזו מחלה כרונית ללא אפשרות ריפוי מלא. ברפואה ההוליסטית איננו ממהרים לחרוץ גורלות מאחר וכל מי שעוסק ברפואה מעל לשנתיים כבר נתקל ב"ניסים רפואיים" ועוד מיני ביטויים כאילו. קרוהן זו דלקת של המעי הדק הרבה פעמים מאופיינת בכיבים, קיימת גם פגיעה ברירית המעי וזו אולי ראשית הבעיה. ברב המקרים הטיפול ארוך וכרוך בהתמדה ומשמעת עצמית. הטיפול חייב להכיל אלמנטים של תזונה וכאן יש הרבה וויכוחים איזו תזונה נכונה, כבר נכתב לך על תזונה טבעונית שאני למשל אינני דוגל בה, אני כן ממליץ על תזונה טבעית אך יש בה מקום גם למזונות מן החי מה שבתזונה הטבעונית שהוצגה אסור בתכלית האיסור. אישית אני משלב גם תוספי תזונה וטיפולים כגון רפלקסולוגיה או רפואה סינית (לא דיקור). הטיפול הסיני המסורתי עשוי לכלול דיקור, תזונה ע"פ עקרונות הרפואה הסינית שונה משתי התזונות הנ"ל + צמחי מרפא לפי הראייה הסינית, שוב שונה מתוספי המזון שאני הייתי ממליץ. וכן הלאה וכן הלאה. מה שבטוח זה שהטיפול הקוננציונלי מנסה להגיע למצב של רמיסיה ולא לריפוי. בעוד מטרתה של הרפואה הטבעית היא ריפוי מלא ואם לא תהיה הצלחה של 100% רמיסיה תהייה, מה גם שמצב המעי ומצב הבריאות הכללי יהיה טוב יותר ולו רק בגלל שתקחי פחות תרופות כימיות שידוע שגם מזיקות (אם לא רק מזיקות). לסיכום, מחלה ידועה, פתרונות יש, מה שנותר לך זה לבחור דרך ומטפל/ת ולצאת לדרך. אם תרצי המלצות כתבי היכן את גרה (אזור, לא רחוב ומספר בית) ותקבלי מסרים. בהצלחה בכל דרך שתבחרי. בריאות שלמה גיא הרדוף

Baby anne

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

אני אשמח לנסות את הטיפול הזה כי אולי הוא באמת יהיה טוב יותר מ4 כדורים ביום שאני לוקחת. אני גרה ברחובות ובקרוב יש לי תור אצל רופאה בחולון שנראה לי שהיא בסדר. תודה בכל אופן. שיהיה לך המשך יום מקסים!

למעלה