מחלות במשרד

../images/Emo6.gif ... תגידי...../images/Emo3.gif

להעביר ניקוטין בנשיקה זה נקרא לעשן ???...
ואני אגב למדתי להסתדר גם בלי הסיגריה הראשונה...שאחרי..

jane34

New member
ב|../images/Emo25.gifלהעביר נקוטין? בעעעע

לא חשבתי על זה אף פעם כך...מוזר אבל ממך זה נשמע די מרתיע ואפלו מגעיללללללללללללל פיכסההההההה...................... לא כל מי שמעשן חייב להתנשק אפשר לעשות דברים אחרים בלי להעביר נקוטין
ומכאן אוסיף ואומר - יפה שתיקה לחכמים והסקת המסקנות לגאונים!!!!

תימני 62

New member
לי אין בעיה כזו...

אני בא גם כשאני חולה.... ממיילא גם כשאני בריא כולם מתרחקים ממני....... אאאא......פצ'י.....!!!!!

יערית

New member
מאז

שאני עובדת במקום העבודה החדש,שכולל מרפאת שיניים ורפואה כללית של מכבי,אין שבוע שלא נדבקת במשהו. דלקת ריאות כבר עברתי,לא הגעתי לעבוד רק כשהמצב החמיר ולא היתה לי יכולת לנשום,אז התחלתי באינהלציה לסרוגין ויום אחד שכבתי בבית{אחר כך הגיע סופ"ש}. מאד קשה לראות ולשמוע מישהו משתעל /נחנק באופן תמידי ולדעת שהוא לא מטפל בעצמו.אבל,לא מכל שיעול נדבקים, לא תמיד שיעול מראה על מחלה. רק כשממש חולה לא מגיעה לעבודה וחולה אצלי זה מנוטרלת לגמריי, כל מצב אחר ,אני שם כי אין ברירה אחרת.

Rinattt

New member
מה שמזכיר לי...

השתעלתי חזק, חשבתי זה כלום, כמוך הייתי נזקקת לאנהלציה, עד שגם זה לא עזר... הפסקתי לנשום, בדק' האחרונות חיברו אותי לאנהלציה והזעיקו רופא... ואח"כ ביליתי שבוע בטיפול נמרץ במצב קשה, מונשמת... חסר לך לזלזל בבריאות יערית
שמרי על הבריאות זה לא צחוק לפעמים... אני למדתי בדרך הקשה.

זה המצב

מצד אחד, המעביד היה מעדיף שהחולים לא יגיעו למשרד להדביק את הבריאים (והבריאים יעדיפו להישאר כך). מצד שני, החולים לא יקבלו שכר על יום העדרות ראשון, והתשלום על הימים הבאים יהיה מדורג ולא מלא. זה לא בהכרח השיעמום, יכול להיות שזה בגלל שהמצב קשה.

עושה שותף בחיידקים...

רק במצב שהמוח לא מצליח להעביר את ההוראה לגוף לקום... רק אז אני לא הולכת לעבודה. ולא השעמום מפריע - אלה מי יישלם לי את כל הימים ההלו שארשה לעצמי לשכב חולה, אז אם מצליחה לקום, קמה ולעבודה.

girl111

New member
נראה לי שדברת עלי ../images/Emo13.gif

באמת לפני שבועיים הייתה לי הצטננות נוראית כזאת והלכתי למשרד( למרות שהשתעלתי מכאן ועד הודעה חדשה ובאמת הרגשתי חרא) ואז היא התפתחה לדלקת ריאות. אבל ( ויש אבל גדול) זה ממש לא תענוג לבוא חולה לעבודה, תאמיני לי הייתי מעדיפה להיות בבית.. אבל למי יש כוח להפסיד עבודה ולהתמודד אח"כ עם הפרצופים של הבוס? הייתי חולה שבועים וחזרתי... למרות שנשארו לי עוד כמה ימי מחלה, אמרתי את את זה, והסתכלו עלי כאילו זה הרבה הטוב יותר שעשיתי. כבר קיבלתי רמזים שאני יותר מידי זמן בבית...( דלקת ריאות?) אז כשכבר אני באה( עדיין חולה) נותנים לי הרגשה שזה הדבר הכי טוב שיכולתי לעשות. כבר אנשים אמרו לי שבהייטק אין משחקים..חייבים לבוא אלא אם אתה לא גוסס..כבר רמזו לי שאני חייבת לבוא...אנשים מסביבי אמרו לי לחזור לעבודה אחרת אני אשאר בלי. אז מה קודם? הבריאות/העבודה/האחרים? אין לי כבר מושג...

deena

New member
אוי ואבוי לנו

אם זה הדבר היחיד שהיה לשים בשער הבוקר (:)

Milochka1

New member
אני כאן במקרה דרך הדף הראשי ../images/Emo13.gif

ורק רציתי להגיד - דלקת ריאות ממש לא מדביקה, צינון הרבה יותר מדביק ממנה.
היא לא נעימה בכלל למי שחולה - אך לא מדביקה. ואגב, למרות שהיא לא מדביקה, בזמן דלקת ריאות החולה חייב להשאר בבית, רצוי במיטה ולקחת אנטיביוטיקה - אחרת הוא מסתכן בסיבוכים קשים, ותגידי את זה לעמיתה שלך. דרך אגב, בעלי גם יצא היום לעבודה עם וירוס (כנראה)ולא הצלחתי לשכנע אותו להשאר בבית...

deena

New member
הבוקר

היא הגיעה, אחרי ביקור אצל רופא, שאמר לה להישאר בבית, כי יש לה דלקת ריאות, וכן, זה מדבק. אבל היא בוחרת להיות במשרד. לא בגלל שלא תקבל תשלום על מחלה, כי אצלינו מקבלים, גם מהיום הראשון. "כי אין לי מה לעשות בבית"- ציטוט. אבל יש לה מה לעשות כאן, להדביק אותנו. איזה יופי שיש חברים. שזה יעבור לה בקלות , ולא ירחף לכיוון שלי. רק זה חסר לי.

amor0

New member
יש מוכרי מזון שחולים ומוכרים וירוסי

אז מה לעשות? יש מוכרים שמוכירם מזון נגיש ופתוח מנוזלים ועוד בלי שום בושה מכורים ללא כפפות וכו ככה זה נדבקים בשרשרת

deena

New member
ככה זה?

תגיד, אם יש לך איידס, אתה אומר ככה זה, ולא שם קונדום?

jdpworld

New member
לא מתחשב...

בטח לא כשחולה...אחרים, ברגעים שכאלו, בכלל לא עוברים לי בראש. לא מספיק שאני חולה,גם צריך להתחשב בבריאים? שישבו הם בבית...

למעלה