מחלה?

Linimfin

New member
מחלה?

אני חושב שלוסיל לא מרגישה טוב. היום היא התחילה לעשות קולות משונים. משהו בין התנשפות והתעטשות. חוץ מזה היא קצת יותר עצבנית מבדרך כלל. יכול להיות שזה מחלה? יכול להיות שהיא אכלה משהו שהיא לא הייתה אמורה לאכול? בחדר שלה יש מזרון ישן על הריצפה והיא מפרק אותו בהתמדה. יכול להיות שהיא אכלה קצת ספוג?

Lovable Stray

New member
יכול להיות שהיא נחנקה ממשהו

או הצטננה. כדאי לעקוב אחריה ולראות האם ההתעטשויות חוזרות והאם היא אוכל ושותה כרגיל.

Linimfin

New member
היא אוכלת ושותה כרגיל

היא גם משחקת כרגיל. מחר אני בכל מקרה לוקח אותה לוט' (לחיסון כלבת) אז הוא כבר יבדוק אותה כראוי. נצל"ש אני מקווה שאני שואל את האדם הנכון... עכברושים מזדווגים בשכיבה פנים אל פנים? את יודעת אם הם חווים אוגזמה? פשוט היה לי וויכוח בנושא עם חבר שלי... תודה ג'סי

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif

להבא תשאל את זה במסרים
החלטת לחסן כלבת? יפה לך (אני אישית חושבת זה מיותר, אבל זאת החלטתך
)

Linimfin

New member
חשבתי שאת המלצת לחסן נגד כלבת...

אני גם חשבתי שזה מיותר אבל הוט' המליץ ומישומה שכרתי שגם את... מה היה לא בסדר בזה ששאלתי את זה כאן?

Sweet Fantasy

New member
המלצתי על כלבלבת ותילוע

כלבת לדעתי קצת מיותר שכן כלבת מועברת במקרה של נשיכה ושריטה ולדעתי הסיכוי שכלב ינשך את החמוס שלנו ממש קלוש. בקשר לשאלה, זה לא הפורום המתאים ולכם השאלה מתאימה לפרטי או לפורום שעוסק בנושא, אבל לא חשוב, זה לא קריטי.

Sweet Fantasy

New member
יכול מאוד להיות

ואם אתה רואה שהיא מפרקת את המזרון, למה לא לקחתם אותו?! זה ממש מסוכן זה יכול לגרום לחסימה במערכת העיכול. אחד הצעצועים האסורים על חמוסים אלו צעצועים העשויים מספוג, תרחיק את המזרון הזה כמה שיותר מהר! אני מניחה שההשתעלות נובעת מהסיבה הזאת, אולי ספוג תקוע לה בגרון. כמוש ג'סי אמרה, תבדוק אם היא מתנהגת כרגיל (חוץ מעצבים) אם היא אוכלת ושותה, אם היא עושה צרכים כרגיל, ואם היא מגיבה אליך ולסביבה.

Linimfin

New member
לא ידעתי שזה אסור...

היא כל כך נהנת מהמזרון... :( אני אזיז אותו משם עכשיו... כמו שאמרתי לג'סי אני בכל מקרה לוקח אותה מחר לוט' לחיסון כלבת אז אני אבקש ממנו לבדוק את הנושא...

Sweet Fantasy

New member
בטח שהיא נהנית

מי לא נהנה להרוס
תמצא לה משחק אחר, רצוי שלא ניתן להריסה\קריעה. צעצועים מספוג וגומי רך ,אסורים. אני ממליצה על צעצועים של חתולים אבל בדר'כ הם רכים אז אפשר לנסות של כלבים הקשיחים.. יש כדורים כאלה שדחוסים חזק. קופסת פירנגלס (המצאה של עמית) בקבוק פלסטיק עם אורז או אבנים קטנות. אתה יכול גם לקנות קונג (צעצוע של כלבים שממלאים אותו בחטיף)

Linimfin

New member
היא כבר הרסה....

את כל צעצועי החתולים שקניתי לה.... ואת בקבוק האורז היא לא כל כך אוהבת....\ אני אנסה את הקונג....

Linimfin

New member
שאלה לגבי האוכל....

עד עכשיו האכלתי את לוסיל בפרו פלאן לגורים. היום הלכתי לקנות לה אוכל אחר. המוכר בחנות הציע לי פרו פלאןלמניעת כדורי שיער (לחתולים בעלי שיער ארוך). השאלה היא האם האוכל הזה יכול להיות מתאים לחמוסים (קניתי את האוכל לא בגלל הבעייה הקודמת אלא כי נגמר לי האוכל שלה בקרוב...).

Sweet Fantasy

New member
אם זה לגורים..

וממה שאני יודעת לא קיים אוכלת לגורי חתולים שכולל מניעת כדורי פרווה, זה בדר'כ אוכל לבוגרים, והיא עדיין צריכה לאכול אוכל לגורים.

Linimfin

New member
זה אוכל לבוגרים...

אבל אם אני זוכר נכון הסיבה שהיא צריכה אוכל לגורים היא בגלל שהחלבון גבוהה באוכל, לא?ואם כך הדבר רמת החלבון באוכל גורים ובאוכל הנ"ל היא זהה. לכן חשבתי שזה גם יכול להתאים...

Linimfin

New member
לא הבנתי...

רמת החלבון היא באותה הרמה בשני הסוגים ורמת השומן נמוכה מעט באוכל החדש... לזה התכוונת? שגם רמת השומן תריכה להיות אחידה (בגורים זה 20% ובחדש זה 14%)?

Sweet Fantasy

New member
אופס, חלבון ושומן ** ../images/Emo122.gif

לגורים מומלץ לפחות 18% שומן ו32% חלבון לפחות עד גיל שנה. השומן עוזר מאוד לפרווה הוא מעשיר אותה
ובכלל בחורף שכבת שומן יפה זה תמיד טוב. האוכל למניעת כדורי פרווה לדעתי מיותר חמוסים לא סובלים מהפרווה כמו חתולים (עם שיער ארוך בעיקר) אם אתה חושב שיש בעיה של כדורי פרווה ללוסיל יש חטיפים שנועדו למטרה זאת..

למעלה