מחכים ל5 באוקטובר?

מחכים ל5 באוקטובר?

אז חמודים שלי, כדאי שתחכו עוד קצת! אז ככה. היום נכנסתי לטאוור רקורדס בירושלים. ושאלתי אותם אם : הדיסק החדש של גוד שארלוט אמרו להגיע לארץ-כן. האם יש תאריך יציאה-לא לא! לא! לא!? איך זה לא? אוף! זתומרת שאנחנו נחכה עוד הרבה זמן! ובכלל יהיה קשה להשיג אותו! עדיף כבר להזמין באינטרטנט וזהו! ושאלתי אותו אם יש דיסקים של ניו פאונד גלורי בארץ והוא אמר שהוא בטוח אבח הוא יבדוק, ואז הוא אמר שכן! אבל לא היה בחנות! ): אוף! אבל לפחות יש!

EleVaTioN

New member
איפזה זה מוזיקה נטו?!../images/Emo129.gif

בלע ובטח שזה לא יגיע אלינו כשזה יוצא שם
זה לוקח זמן
איזה חרא זה שאין הכל מהכל בכל מקום. ותמיד יש משו שרוצים אבל לא איפה שאפשר להשיג אותו ><

EleVaTioN

New member
אאעעעעעע ../images/Emo129.gif

*הלוואי שאני אהיה בת"א הלוואי שאני אהיה בת"א* נמאס לי שלא מרשים לי אפעם ללכת לת"א~!%!^%#$%#$

JusT LooK aT Me

New member
בחיים שלי לא הייתי בחנות דיסקים :\

חחח אולי פעם אחת בחו"ל שהייתי בת 12 חחח אני כזאת קמצנית אני שונאת לקנות דיסקים!!! תמיד אני אומרת "אפשר לצרוב" חחח הדיסקים המקוריים היחידים שיש לי קיבלתי בתור מתנות חח מישו חייב לקחת אותי !! זה יהיה כמו טיול כיתה בשבילי קצת השכלה תרבותית

omg!טלי!

איך אפשר? אני כל פעם שאני רואה חנות דיסקים אני נכנסת תמד משגעת את המוכרים.. חיחי -יש לכם דיסקים של גוד שארלוט? -יש לכם דיסקים של בלינק? -יש לכם דיסקים של סאם? תמיד שעותתת הם מחפשים ולא מוצאים !(כמעט אף פעם \: ) אני מתנדבת לעשות לך סיור בחנות דיסקים חיחי

Lee G1

New member
אם כבר היית בירושלים למה הלכת

לטאיי רקורד?...אני ממש שונאת את החנות הזאת! אין בא כלום וממש יקר!! היית צריכה ללכת לתו השמיני!!! זה חנות גדולה ויש בא כמעט הכל!!!וגם זול שם....חחח

חח כן ואני ממש יודעת

איזה חנויות יש בירושלים?? 4 שנים לא הייתי שם...\: במקרה ראיתי טאוור רקודס

Lee G1

New member
אההה

יש את התו השמיני במרכז העיר..... ויש שם תדיסק של גוד שרלוט ואני דיי בטוחה שיהיה גם תחדש שהוא יצא ויש את כל הדיסקים של בלינק...בקיצור יש הרבה... טוב פעם הבאה שתיהיה בירושלים...חחח היית בטויי רקורד בקניון?

nobody175

New member
אני לא חושבת...

ואם כן זה בחנות נידחת... דוגרי יש באזור שלי חנות בסגנון התו ה-8 וכל החנויות שאפשר להשיג בהם כל מיני דיסקים שאף אחד לא שמע עליהם והזמנתי את ניו פאונד גלורי החדש ב...אממממ כן זה היה סוף מאי... וזה עדיין לא הגיע :( מה שכן בסביבות החמישי לאוקטובר אני נוסעת עם המשלחת לפולין... אז לא יודעת אולי שם יהיה את הדיסק...

למעלה