מחלות במשרד

deena

New member
מחלות במשרד

יש כאן מישהיא שמשתעלת כאילו כל הקרביים שלה עומדים להתפרץ החוצה דרך הגרון. שאלתי אותה אתמול בנימוס, איך היא מרגישה, והאם חשבה אותי לגשת לרופא (אין לה זמן) ואם היא מרגישה כל כך רע, למה לא נשארה בבית, כדי להחלים. אמרה שמשעמם לה בבית, היא מעדיפה לעבוד. הבוקר, השיעול החמיר. מישהיא אחרת נגשה ושאלה אותה, אויל ברונכית? אויל רופא? אז היא אמרה שכנראה יש לה דלקת ראות. אז ברכות להחלמה מהירה ורפואה שלמה. אבל למה גם אני? למה להביא את זה למשרד (כי משעמם בבית) ולהדביק את כל הסביבה, ואז הם מדביקים את כל בני ביתם, ואז חוזרים למשרד ומדביקים עוד כמה שיקחו את זה גם הביתה ויפיצו לכל עבר? אם אני מצוננת, אני הולכת לעבודה. זה לא מדבק, זה לא מחלה חמורה, זה לא עושה נזק לאף אחד. אבל דלקת ריאות? ואתם? עובדים בזמן מחלה, או שוכבים בבית גם בגלל נזלת וקצת כאב גרון? מתחשבים בסביבה הקרובה ולא מדביקים אותם? או אוהבים את כוווולם ורוצים לעשות 'שותף' גם על החיידקים שלכם?

destiny36

New member
אני יותר בבית בגלל המחלות של הבנים

מאשר בגלל המחלות שלי. אבל יש פלוס אחד איזה כיףףףףףףףףףףף להריח את האוכל בשעות הבוקר בכל הבית.

deena

New member
אם לא יחברו לי חזרה

את הגז בבית הערב, אני אהיה מאושפזת בגלל רצח ומחלה נפשית מדבקת.

destiny36

New member
../images/Emo6.gif מה ניתקו אותך?

אוף נשארו לי שעתיים האוכל מוכן הכביסה בדרך לסיום הבן השני בדרך ואני מעולפת למשמרת עד הלילה

deena

New member
נתקו לי את הגז

פיקקו אותי. אין תנור, אין מים חמים. אבל עוד מעט לא יהיה בעיה בכלל ואם לא יחברו את זה חזרה הערב, יהיה אפשר לבשל עליי מה שירצו. אני בקריז.

חשמל יש.....

הכי חשוב...תמיד אפשר להכין משהו במולטישף או בתנור. ודינו'ש...אל תהיי בקריז...פליזזזז. אוהבים אותך רגועה ושתויה

deena

New member
תמשיכו ככה

ואני אדאג להגיע לגליה בדיוק באותו מצב שהגעתי בפעם הקודמת. ראי הוזהרת.

Rinattt

New member
חחחחחחח ותספרי לנו שוב

איך את בודקת כשאת בודקת באמצע הבדיקות של הנבדק חחחחחחחחחחחחח סורי, לא אוכל להגיע לגליה, אולי אולי אולי אנסה... אני צריכה להיום ב-16:00 בעבודה אבל בגבעת ברנר אהיה, את באה?

deena

New member
אני אספר לכם מה???

זה בגלל שאני סנילית או בגלל שהייתי שיכורה? על מה את מדברת??????

הצטננות זה לא מדבק ? ../images/Emo141.gif

מדבק ועוד איך, לפי דעתי. ולשאלתך, אם אני מרגיש שאני מסוגל לעבוד, אני הולך לעבודה. בפראפראזה על קלישאה אכזרית שאני רואה פה לפעמים, אם מישהו מחליט להידבק ממני, זו הבחירה שלו.

deena

New member
מדבק

אבל לא נכנס בדיוק לאותה סקאלה כמו דלקת ריאות.

ואני לפעמים בא לי...

איזה צינון קל אבל בלי אף סתום... או אולי שפעת קלילה רק בלי החום והחולשה.. לא הייתי מתנגד גם לדלקת בגרון רק בלי הכאבים והשיעול.. סתם ככה להיות בבית ב"מחלה" אבל לא חולה.. ואגב, בזכות המחלה הקודמת שלי הפסקתי לעשן, שזה אוטוטו כבר שנה.. אז תודה לך שפעת אהובתי..

jane34

New member
יפה לך השפעת יפה שעה קודמת..../images/Emo13.gif

ואני אחרי כל אינהלציה מתה על הסגריה הראשונה...... אז מערות האף פתוחות לשאוף שוב את הנקוטין לחזה.........ולנשוףףףףףףףףףףףףףף

למעלה