מחלימה מניתוח

מחלימה מניתוח ../images/Emo13.gif

שלום בנות, אתמול חזרתי הביתה לאחר אישפוז של 9 ימים, נותחתי ב-04\19 ע"י ד"ר סוריאנו וד"ר נאדו כאשר השניים הסירו ממצא בשלפוחית בגודל של 3 ס"מ ובנוסף, מוקדי אנדו שטחיים שהיו על השחלות. הניתוח מאחוריי ואני מרגישה הרבה יותר טוב. קשה לחשוב שכל כך הרבה שנים סבלתי מכאבים ולא אובחנתי נכון, עד ליום בו פגשתי את ד"ר דוד סוריאנו ומאז הכל התנהל מהר מאד והתחלנו בתהליך החלמה מהמחלה. במעמד זה אני רוצה לשבח את הטיפול המסור והמקצועי שקיבלתי מד"ר סוריאנו וד"ר נאדו, תודה רבה לכם המשיכו לעשות את עבודתכם נאמנה. נ.ב. רציתי לומר גם לכן, הגולשות הנאמנות של הפורום (והמנהלות היקרות) אשר בזכותכן למדתי אודות המחלה ונפגשתי עם אותם הרופאים המוזכרים לעיל. תודה תודה תודה

ר ו מ י ה

New member
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

שמחה שהניתוח עבר בשלום והוא מאחוריך. חשוב לי לתקן משהו- כתבת "החלמה מהמחלה"-אנדומטריוזיס הינה מחלה כרונית .הניתוח אומנם , יכול להקל על התסמינים ולמנוע החרפה, אך יש להמשיך להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע למחלה. הניתוח אינו "מעלים" את המחלה, אך בהחלט עשוי להיטיב איתך
מאחלת לך המון הצלחה ובעיקר החלמה מהירה

החלמה מהירה

תנוחי ותתפנקי. חשוב שתשימי לב שאין לך חום מעל 38 וכאבים כי זה יכול להעיד על דלקת וצריך לפנות למיון נשים.

simba07

New member
עוברת ניתוח דומה בשבוע הבא - שאלה

היי בשבוע הבא אני מתוכננת לעבור ניתוח דומה (ואולי קצת יותר מורכב) גם כן ע"י ד"ר סוריאנו ונאדו השאלה שלי למה היית מאושפזת 9 ימים? עברת את הניתוח בלפרסקופיה? אני חשבתי שהאשפוז הוא של 2-3 ימים אשמח לתשובה

ניתוח בלפרסקופיה

היי אכן עברתי ניתוח בלפרסקופיה. הייתי מאושפזת 9 ימים היות ולאחר הניתוח הושאר נקז בבטן והושארו קטטרים לשופכנים ולשלפוחית השתן. זהו הזמן שהוחלט ע"י ד"ר נאדו וד"ר סוריאנו שעליי להישאר עם אותם דברים המחוברים לי לגוף. אשמל לענות לשאלות נוספות, המשך יום נעים בהצלחה בניתוח ורפואה שלמה.

צאפצולה יש לי שאלה אלייך:

אל תכעסי עלי שאני שואלת אבל איך עלו על זה שיש לך אנדו` בשלפוחית השתן? שטוקהיים אמר לי שקשה לעלות על זה.

סדני

New member
לא נראה לי שיש מה לכעוס

במקרה גם לי יש אנדו' בשלפוחית וזה המוקד הראשון שעלו עליו- איך? פשוט הפסקתי גלולות והתחלתי לדמם מהשלפוחית (שתן עם דם). ועוד דבר חריג שיש לי וקשה לעלות עליו- זה אנדו' בריאות. אז פשוט אין להיות מופתעים מהאנדו' פשוט יש לזכור שהוא יכול להפתיע אותנו.

זואילי

New member
הי ממתינה

במקרה שלי, לא ידעתי על המעורבות של שלפוחית השתן. רק לאחר שעשיתי אולטרסאונד כליות ושלפוחית - אז ראו את זה על דופן השלפוחית. ואז באולטרסאונד רקטאלי - יכלו גם למדוד את זה ולקבל יותר אינפורמציה. מה שלא רואים אצלי זה האם האנדו חדר לשלפוחית וכמה. יש עוד בדיקה עם אנדוסקופ לראות את זה, אבל ביקשתי שיוותרו לי וכבר יראו הכל בניתוח. (ד"ר נאדו ויתר לי...).

שמחה לענות לכן

כמו שסנדי כתבה הופיע לי דימום חזק בשתן. נשלחתי לעבור בדיקת אולטרסאונד בדרכי השתן ולאחר מכן עברתי בדיקת ציסטוסקופיהשבה התגלה ממצא גדול בכיס השתן של אנדו

ממשמ

New member
מזדהה

היי, אני רוצה להביע הזדהותי, גם אני עברתי הוצאת אנדו' מהשלפוחית ומסתבר שבזמן הניתוח כבר הייתי בהריון.... ילדתי ילד מדהים ולצערי בזמן ההריון האנדו' חזר וגדל(דבר נדיר ביותר) היום חזרתי לסבול עד מוות. כולי תקווה שאצלך יהיה יותר טוב. ואל תדאגי הכאבים עוברים תוך כמה ימים. ממשמ

למעלה