מחלת הנשיקה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחלת הנשיקה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קצת על המחלה: זוהי מחלה וריאלית הנגרמת לרוב ע"י וירוס E.B.V שחודר אל מערכת הנשימה העליונה ,סימני המחלה יכולים להמשך ימים, שבועות ולעיתים עד חצי שנה. לעיתים ירידה זמנית בפרופיל והרבה גימלים. סיבוכים של המחלה: תשישות ממושכת, קרע של הטחול, דלקת קרום המוח,היצרות דרכי הנשימה העליונות ע"י שקדים נפוחים.

Jar Of Flies

New member
אני הולך למות, אה?

במילים אחרות, או שאני אבלה את החודשים הקרובים בשינה, או בכאבים. ידעתי שתוכלו לעודד אותי :)

*GormE*

New member
שוב, זה אינדיבידואלי

יש אנשים שיסבלו מזה כחצי שנה ויש כאלו שיקח להם חודש ויש כאלו שיעברו את השבוע הקשה, יחשבו שזה שפעת וימשיכו הלאה בלי לראות רופא והם יבריאו- כי אחרי הכל זה ויראלי ולא חיידקי. פשוט תהייה חיובי יש לי חברה שחלתה בזה ובדיוק באותה תקופה היא נפרדה מחבר שלה- וזה רק החמיר לה את המצב. המצב הנפשי הוא התרופה להכל, לא התרופות. אני קוראת על זה תקופה ממושכת.

*GormE*

New member
לא מדוייק

קיימת תשישות, תחילת המחלה נראית מאוד כמו דלקת גרון (אפילו יש תפליטים בגרון). אחד הסיבוכים הקיימים הוא גידול של הכבד והטחול, ואז יש סכנה לקרע- אבל זה במקרים קיצוניים במידה ולא נזהרים (עושים פעילות פיזית או נחבלים) ואז יש סכנה טראומטית לגוף. דלקת קרום המוח? ממש לא, לפחות זה לא גורם ישיר של הוירוס.

tivoli

New member
נסיון אישי

שמע,היה לי את זה -זה ממש לא נעים.זה חום קופץ,זה התקפי קור וחום,הקאות וכאבים בכל הגוף. בגלל שזה מדבק ואני משרת במקום מאוד סגור ו"אינטימי" קיבלתי בסה"כ בסביבות 3 שבועות גימלים אחרי כמה בדיקות דם

למעלה