מחלוני וגם מחלונך

CHAOTICBOY

New member
מחלוני וגם מחלונך

אהלן חברים
אני מתכוון לסטות מדרך ההתנהגות הרגילה שלי, שהיא המתנה עד אשר אני בטוח כי כדאי לפעול, ובדר"F כשאני מחליט הבחורה כבר תפוסה.... ולגשת מחר לבחורהש אני אוהב ולומר הפניה את כל מה שיש לי לומר
יש לכם דרכים כיצד לעשות זאת?

נ.ב- אני מניח שהסיכויים שהיא תהיה בעניין הם כמו הסיכויים שהירקון יהיה נקי מהזיהום בו...

PeteSampras

New member
הסיכויים שלך הם 50%,

וזה יותר טוב מסיכויי הזכיה בלוטו.
או שתגיד כן, או שתגיד לא. אם תגיד כן - זכית! אם תגיד לא - יהיה לך קל להמשיך הלאה!
בלי שום קשר, הביטחון שלך יתחזק עד מאוד. בקיצור, מומלץ מאוד.

גישה נכונה ונערצת בעיניי.
גם אם היא תסרב, אתה תדע שעשית את הדבר הנכון, הצעד הראשון להיות עם אדם שאתה אוהב .

תפעל בצורה עדינה, אל תבוא ותשפוך ישר את כל הרגש שלך,
תאמר לה שאתה מעוניין לצאת איתה, אל תאמר לה שאתה אוהב אותה.
גישה ישירה שמעבירה את המסר.

Megie

New member
היי

הבעיה שלך מתחילה בנקודה בה כבר ייעדת את הסיכוי ל0%
הרגע שאתה מכוון לכשלון-אתה בעצם מביא אותו.
למה שלא תאמין שזה יכול להצליח? הרי אתה משדר את מה שאתה מרגיש ושליליות משתקפת-ועלולה להגיע רק בגלל זה.
תנסה להיות קצת יותר חיובי ותאמין בעצמך, בסופו של דבר-אולי ייסרבו לך, אבל לפחות תדע שניסית ותרגיש טוב עם עצמך על זה.
כי לפספס בגלל שלא ניסינו, זה בעצם כשלון מיותר-תמיד עדיף לנסות ואולי להצליח.

לא הבנתי, היא כרגע פנויה או שאתה

מתכוון לפנויה למישהי שקיים סיכוי שהיא תפוסה?

גם לא הבנתי למה אתה ממתין בדיוק. מה אתה רוצה להבין שטרם לא הבנת בהמתנה שלך (אם שניכם פנויים)?!

לאה361

New member
פשוט תגיד את זה

עם היא תפוסה לדעתי גם ככה אין לך סיכוי איתה

שלום

אני חושב ששתי הדרכים לא נכונות. אתה צריך ליצור קשר לאט ובהדרגה, להתחיל מידידות, לתת אהבה במלים טובות ובמעשים טובים ולהתקרב. אם תתן אהבה, יחושו ברגשותיך וברצונך לקרב את הקשר ולא תצטרך להכריז עליהם. בחורה שתאהב אותך כבן-זוג, תמצא דרך לחזור אליך מתישהוא ולהיות חברתך. זה בעיקר תלוי בהתאמה ובאהבת האופי.

למעלה