מחלה בניידים של IBM

Rיקושט

New member
מחלה בניידים של IBM

אני מניח שלפחות חלק ממכם אחראי על מספר רב של ניידים ובטח גם של IBM... יש תקלה שחוזרת על עצמה בצורה מפחידה בניידים שלנו. כולם מדגם T30 ארבעה במספר, חשוב לציין ששניים מהם הם מהסוג היותר "יקר" כי המסך תומך ברזולוציה עצבנית של 1400 על 1050. בכל מקרה, התקלה היא שהסלוט השני של הזכרון על לוח האם פשוט מתקלקל יום אחד, אם לא בודקים כמה זכרון יש כרגע פשוט לא מגלים את זה (כמובן שהXP צולע עם 256MB) לשלושה T30 זה כבר קרה והנה הגיע זמני... גם לי זה קרה עכשיו. בעקבות "האמינות" המפחידה של IBM הניידים האחרונים שנרכשו היו של HP. האם עוד מישהו נתקל בתופעה הזו? (יש לציין שאחד מהT30 נרכש בכלל בUSA והוא גם הראשון שזה קרה לו) מנסיון העבר החלפת לוח בIBM לוקחת 3~ ימים ולא מקובל עלי שהמחשב שלי יהיה מושבת במשך 3 ימים, אז אני זוחל עם 256MB - מעצבן!

ezaton

New member
אין אצלי את ה- T30

אבל ב- T20-22 וב- T40 שברשות החברה שלי, זה לא קרה מעולם. אני יכול לרשום שני דיסקים קשיחים עם תקלות במהלך התקופה, אבל לא תקלת זיכרון או סלוטי זיכרון. אה, וגם סוללות. שנתיים, והן מתות.

H N 1

New member
הערה

דגם T30 היה בשוק במשך כמה חודשים בלבד והוחלף מאד מהר בדגמי T40 ומעלה... לדעתי זאת לא הבעיה היחידה בדגמים האלו ולכן הם נעלמו מהשוק כל כך מהר.

פוֹלי

New member
אם ידוע שהדגם הנ"ל בעייתי

וזה אולי קצת לא מציאותי, אבל... מישהו ניסה לדרוש חלופה לדגם אחר פחות בעייתי
(תבקשו R51, בונבון אמיתי
)

xroeeh

New member
~~~>

אני עכשיו שבועיים בדיוק עם T42 חדש, מהקצת ניסיון שלי איתו, הוא פשוט משובח. רועי

Rיקושט

New member
---------->

יש לנו T40 אחד. הבטריה שלו מדהימה, באמת... החזיקה לי כמעט 8 שעות עבודה. אבל! - הוא חלש, פשוט חלש ...לא זז כמה excelים פתוחים עוד איזה PDF והoutlook הרעב וגמרנו. צולע. לעומת זאת הT30 שלי שהוא P4 2Ghz עם 512MB היה תותח עולם עד שהעניין עם הזכרון עלה. כמובן שהמחיר הוא באורך החיים של הבטריה, משהו כמו שעתיים וקצת. (ביטלתי את אפשרות הורדת מהירות המעבד כדי שיעבוד מהר תמיד) זו הסיבה שלא עברתי לT40 עדיין.

Rיקושט

New member
המחשבים נקנו מזמן

בערך מתי שהם הופיעו ולכן גם המחירים שלהם היו בשמיים (3000$ +- ) זה לא שהם התקלקלו מייד, רק בשנה האחרונה יש את הבעיות, ממי אני אדרוש חלופה? הם יתקנו את המחשבים וזהו. ואיך שאני רואה את זה, סדרת הR (בלי להעליב
) היא סדרת "low end" שIBM הוציאו כדי להתחרות מבחינת מחיר והתפשרו שם על הכל (נתקלתי לא מזמן בכתבה בעיתון אמריקאי שסדרת הR מביישת את IBM וכו') בכל אופן הכמה Rים שיש לנו עושים את העבודה, אבל זה רק בינתיים - time will tell. ננסה קצת את HP, אהבתי את שירות הonsite שלהם לניידים ולשרתים, זה אפילו יצא לפועל שרת HP שקניתי ולא הגיב למקלדת, הטכנאי הגיע וגילה שהתקלה היא (עד כמה מביך) שהמגעים של המקלדות בשקל שהיו לי לא היו ארוכים מספיק.

ezaton

New member
עלה לא מזמן

(אם כי אני לא יכול לצטט) נושא של שירות במעבדות הניידים של HP ישראל. היה בתקשורת. המון ביקורות כנגדם. למעשה, שמתי לב לזה אחרי שמכר שלי מאוד התאכזב מהמעבדה שלהם (החליפו לו גוף קירור כי המחשב קפא, חייבו אותו בהמון כסף, וזה לא פתר את הבעיה. הבעיה קוראת לאחר חמש דקות של עבודה, בערך, באופן קבוע, אז כנראה שגם לא טרחו לבדוק). כאמור, אין לי לינק. קיימים הבדלים מהותיים בין שירות לשרתים לבין שירות לניידים. שים לב. נתקלתי בכמה מחשבי IBM מסדרות ה- R (איזור ה- 40 ו-50), והם לא רעים. כבדים יותר, פחות מאובזרים, אבל מחשבים טובים, להתרשמותי, בסה"כ.

Rיקושט

New member
נחיה ונראה.

לא ראיתי חברה שהשירות שלה הוא 100% עדיין. יש לך הערות כלשהן על הDL360 G4 של HP? כי בדיוק רכשנו אחד ועוד בדרך..

למעלה