מחלה כרונית ושפעת????

מחלה כרונית ושפעת????

מכיוון שאנדו' היא מחלה כרונית והומלץ ע"י משרד הבריאות שחולים במחלות כרוניות כדאי שיתחסנו. ואכן יש קשר בגלל שהמערכת החיסונית שלנו חלשה יחסית לאחרים האם כדאי להתחסן? האם יכולות להיות לחיסון השפעות כלשהם לגבינו בעקבות האנדו'? בשנה שעברה קיבלתי חיסון וזה היה לפני שגיליתי שיש לי אנדו' ושלושה חודשים אחרי בום גילתי שיש לי אנדו.

ליהיS

New member
בלי שום קשר לאנדו' כדאי להתחסן

אני מקבלת את החיסון בדרך קבע, כסכרתית ומחסנת גם את כל בני משפחתי. לסכרתיים יש מע' חיסון מאוד חלשה ושפעת אצלי זה על סף אישפוזים. אני לא רואה שום סיבה לא להתחסן. שנה שעברה הקשבתי ל"הנחיות משרד הבריאות והקשקוש" ולא חיסנתי כי אמרו לחסן עד גיל שנתיים ומעל גיל 14-כל ילדי חטפו והקטן הגיע גם למצב של חנק והונשם..כן, כל זה בגלל שפעת. השנה-כולם מתחסנים. קבלתי היום את החיסון ולוקחת את הילדים ביום ב'. ד"א, אמנם אני מתחסנת בחינם אבל עלות החיסון היא כ 10-12 ש"ח כך שזה באמת לא משנה.

עלות החיסון

לא שהוא גבוה ובלתי אפשרי אבל סתם לידיעה כללית מדוע את מתחסנת חינם?

אני לא מתחסנת

לגבי שפעת העופות- אין חיסון עדין כך שזה לא משנה. לגבי החיסון והתפרצות המחלה - נראה לי צירוף מקרים בכלל ובפרט אצלך מבחינת דרגת המחלה. ו

ואגב- מה שלומך? ../images/Emo140.gif

איך את מרגישה לפני הניתוח? שאלה קצת מפגרת אבל בכל זאת..

טוב, ביררתי עם סוריאנו

אין כל קשר בין המחלה לחיסון שפעת בשנה שעברה והוא דוקא כן המליץ לי לקבל את החיסון בגלל הניתוח. שלומי משתנה, כל יום זה "חגיגה" אחרת איך אני מרגישה - פחד ענקי מכונן בתוכי ולא מרפה.

שאלה לבנות

לגבי מרדים לניתוח אני יודעת שאפשר לבחור האם זה נכון לגבי בית חולים ציבורי? האם יש לכן המלצות מכירות שמעתן יודעות אשמח לדעת יותר פרטים. תודה

ניתוח להסרת מוקדי אנדו' ו..

ניתוח להחזרת הסטומה וטיפול בחסימות שהאנדו גרם לי גם במעי וגם באורטר.

סדני

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo45.gif

מקווה שלא תיזדקקי לעבור עוד ייסורים..

ר ו מ י ה

New member
גם אני לא

עייפתי מזריקות

למעלה