- מחלקת תלונות -

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

n k

New member
- מחלקת תלונות -

עוד מישהו רוצה לשאול "למה אין שרשור קיטורים"?

shiran™

New member
:\

עדיין די קשה בלעדיו. מנסה להתרגל. מתגעגעת. הקיטור הרגיל הוא שאני לא מבלה מספיק ואין עם מי ומתי.. אין לי כוח... הזמן עובר מהר מידי ! עוד שבועיים יומולדת ועוד חודשיים בערך הגיוס! תמיד שאלו מתי אני מתגייסת, אמרתי בפברואר, זה היה כ"כ רחוק.. ועכשיו זה מתקרב ומתקרב וכבר לא כ"כ רחוק..

DreamS_HunteR

New member
אתם יודעים מה באמת מציק?../images/Emo121.gif

שמורידים איזה משהו בתוכנת הורדה כלשהי.. זה מוריד לך על מהירות של 100 ק"ב לשניה, ואז כשנשארו לו להוריד עוד מגה בייט אחד - פתאום הוא מפסיק להוריד. זה מעיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררר ועוד משהו מעצבן - הרוח הגיעה לאילת. אני שונא רוח. אני מת על החורף אבל לא יכול לסבול את הרוחות העזות האלה שכל הזמן מעיפות לך חול לעיניים. זה כואב
ולמי שיש עדשות זה יותר כואב

נמאס לי ממת' W@%#$.

אני לא מאמינה שחזרתי לקקה הזה שוב. זה גועלי. נוראי. מעאפני. אין לי ראש לזה, בכל המובנים, אין ! למה אנשים מבקשים מספר טלפון, אם הם לא מתכוונים להתקשר ?! מה, שזה יהיה להם בזכרון ליופי ?! העיקר חורף. הכי חשוב. ועלים בסתיו
.

IענבלI

New member
ניצנוש!! אין עליך

(וטוב שכך
) טוב היו לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן קיטורים בבוקר.. אבל כמו שיעצתי לידיד שלי.. תחייה עם הבעיות תנסה לפתור אותן... זה מה שאני אעשה.. אבל תודה לך...

4LeafClover

New member
זה שטחי ומטומטם

אבל נסעתי לקניון רמת אביב ולקניון עזריאלי בשביל להחליף ג'ינס ולא מצאתי כלום. אררררררררר

jenngirl

New member
יששש../images/Emo82.gif

קיטורים זה כיףP: אני מתגעגעת להופעות האיכותיות של פעם. שלא ציפיתי יותר מידיי כנראה,וזו הבעיה שלי כיום. 4 הופעות שהכי נהניתי בהם: רוקצ 2006 קוקהקולה לייב[זה גם יומולדת 18] הופעה של אביב במעגן מיכאל הופעה בהאנגר של אביב. ואני רוצה עוד הופעות כאלה.בא לי שיעשו איזה אירוע בקרוב בסגנון רוקצ[ושלא יבואו את אייל גולן!]. פתחו מקס ברנר בירושלים והוא כזה חרא.לא משתווה אפילו לחצי סניף בתל אביב. ואני רוצה ללכת להופעה בב"ש עם בןעמי אבל אנחנו לא יודעות מה לעשות אחרי הופעה[יש 4 שעות עד לרכבת שלנו מזמן ההופעה]. וזהו נראהלי.

a Warming Sign

New member
../images/Emo123.gif

איקאה הפסידו את הכסף שלי סופית! החארות האלה הבטיחו כל פעם שיגיעו המוצרים ועכשיו הם שוב אומרים לי שזה יגיע עוד שבוע.. טוב,אולי אני אקנה אצלם רק מנורה ושטיח
, אני פשוט אוהבת את הדברים שלהם
ומישהו מטריד את מחשבותיי.לא מאמינה שיצאתי כזאת סתומה:| זה ממש מציק

למעלה