מחלקת יד שנייה

ufomusic

New member
מחלקת יד שנייה

אנחנו פותחים מחלקה של יד שנייה של דיסקים ו-DVD ולכן אנחנו צריכים את הדיסקים שלכם :) מי שרוצה להיפטר מדברים שהוא כבר לא שומע, לא בראש שלו, מוזמן להקפיץ אותם לחנות.... התשלום הוא תלוי במצב הדיסק/DVD וכמה אנחנו צריכים אותו בחנות (נדיר, לא נדיר וכו') המחיר שנשלם ינוע בין 15-20 שקלים לדיסק רגיל, DVD אני עדיין לא יכול להגיד בודאות- בכל מקרה זה יהיה בזיכוי לחנות.

Glcok

New member
כמה שאלות

על איזו חנות מדובר? בקשר ל-DVD נדירים, מן הסתם כולם (או לפחות רובם) צרובים. אני לא חושב שלמצוא גרסה מקורית של הקלטות נדירות כאלו זו משימה אפשרית. אז צרוב תופס מבחינתכם?

ufomusic

New member
UFO בדיזינגוף סנטר

קודם כל מדובר בחנות UFO בדיזינגוף סנטר. בכל מקרה לא הבנת אותי נכון- נדיר הכוונה בעיקר בדיסקים בדברים שהם out of print או שיצאו בהפצות מאוד מוגבלות- יש אנשים שנפטרים מדברים כאלה- גם ב-DVD. לא מדובר על צרובים :)

Glcok

New member
אני חושב שהייתה פה אי הבנה

בהקשר של ה-DVD, יש רק הפצות מסחריות והפצות מחתרתיות. הפצות מסחריות מן הסתם נפוצות ואפשר לקנות בחנויות - למשל בהקשר של פינק פלויד (שיצא לי להתעסק עם בוטלגים שלהם לא מעט) יש בחנויות את פומפיי, ווטרס בברלין, In The Flesh וכו'. אבל הסרטים הנדירים באמת מופצים ברשת ולכן הם באים רק כצרובים, למשל ההופעה של פינק פלויד בסן טרופז שהתגלתה לאחרונה, ה"חומה" בארל'ז קורט מ-1980 ועוד רבים וטובים. השאלה שלי היא איך תריץ את כל העסק כשב-DVD שבאמת יש להם ביקוש אתה לא סוחר?

ufomusic

New member
אין קשר בכלל

איזו שאלה מצחיקה- ברור שהוצאות לא רשמיות של להקות אתה יכול להשיג רק באינטרנט- אם יש מישהו שרוצה למכור את in the flesh לדוגמא כי לא בא לו עליו יותר, אז הוא ימכור את זה לי ואני אשים אותו יד שנייה. אין לך שום DVD שאתה מצטער שקנית?

MajorWinters

New member
מוזר שאתה אומר שאתם לא מתעסקים

בצרובים... ראה מחלקת האנימה בחנות

ufomusic

New member
ואתה רוצה שאני אקח אותך ברצינות?

אחי בוא לא נתחיל עם השטויות האלה כאן- יש לך משהו לומר תבוא לחנות ואני אסביר לך בדיוק איזה הוצאות אני מחזיק ולמה- סבבה?

למעלה