מחלת הנשיקה פעם שניה??

whasuuuuuup

New member
מחלת הנשיקה פעם שניה??

שלום רב. אני שוכבת בבית מזה יותר מחודשיים עם הבחנה של מונונוקליאוזיס - מחלת הנשיקה לפני חודשיים נמצאה רמת EBV IgM חיובית, וגם לפני שבועיים וחצי בבדיקה חוזרת (ואף רמה גבוהה יותר). העיניין הוא שבדצמבר 2006 בדקו אותי והיה לי EBV IgM שלילי ו EBV IgG חיובי! 1 - הכיצד יתכן שעכשיו יש זיהום? הרי אם היו לי נוגדנים, לא הייתי אמורה לחלות כלל? 2 - הסיממנים : עייפות ותשישות קלה , חום נמוך, בלוטות נפוחות בגרון ובמפשעות , צמרמורות ומעט כאבי גרון. בבדיקות דם הכל תקין מלבד - ספירה נמוכה של כדוריות דם אדומות (3.9 בבדיקה האחרונה) ואלק פוספטס נמוך (26) - שהבנתי שאין משמעות קלינית. ו - MCV גבוה מאוד (99.4) MCH (33.4) זה לא משתנה כבר חודשיים 3- כמה זמן עוד צפוי? 4 - האם יש עוד משו חוץ מלנוח, לאכול חלבונים ולקחת ויטמין C - שזה מה שהרופאה שלי אמרה לי, חוץ מזה, שאני יכולה לעשות? תודה רבה

מחלת הנשיקה פעם שניה

זה אכן לא שכיח אבל יכול להיות. צריך גם לראות שבדקו לך נוגדנים לנגיפים אחרים שיכולים לתת IGM עם תוצאה צולבת. הטיפול הוא מנוחה בלבד.

whasuuuuuup

New member
אפשר לשאול אילו נגיפים?

בדקו פעמיים EBV ופעמיים IGM היה חיובי. יש משהו שאתה ממליץ שאבקש לבדוק? מה הצפי? כמה זמן זה לוקח בדרך כלל? (אין שיפור!) תודה רבה על התגובה המהירה

למעלה