מחליף כינוי

sharpaz

New member
מחליף כינוי

כשהגעתי לפה חשבתי שאפשר לספר לכם הכל בלי שזה יגיע לגורמים שאני לא רוצה שזה יגיע אליהם אחרי שסיפרתי לכם מה עובר עליי וממש ההצעות שלכם עזרו לי זה נגמר בהלשנה מכוערת של אחד מחברי הפורום שכנראה מכיר את אחותי הוא ישב התקשר לאחותי וסיפר לה הכל מי שעשה את זה שקוראים לו א**ן אהית צריך לחשוב מה יקרה לאנשים אחר כך אחרי שתלך ותספר כנראה שעשית את זה מתימתום של הרגע או מתוך רועה לב

sharpaz

New member
המשך כנראה של מחליף כינוי

- אני לא בטוח בוודאות שהוא מפה כי התכתבתי בכמה פורומים ביחד בכל מקרה אני מקווה ש א**ן ( עיוות לשם המקורי) יקרא את ההודעה יראה מה קורה אחר כך

resputin

New member
:\ זה ממש עצוב לשמוע שדברים כאלה

קורים, במיוחד אם זה יתברר כי זה כן מהפורום שלנו.. אנשים, אתם לא אמורים להיות מקור לעזרה? תמיכה? מקור לדבר בו? איך אפשר לעשות דבר כזה? <כמובן שזה לא מכוון לפורום המסויים שלנו, חס וחסה. אלא בכללי לפורומים.. למרות שבהחלט אקח בכובד ראש אם אגלה שאותו אדם מהפורום שלנו, ואף אשקול לעשות משהו בנדון אם הוא חלק פעיל.> ולך, Sharpaz, בין אם תחליף ניקניים בעתיד או שתחליט להשאר באותו הניקניים.. אני מצטער שזה הגיע לכך
.

sharpaz

New member
הכחשתי הכל אבל זה לא עזר

אני לא יודע מה אפשר לעשות לו אבל בכל מקרה זה לא הולך לתקן את הנזק

resputin

New member
אבל לא אמרת שאתה זה שסיפרת לה?

במקרה זה היא לקחה את זה בהבנה וזה כבר טוב.. מה אפשר לעשות? להחליף כינוי, להשתלב, ולחלק פחות פרטים מזהים אולי.. למרות שלא היית חושפני משהו :\. זה עדיין מטריד מאוד. איזה נזק? כאילו, אמרת שהיא קיבלה אותך.. לא?

sharpaz

New member
הסבר

אני סיפרתי לה שאני הומו אבל הוא ישב והקריא לה את ההודעה לפרטי פרטים הנזק הוא שהיא יודעת את כל הפרטים אני עדיין מרגיש צורך ממש גדול להתנקם בו

Olein

New member
איך אני שונא אנשים שעושים את זה ...

אחת הסיבות שפחדתי להתחיל לכתוב בפורום הזה בתור משתמש רגיל היא הפחד מזיהוי.. אבל מה שקרה אי אפשר להחזיר ... אז אין ברירה ולנסות להתמודד עם ההשלכות .. עדיין אפשר לכעוס על אותו בנאדם ובצדק גמור! מזדהה עם הכעס שלך עליו, מקווה שתמצא גמול הולם :)

למעלה