מחלקת IMAC ו3D בישראל !.

GOSFRABA

New member
נשמע מעניין

יש במקרה תמונה ללא קאול?

ram_z

New member
אח שלו... ../images/Emo6.gif

התמונה הזאת היא ללא בליפן (קאול תחתון). הקאול העליון "הסטנדרטי" שאתה מדבר עליו לא מתפרק בטיסנים האלו. אלו טיסנים שבנויים מחומרים מרוכבים בתבנית, לכן בכדי לחסוך עבודה ואולי מסיבות נוספות לא מיצרים קאול נפרד. אתה מוזמן לבוא למנחת פ"ת ולהכיר את הטיסנים האילו מקרוב. רם

לשד

New member
טיסן ומנוע אחר אבלהעקרון זהה

המנוע תפוס רק עם שני ברגים אחוריים ויש רינג קדמי שתופס את כל החלק הקדמי. בטיסני F3A היותר מתקדמים הרינג הקדמי תפוס לגוף הטיסן עצמו ולא כמו פה על זרוע שיוצאת מהתושבת עצמה. גם פה זו תושבת משככת של הייד למנוע OS140RX... בברכה עמרם

frisbeeee

New member
רגע לא ברור לי משהו..

אז למה לא לשים תושבת רגילה? במה התושבת הזאת יותר טובה? אני אשמח לפרטים..

ram_z

New member
תשובות

המנועים שאנו משתמשים בטיסנים גדולים מיצרים המון רעידות שלא ממש תורמות לטיסן ואף יכולות לגרום לו לנזק. התושבות האילו של הייד ודומיו מיועדות לשכך את הרעידות הללו. בניגוד לתושבות רגילות העשויות פלסטיק קשיח וכו', כאן הן עשויות ממספר חומרים: אלומיניום, סיבי זכוכית, פחמן וגומי(לשיכוך הרעידות). בזמן פעולת המנוע רוב הרעידות לא עוברת לטיסן ומורידות את הסיכויי לנזקים לטיסן ולמערכות שמותקנות בו. כאש משתמשים בתושבת הזאת הרעידות "רועדות" לכל הכיוונים ימינה, שמאלה, למעלה, למטה ולאלכסונים
, הרינג שמותקן מקדימה מונע את כל הרעידות לצדדים ושומר על כך הציר המנוע ישאר במקומו. כך כל הרעידות של המנוע מתבצעות על ציר המנוע/פרופלור. כפיש?

לשד

New member
בנוסף - שיכוך טוב של רעידות בטיסן

גם שומר טוב על מבנה הטיסן אבל גם חוסך הרבה חשמל מהבטריה כי כל סרוו צורך פחות זרם כאשר הוא בנקודת האפס. כאשר יש הרבה רעידות הסרוו צורך לא מעט זרם רק כדי לשמר במדוייק את נקודת האפס שלו. מיותר לציין ששימור וחזרה מדוייקים לנקודת האפס של סרוו הינה קריטי לטיסה מדוייקת. זהו אגב היתרון הגדול ביותר של סרוו דיגיטאלי יחסית לאנלוגי חוץ מ ה SHOW ושאר אגדות... בברכה עמרם

strtal

New member
מוכר לי ../images/Emo8.gif

מחר נבדוק את המיסבים החדשים

למעלה