מחלף הכניסה ללפיד 1

one freedom 1

New member
לא תוכלי להבין כי הוא בעצמו לא מבין

את בטח חדשה פה אז את לא יודעת מי זה די למריבות. הוא לא רציני עזבי אותו. ככה הוא היה פה כל הזמן בשמות מהסרטים. כבר עלו עליו כאן ויודעים מי זה ושקוראים לו צביקה. אלדד: מה אתה בכלל מתווכח איתו הוא לא ברמה שלך. עזוב אותו שידבר שטויות.

ממשיכים רק לדבר אבל בטוח:

1. שדיון רציני בצומת לא יבוצע גם בוועד הקיים 2. שאף גורם מקצועי לא יבדוק את התוכנית ויוציא דו"ח כתוב שיופץ לתושבים 3. התוכנית עצמה גם היא לא תופץ לעיני התושבים. 4. כבר ברור לפי התגובות שיש בדעת היו"ר להפוך את השטח של לפיד לאזור מסחר ותעשייה של לפיד והרעש שזה יגרום לך לא כל כך חשוב כי גם אין כוונה לבצע דיון בנושא. 5. כל יתר ההחלטות שיהיו לגבי הישוב יבוצעו באותו נוהל - רק היו"ר מחליט לבדו- מקיימים דיון פיקטיבי לאחר ההחלטה ואם ג'קי או שלי מתנגדים אז מכפישים אותם בכל דרך אפשרית כדי שלא יעזו להרים את הראש. 6. יוצאים בהצהרות של פורומים של גדולי הישוב - רק שוכחים להגיד שלפורום אין שום סמכות ובמילא ההחלטות כבר לנקחו - זה פשוט נשמע טוב מבחינה פוליטית שיש עוד חברים לעשייה. למשל האם פורום תשתיות דן בצומת? כמובן שלא. הזהרתי על כך בעבר וכדור השלג רק גדל. אבל במקום לענות לעניין - תוקפים ומשמיצים ומבלבלים בכאילו "עובדות" של אלפי מכוניות ורעש וכל מיני יציאות שלאף אחד אין מושג אם זה נכון או לא כי זה שליפה של חובבנים . אני מתכוון להמשיך להאיר לכולם את עינהם כל עוד לא תתקיים דמוקרטיה אמיתית ולא רק הופעה של כאילו.

למה ? כי כתבתי כמה דברים

שנגעו בנקודות רגישות ואי אפשר לתת לתושבים תשובות אמיתיות- אז עוברים לאישי. אז מה אם כולכם הולכים שולל אחרי השקרים אז גם אני חייב?

מאז שאיימת "שיום התשלום קרב"

זה הפך אישי כי אנשים מפחדים על עצמם זה טבעי כמייצג עמדה נגדית רמת התגובה שלך לא טובה ולא יוצרת ענין היא נורא שבלונית וחוזרת על עצמה

תשלום של כולנו כישוב

על דרך הניהול שמתבצעת. קודם משמיצים כל מי שלא שייך לחבורה ואח"כ לא מבינים למה אחרים מתרגזים. כפי שכבר אמרתי - מי שגר בבית זכוכית לא זורק אבנים על השכנים.

למעלה