מחלוקת השבוע?

Oded shmilo

New member
אני יתן השבוע מחלוקת!!

פרישתו של שרון טובה לנו או רעה לנו???

לנו???

תגדיר 'לנו'... *האם לעם/למדינה? *האם לליכוד? *האם לבית"ר? *למחנה הימין?...

t i t u s h

New member
יש מצב שזה טוב

אבל לא בטוח..כי עם התפטרותו של שרון רוב הסיכויים שעמיר פרץ יעלה ויהיה ראש ממשלה בבחירות כי הוא הוללך לחולל מהפכה חברתית גדולה והרבה אנשים יתמכו בו!.. הבעיה היא שהוא חבר מפלגת העבודה..שמאלני..והפחד הוא שהוא ימסור שטחים!! גם אם עכשיו תגידו שגם שרון מסר שטחים זה לא אותו דבר.. זה גם לא בסדר..אבל הוא לעולם לא היה מוסר את יהודה ושומרון או הגולן.. אז אנחנו צריכים לחשוב היטב על דעתנו לגבי התפטרותו של שרון

Oded shmilo

New member
שרון עזב

את הליכוד רק כי הוא רוצה לעשות התנתקות ב'!! וכולם ידועים את זה עדיף את עמיר פרץ ולא אותו כי השמאל מדבר ולא עושה!!

MS6

New member
מחלוקת השבוע- שרוכי הדרכה?../images/Emo124.gif

מצטער שכמעט ושכחתי את הפינה.. אגב אם זה קורה שוב אל תתביישו להזכיר לי.. ברח לי מהראש העניין. בתנועות אחרות יש סמלים, צעיפים, שרוכים וכדומה.. אבל בבית"ר אין שום דבר. האם התנועה צריכה לשנות חולצות למדריכים או מפקדי מעו"זים? האם כדאי נניח להוסיף שרוכי הדרכה למעו"זים? או לתפור 'דרגות תנועתיות' על חולצות התנועה?

אניח ושב שכדאי שיהיו דרגות...

מעבר לזה שזה מיוחד ונחמד (ומתאים לבית"ר, כיוון שהייתה בעברה תנועה צבאית..) זה גם נותן שאיפה מסויימת לחניכים צעירים, משכבת בינתיים (או אפילו מתחת לה..) להגיע ל"דרגות גבוהות" יותר...כמו בחיים.. כי השאיפה "להיות מדריך" כבר כמעט ולא מושכת חניכים... אני חושב שצריכות להיות דרגות בסדר הזה: (מהנמוך לגבוה) 1) שכבת ביניים. 2) שכבה בוגרת. 3) מדריכים. 4) רכזים. 5) מפקד/רכז.

או שיהיה חולצה!!!

למדריכים יהיה חולצה בלי כלום בלי כפתורים ורק שרוך מדריך ולחניכים את כפתורים אם דרגה עד שהוא מגיע למדריך!!!

Oded shmilo

New member
משה לקחת לי!! ):

טוב אבל אני יגיב!! אני חושב שצריך לעשות חוה מקופתרת לחניכים!! ולמדריכים חולצה לא מקופרת כמו פעםם עם סיכת מדרייךך לא יותר מ'זה!!!

עודד...

אם כבר הפוך... למדריכים שתהיה חולצה מכופתרת, כי זה הרבה יותר מכובד. אני בכלל לא חושב שצריך את החולצות עם השרוך (הלא מכופתרות), כולנו צריכים להיות עם אותם הבדגים...רק שיהיה שוני קטן (הדרגות)

Oded shmilo

New member
אני גולש על דעתך!!

אני חשוב שחולצה לא מכופתרת זה יותר יפה וזה צריך להיות למדריכיםם!! אני נגד השרוך כי זה מכוער מידי הכי יפה חולצצה של בית"ר לא מכופתרת כמו פעםם לי יש שתי חולצות ינשנות לא מכופרתרות ואני בדר"כ הולך איתם!! אני נגד הדרגות כי אני לא חשוב שאנחנו בצבא אלה אנחנו בתנועת נוער !!

לינויהה

New member
לנו במעו"ז יש שרוכי הדרכה....

לכל מדריך שהוכשר להיות מדריך ועבר את כל הדברים שצריך לעבור מדריך אז הוא מקבל שרוך מדריך ולכל מישהו עם תפקיד מסוים יש שרוך אחר בצבע שונה שמסמל את מה שצריך לסמל

t i t u s h

New member
אני חושבת שלחניכים לא צריך להיות

שרוכי הדרכה..או משהו..אשר איזה שהיא סיכה שתהיה להם.. אבל למדריכים חייב להיות סרט הדרכה!!.. שתהיה את ההפרדה בין המדריכים לחניכים

t i t u s h

New member
לא אמרתי שצריך להיות

אמרתי להפך..שלא צריך כי אנשים הציעו פה בפורום ...

למעלה