מחלות...

מחלות...

רותי שלום. ראיתי שכתבת משהו על מניה דיפרסיה, ורציתי לשאול על זה, וגם על מיגרנה. נתחיל עם המיגרנה: יש לי ידיד, שסובל ממיגרנות. הוא אומר שזה קורה בגלל שינויים בלחץ הדם אצלו. אני רוצה לעזור לו. ממה שקראתי, הבנתי שמיגרנה היא איזה שהיא טראומה מגלגול קודם, ושאם 'משחזרים' את הטראומה בשיחזור, אז יש סיכוי טוב להפטר מהמיגרנות. האם לשאול אותך על זה ביום ראשון?... האם תצטרכי את שמו?... ואגב, יש לו כנראה שם שאיתו נולד, ואחר כך שינו לו את שמו. ועכשיו למניה דיפרסיה. זה לא קשור לאותו אחד עם המיגרנות...
אמרת משהו על שער שלא לגמרי סגור לגלגולים קודמים. והשאלה שלי, האם יש דרך להקל את חומרת המניה דיפרסיה, בעזרת שחזור גלגולים?... מה היית ממליצה לאדם שסובל מזה לעשות?..( כמובן, שגם הוא, וגם הבחור עם המיגרנות, שניהם מטופלים ברפואה הקונבנציונאלית) הרבה תודה מראש.

shirshur72

New member
בקשר לזה רציתי גם לשאול

האם יש קשר ישיר בין הפרעת טורדנות כפייתית (O.C.D) לגילגולים קודמים? האם אפשרי להקל על הבעיה בעזרת טיפול בשיחזור גילגולים?

רותי 11

New member
shirshur72 יקרה

בהחלט אפשר לטפל בבעיה הזאת לדעתי שחזור בהחלט יכול לעזור במקרה כזה בכל מקרה אם לא שחזור ללכת למתקשר שידע לגעת ישירות בנקודה ולקבל דרך טיפול מההדרכות משום שטיפולים רגילים לא עוזרים בדברים האלה

רותי 11

New member
אמא של שירה היחידה

נתחיל עם המגרנה - זאת בעיה של לחץ מחשבתי חזק מאוד צריך לדעת לשחרר את זה, לא שמעתי על זה שזה בגלל גלגולים קודמים, כאן זה עניין של לחץ לנסות לזהות מה גורם ללחץ ועל זה לעבוד. לגבי המניה דפרסיה דווקא שחזור גלגולים לא הייתי עושה לו הוא צריך להיות מטופל בדרך שונה, שהיא מורכבת ממספר גורמים וכזה יכול לעזור לו רק מטפל הוליסטי, כמובן שלא כל מטפל, צריך משהו שיכול לעזור ברמת נשמה ושיודע איך לעשות את זה.

רותי תודה. לגבי המיגרנות-

בספר של בריאן וייס, הוא מספר על מקרים שבהם מיגרנה נגרמה בגלל טראומה בגלגול קודם. אחת הדוגמאות, הוא שחזור שבו המטופל 'נזכר' בדקירת חרב בראשו, באותה נקודה בה הראש כואב לו לעיתים. אחרי שהמטופל 'משחזר' את הטראומה, מספר וייס, הוא מצליח להשתחרר מהכאב. לכן חשבתי... שאולי אם תספרי לי על הסיטואציה שהיא שורש הסיבה למיגרנה של הידיד שלי... הוא יצליח להשתחרר מזה. שוב הרבה תודה.

דיברתי איתו היום,

והוא גם נתן את השם הקודם שלו. כמובן שאני אבקש אך ורק את הפרטים מהגילגול החשובים לעניין המיגרנה, ולא מידע אחר שאולי מטעמים של צינעת הפרט, לא ראוי שאדע עליו.
תודה.

למעלה