מחכים מחכים מחכים.....

שורצמן

New member
מחכים מחכים מחכים.....

מחר זה שבוע מיום ההחזרה, נו , להגיד את האמת אני מתפתה לקנות ערכה ביתית ולראות מה קורה......... אני חושבת שאני אקנה ביום ראשון ערכה וביום שני בבוקר אעשה את הבדיקה. בחו"ל הם עושים את הבדיקה לאחר פרק זמן קצר (כך סיפרו לי). מה אתם אומרות ??? אני בהריון?? כל הזמן אני שואלת את פיני ...נו נראה לך שכן??? יש לי חברה שכבר שיגעתי אותה והיא על סף אישפוז בגללי....:) (היא מעדיפה להתאשפז רק שאני כבר יעזוב אותה עם השטויות שלי ) אני לא יכולה לשמוע קולות רחשים ודברים אחרים שמעצבנים אותי... נו כבר שיעבור הזמן ומהר!!! אז בקרוב גם אתן תשתגעו ממני ...ראו הוזהרתן!!! ביייי סיגל

סיגל,אין לי מושג אם נקלטת!

אבל אני מאוד מאוד רוצה לשמוע על הודעה חיובית!!! כפרה,חופשי תשגעי אותנו, כי גם אני בכל אופן מנדנדת לכן על כל צעד ושעל. אני מקווה בכל ליבי שאת תהיי בהריון אבל גם אם לא,אז את תקלטי,אל תחששי. אני אישית מציעה לך לעשות את בדיקת הדם,כהמלצת הרופא. שיהיה בהצלחה..... ואל תשכחי לרגע:אנחנו כאן איתך,עד הסוף....... אנחנו תמיד נשמע אותך,ותמיד נקשיב לך

miri71

New member
סיגל, אני איתך בשגעון (למרות שאת

נשמעת לי דווקא בסדר)... הלוואי ותדעי כבר! גם לי תמיד נורא קשה לחכות, אני מעדיפה לדעת גם דברים שהם לא כ"כ טובים, אבל לדעת כדי להיתקדם. מקווה בשבילך שזה הצליח ולא תצטרכי "להיתקדם" ככה, אלא לגדול, להנות ולרגש את כולם!

מירבי*

New member
סיגל, חכי עם הערכה, התוצאה יכולה

להיות מאוד מתסכלת, אם זה יצא שלילי הרי תחכי בכל מקרה לבדיקת הדם, אם זה יהיה חיובי אתם בוודאי תשמחו מאוד ובכל זאת תחכו לאישור הסופי של בדיקת הדם. חכי עוד כמה ימים..אני מאוד מבינה אותך יקירה.. תשתדלי לעשות בימים האלה רק דברים שאת אוהבת...תפגשי אנשים שמפרגנים לך ושאת מרגישה טוב בחברתם..פנקי את עצמך בקניות קטנות..ווותרי לעצמך בקשר לדברים שאת לא מאוד אוהבת לעשות..אני יודעת כמה התקופה הזאת מורטת עצבים.. מחבקת אותך חברה ומחכה יחד איתך..

צודקת מירבי!

זוכרת מה קרה לי עם הערכה הביתית סיגלי חכי לבדיקת הדם עדיף, אומרים שלא תמיד זה נכון, למרות שצלי זה צדק
אבל אופטימיות שמי עליה!!!!!!!! מחזיקה אצבעות

למעלה