מחלת הנשיקה- שאלות

מחלת הנשיקה- שאלות

שלום, בבדיקת דם שהתקיימה לפני חודש התגלו הערכים האלו- EBV EBNA Ab IgG 113.4 (Pos:>22) AU/mL בבדיקה נוספת שהתקיימה השבוע התגלו ערכים - EBV EBNA Ab IgG 110.0 (Pos:>22) AU/mL בביקור אצל רופאת המשפחה נאמר לי שחליתי במחלת הנשיקה, ברצוני לדעת איזו דרגת קושי מציינים ערכים אלו, והאם ירידת הערכים מציינת שיפור? בשלב זה אני מרגישה רק עייפות ותשישות, האם המחלה הולכת ומתגברת או נחלשת? כיצד יש לדעת אם הגעתי לשיא המחלה? שאלה אחרונה, האם אני יכולה להמשיך את עבודתי (5 שעות ביום, ובחברת אנשים) או שדרושה מנוחה טוטאלית? אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה!

מחלת הנשיקה

הבדיקות מציינות שהייתה מחלה בעבר. חסרות בדיקות על מנת לדעת אם הייתה מחלה בזמן האחרון כמו IGM. לערכים אין משמעות מבחינת החומרה. לגבי העבודה זה תלוי רק ביכולת שלך.

לדן טורנר

האם לפי הבדיקות המציינות שהייתה מחלה בעבר זה הגיוני שארגיש עדיין כאבי שרירים חולשה ועייפות

מחלת הנשיקה

לפי הבדיקה לא ניתן לדעת מתי חלית.צריך לחזור על בדיקות שציינתי בתשובה הראשונה.

שאלה נוספת בנושא

להלן תוצאות בדיקות הדם, האם הן מוכיחות שיש לי את מחלת הנשיקה עכשיו? CMV Ab IgG > 250.0 AU/mL Nonreactive: <6.0 AU/mL Reactive: >=6.0 AU/mL CMV Ab IgM Reactive EBV EBNA Ab IgG 113.4 (Pos:>22) AU/mL תודה.

Mister Matrix

New member
מחלת הנשיקה - השלכות שאחרי

טוב לראות שבדיוק מישהי כבר התחילה שרשור בנושא ולכן אמשיך ואנצל אותו לשאלה קטנה חיפשתי קצת באינטרנט מאמרים ותשובות בנושא ומצאתי תשובות חלוקות לכן אשמח לקבל תשובה נוספת כאן. חליתי במחלת הנשיקה בתחילת אוקטובר (ראש השנה), החריפות כבר מאחוריי לשמחתי הרבה וכרגע אני בעיקר סובל מתשישות ועייפות נוראית ומשתדל לנוח כמה שיותר להימנע מכל פעילות ובתקווה לאט לאט לחזור לשגרת העבודה. יודע שזה אמור להימשך כחודש עד חצי שנה (שונה מאדם לאדם). שאלתי היא כמה זמן אני אמור להיחשב כמדבק? האם זה מדבק רק בטווח של חודש או שאין תשובה חלוטה? אני נמצא באיזושהי מערכת יחסית וחשוב לי להיות זהיר ובטוח...לא רוצה לפגוע בחברה ולא יודע מתי אנחנו יכולים לחזור לשגרה.... אודה לתשובכם ועזרתכם המשך שבוע טוב!!!

Mister Matrix

New member
אז אנחנו יכולים להתנשק?

חברה שלי פשוט חוששת מאוד ותוהה אם אנחנו יכולים לחזור להתנשק...

למעלה