מחלקה אלטרנטיבית - ענק!

anazapela

New member
מחלקה אלטרנטיבית - ענק!

סדרה כ"כ הזויה ומצחיקה לא ראיתי מאז ה young ones (לא שזה דומה, אבל זאת הדוגמא שעלתה לי עכשיו לראש). העריכה, המשחק, השנינויות - מעולה. את ההשראה לחרא המסרב לרדת לביוב הם שאבו, כך נדמה לי, מסיפור דומה של חניף קוריישי. לפעמים כיף לחזור לארץ

anazapela

New member
ו../images/Emo49.gif ליס+ על כל הפרסים שאספתם

הלילה. אני רוצה להתחתן עם התסריטאי של ארסטד!

yesplus

New member
אני כל כך שמחה שהם זכו

עם החרב המסתובבת מעל ראשם מאז בערך ההתחלה, אולי יהיה סיכוי לעונות נוספות.

../images/Emo49.gif

ואפשר לשאול שאלת קיטבג. "הפרקליטים" היא כיום הסדרה היחידה שאני עוקב אחריה באדיקות. האם יש מצב נניח שתרכשו את העונות הראשונות ותשדרו אותן? (אני מבטיח לעקוב גם ב-4 לפנות בוקר...). הם לא בריטיים, אבל היי יש להם את דילן מקדרמוט!

yesplus

New member
דילן זה המון!

אבל הוא לא יכול על זכויות שידור. והזכויות כרגע בערוץ 2. ואני בטוחה שהוא יוכל לעשות מבטא בריטי, אם נתעקש.

assafTV

New member
מה גם שהסדרה

אמנם טובה מאד בעונותיה הראשונות, אך בעונותיה האחרונות היא צל חיוור ומביך של עברה. אז מלאכים באמריקה ומשפחה בהפרעה (וב-REAL המירוץ למיליון).
הסדרות הטובות ביותר בעולם הא?

אנ'לא יודע ../images/Emo163.gif

אולי בגלל שאני לומד משפטים (אבל הרוע הזה מתקזז לי עם צפייה ביס פלוס ועם הופעות אורח במדור של "שני גברים שמנים"
), העונות האחרונות דווקא כן מדברות אליי

yesplus

New member
הוא לא מזכיר את

קולין פירת'? ואין איזו מילה טובה לג'סטין? ניחומים? קצת הזדעזעתי לקרוא שהוא הולך להופיע במשימה בלתי אפשרית 3... כלומר, הוא לא ממש מתכנן לקבל פרסים נשבים בקרוב, אה? אולי MTV יתנו לו משהו בקטגורית הפעלול-הבלתי-אמין-רק-תסתפר-קודם.

anazapela

New member
לג'סטין באמת הגיע

אבל ג'פרי רייט היה אלוהי בתור בליז, אז היה לי מאוד קשה להתבעס מול המסך. ומריל היתה קורעת בנאום שלה! ביץ'-ביץ', אבל לפחות עם הומור. רק הגעילה אותי הוליווד, שיכולה לתת לאל פאצ'ינו לברבר על כלום (אם מישהו צריך להסתפר זה הוא) ולא לתת עשרים שניות של חסד לגנדולפיני להודות לאהוביו.

oferlaor

New member
פשוט הנאה צרופה

אחת הסדרות המוצלחות ביותר שרכשתן!

chiff4

New member
../images/Emo7.gif

קונאן לא זכה באמי אני לא מאמין!!!אני עצוב ועצבני מיזה מהבוקר! איך לעזאזל ג'ון סטיוארט מנצח תמיד ? (אל תענו!) נחכה לשנה הבאה!

anazapela

New member
תתנחם בזה שקונאן היה מבריק על הבמה

הבדיחה שלו על ג'ואן ריברס הפילה אותי לרצפה.

gadgad0

New member
והבדיחה שלו על ג'ואן ריברס הייתה:

"Too bad Joan Rivers couldn't be here tonight,apparently she's out protesting against high-definition TV."

cdd

New member
על קונאן או'בריין ופרסי האמי

קודם כל, למה היום (יום רביעי ה-22) לא משודר קונאן או'בריין? ......... ........ דבר אחד שאני יותר רוצה להגיב עליו, זה שממש לא מזמן אירע טקס האמי 2004 הוא שודר גם בערוץ שלוש- אתמול (יום שלישי ה- 21) מי שראה את הטקס בטח יודע על מה אני מדבר- "לייט נייט עם קונאן או'בריין" זכה לשתי מועמדויות בטקס- על תסריט הקומי ועל תכנית האירוח הקומית הטובה ביותר. ונחשו מה? הוא לא זכה- בשניהם!!!!! הייתם מאמינים??? התכנית הזו בהחלט המצחיקה ביותר- והוא לא זכה! מה שיותר זעזע אותי זה התכנית לה הוא הפסיד! - "הדיילי שואו" !!!! !!!! מי שלא מכיר את הדיילי שואו- זוהי תוכנית חביבה ונחמדה עם ג'ון סטוארט בקומדי סנטרל וב "ביפ" של HOT אבל בהחלט בהחלט היא לא יותר טובה מקונאן או'בריין!!!!!!!!! דרך אגב, שקונאן הגיש על הבמה את המועמדים לפרס מסוים- הוא זכה לצחוקים הרבים ביותר!!!!!!

anazapela

New member
עם כל האהבה לקונאן...

ג'ון סטיוארט ענק! בהחלט מגיע לו לזכות (לא שהייתי בוכה אם הקונאן היה לוקח).

למעלה