מחלת פפה

avital79

New member
מחלת פפה

אצל בני בן ה 2.8, יש חשד למחלת פפה. כל שבועיים התקף חום גבוה + גרון שנראה מודלק- משטח גרון שיוצא שלילי. לאחר שיטוט באינטרנט שמעתי על מחלת הפפה והגעתי לפגישת ייעוץ אצל רופא מומחה- שחושד שזה אכן העניין. הוא נתן לי מרשם לסטרואידים (בטנזול) . אשמח לשמוע מהורים שלילדם התגלה פפה- מה עושים? האם כדאי ובטוח להשתמש בסטרואידים האלו? ובכלל אשמח לקצת עידוד תודה מראש!!

yoelnd

New member
תראי...

היי בגדול ניתן במשלימה לסייע לך בעיקר מערכתי ולמנוע התפרצויות נוספות ע"י חיזוק מע' חיסון ואמצעים נוספים. לא אוכל להמליץ לך למנוע את הסטרואיידים אבל הם יעילים לטווח הקצר וגורמי נזק לטווח הארוך - תביני את השורות...... ואגב, לא ציפית לטיפול אחר מרופא אלא דיכוי זמני של המצב. טיפול משולב נטורופתיה וצמחי מרפא עם תרפיות מגע יוכל לסייע מאוד ואולי גם הומאופטיה או רפ"ס. בבריאותטובה,

לירון543

New member
אני לא הורה

לילד עם פפה, אבל אני מטפלת שטיפלה בילדה עם פפה... יש פתרון ברפואה סינית לפפה, בתקופה הקצרה שהילדה הייתה בטיפול, תדירות ההתקפים פחתה מפעם בחודש לפעם בכמה חודשים... לגבי סטרואידים, לא בטוחה שזה המקום לשאול כיוון שזהו פורום לרפואה משלימה ואנחנו (המטפלים) מנסים למצוא חלופות אחרות לתרופות למיניהן. אולי תחפשי תשובות בפורום רפואת ילדים. רק בריאות לירון

למעלה