מחלת הפה והטלפיים??

אמץ

New member
מחלת הפה והטלפיים??

שלום האם יש מגיפה בעיר? שמעתישיש הרבה מקרים של ילדים חולים בעיר עם "הפה והטלפיים". מחלה מגעילה ומאוד לא נעימה. הבת שלנו חטפה את זה בגן.

Angel972

New member
חלב עיזים

קונים בסופר, עובר תוך יום יומיים. היה לנו עם הבן הגדול לפני כ 3 שנים.

אמץ

New member
בינתיים לא עזר כלום

ניסינו גם חלב עיזים טרי (ישר מהעטין) במושב חמד (שם אמרו לנו שבזמן האחרון מגיעים הרבה ממודיעין). בשלב מסויים לא הסכימה לשתות בכלל כלום, אנחנו אחרי יומיים של עירויים. נראה כרגע שזה משתפר ומחכים שתסכים לשתות (שבוע בלי אוכל כבר לא ממש מטריד אותנו כמו השתייה). בקיצור סבל גדול בשבילה. מאוד מסכנה.

משהו בקשר לחלב עיזים לא מפוסטר...

לפני כמה שנים היינו בסיפור הזה,סיוט שאין כדוגמתו, כולל אישפוז בבית חולים מפאת חום גבוה והתיבשות. אמרו לי אז בבית חולים שהסכנה לחטוף מחלה משתיית חלב לא מפוסטר,הוא הרבה יותר גדול מהמחלה הזאת. לכן, או לחכות שזה יעבור,ותאמין לי אני יודעת איזה סיוט זה,או אם עוזר החלב מהסופר אז סבבה...לדעתי חלב שמשפריצים לפה ישר מהעטין,זה מסוכן...

א י ו ש י

New member
לא יודעת לגבי זה אבל יש אדמדמת!!

ומה שהיה לקסם השבוע ועוד לא התפטרנו מזה זאת אדמדמת
תרגישו טוב!!

אמץ

New member
שיהיו בריאים כולם

אנחנו כבר בסוף המחלה כנראה. אין חום, הפצעים מתחילים להעלם והיא שותה מבקבוק כמו שצריך (אף פעם לא שמחתי כל כך לשמוע ב0530 בבוקר את הבקשה: "אבא חלב"). עכשיו נחכה שתתחיל לבקש אוכל מוצק שוב שלא יכאב לה בפה.

Danret

New member
אוי, זה נורא!

הקטנה שלי חטפה את זה במרץ, כולנו סבלנו, לא יכולנו אפילו להרגיע אותה כי גם מוצץ היא לא יכלה להכניס לפה. את האופציה של לינוק ישק מעטיני עז פסלנו אחרי שדיברנו עם חבר רופא. חיידקים במיעיים יכולים לגרום נזק גדול יותר. בחיפושים באינטרנט הגעתי לבלה שפיצר מירושלים. נסענו אליה בבוקר, כאשר שנינו לא מבינים מה לעזאזל מביא אותנו ל"רופאת אליל" עם הדבר היקר לנו מכל. כנראה שהמצוקה של כולנו הייתה גדולה. הקטנה הייתה בהיסטריה כשבלה חיטאה לה את הפה, אני עמדתי עם דמעות בעיניים, אבל מיד אח"כ היא הכניסה את המוצץ לפה ובדרך הביתה אפילו אכלה קצת. קיבלנו תמורת 80 ש"ח נוזל לחיטוי הפה שהעלים את הפצעים תוך יומיים. מאז הבנתי שהיא די מוכרת בירושלים והסביבה. מצרפת לך את הקישור עהביא אותי אליה, ובו כתובת וטלפונים שלה. החלמה מהירה!

אמץ

New member
תודה

אבל כפי שכבר כתבתי, אנחנו עכשיו בסוף המחלה והיא כבר שותה וקצת מנסה לאכול. הפצעים כבר התחילו לעבור היום.

למעלה