מחלות חשוכות מרפא

SaberTooth

New member
מחלות חשוכות מרפא

שאלה לי ליושבי הפורום; האם רייקי יכול לרפא מחלות חשוכות מרפא כמו: איידס, סרטן, הרפס וכדומה...

אני מאמין שכמו בכל מצב אחר,

יש אפשרות שהרייקי יחזק את המערכת החיסונית, אך לא יותר. הרייקי לא יחסל את הוירוסים (לא במישור האנרגטי ולא בזה הפיסי) ולא יהרוג גידול סרטני (למרות שאולי יש אופציה לסבך את העסק מבחינה אנרגטית באמצעות אותו "ניתוח פסיכי"
). אדם צריך לשלוט בשימוש באנרגיה ממש-ממש-ממש טוב לדעתי, ע"מ לבצע מהלכים כאלה. יש לציין שהרייקי בשום פנים ואופן לא בא כדי להחליף את הטיפול הרפואי המסורתי במחלות הנ"ל, המבוצע ע"י רופאים מוסמכים במוסדות מוכרים.

אוראחד

New member
הרייקי ככלי לשינוי תפיסה../images/Emo110.gif

נפשו ומחשבתו של האדם באים לידי ביטוי בויטליות שלו, אם יהיו לו מחלות או לא וביאזו עוצמה. יש אנשים שפיתחו לעצמם סרטן ע"י מחשבה, יש אנשים שיוצרים לעצמם שפעת כול חורף, יש אנשים שמוכנים לקבל מהמטופל שלהם את המחלה. אני בוחר אחרת רייקי בה כעזרה לאדם בשביל שהוא יתמודד יותר טוב, בין אם זה מצב רגשי או פיזי. אם נעזור לאמונתו של האדם ולויטליות שלו אני מאמין שהוא יוכל להתגבר על המחלה. כמובן שצריכים להיות מיומנים אבל העיקרון מובא כאן. ורייקי לא מחליף שום דבר ברפואה הקונבנצוינלית מכוון שרייקי עוזר לבנות ולא להרוס. ע"ע אניטיביוטיקה. לא בגלל שזה לא פתרון שווה ערך או ברמה טיפה מעל. ברכות אור ואהבה אור.

למעלה