מחלה אוטואימונית

ui1100

New member
מחלה אוטואימונית

שלום, לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש תחושת נימול בפנים ללא אובדן תחושה. בעקבות ממצא זה ערכתי בדיקת CT ראש וMRI מוח שהיו תקינים לחלוטין, מלבד סינוסים עכורים שנמצאו בשתי הבדיקות. ערכתי בדיקות דם מקיפות שיצאו מצויינות. ביקרתי אצל טובי הנוירולוגים בארץ והוא גילה ב-MRI מספר נגעים קטנים הנמצאים באזור המיגרנה אך כדי לשלול פגיעה בטריגימינל ביקש לבצע בדיקת e-anca ו c-anca ונתן לי אספירין 100 מ"ל ליום.כמו כן ביקרתי את רופא א.א.ג. שנתן לי סטרונז עבור הסינוסיטיס. התחושה הכללית הרבה יותר טובה אך היא עדיין קיימת. בבדיקות הדם שערכתי לפני כשלושה שבועות הערכים של ראוטמטיק פקטור היו מעל הממוצע (20.4) ו-c-anca 2.07 , panca 1.80. ביצעתי גם בדיקת דם ללופוס ועדיין לא קיבלתי את התשובה. שאלתי: מה המשמעות של בדיקות הדם האחרונות שביצעתי והאם התוצאות יכולות ללמד על בעיה ראומטולוגית מסויימת. יש לי תור למרפאה ראומטולוגית רק בעוד חודש וחצי ואני חוששת שאני מפתחת מחלה מסויימת שמאותת לי "שהיא בדרך" תודה

לייילה

New member
היי ui1100

שלחתי לך הודעה במסר פרטי. אני מקווה שקיבלת אותה. צרי איתי קשר,בבקשה.

ui1100

New member
לא קיבלתי

לא קיבלתי שום הודעה במסר הפרטי, האם הכוונה ששלחת לי מייל לכתובת -EMAIL שלי? אז אני לא כל-כך רואה מיילים תכתבי לי בקצרה בבקשה

מחלה אוטואימוינית

אני לא יודעת מהם הערכים התקינים של ANCA במעבדה שבה ביצעת את הבדיקה. הערכים שאת מוסרת לא לגמרי היגונית- משתמע מן התוצאה של הP ANCA והC ANCA בוצעו בשיטות שונות וזה מוזר. כייל של 1.80 עבור P ANCA אינו בהכרח בעל משמעות ובכלל הוא פחות נקשר לסימנים הקלינים שתיארת. תנסי לברר את הערכים התקינים של C ANCA והאם בוצעה בדיקת ANTI PR 3 - בהתאם אוכל לתת לך תשובות מדוייקות יותר לגבי ה הראומטואיד פקטור החיובי, זה קרוב לוודאי חסר חשיבות

למעלה