מחכה ל 1.7 - עברתי למכבי

מצב
הנושא נעול.

o r n a a l

New member
מחכה ל 1.7 - עברתי למכבי

מחכה ל 1.7 - עברתי למכבי
מעניין כמה בנות יש כמוני, שעברו למכבי - ורוצות ילד שלישי? הכנתי את כל הבדיקות שצריך ל IVF עד עכשיו טופלתי באופן פרטי, אבל זה המון כסף. מה הפרוצדורה לחברת מכבי - טיפול באסותא? לא פרטי. אפשר לעשות משהו לפני ה 1.7? אורנה

ה 1.7 זה עוד שבוע

מחכה ל 1.7 - עברתי למכבי
מעניין כמה בנות יש כמוני, שעברו למכבי - ורוצות ילד שלישי? הכנתי את כל הבדיקות שצריך ל IVF עד עכשיו טופלתי באופן פרטי, אבל זה המון כסף. מה הפרוצדורה לחברת מכבי - טיפול באסותא? לא פרטי. אפשר לעשות משהו לפני ה 1.7? אורנה
ה 1.7 זה עוד שבוע
אז את מתחילה ממש אוטוטו שיהיה בהצלחה!

העין ה 3

New member
אם עדיין לא קבעת תור לאסותא

מחכה ל 1.7 - עברתי למכבי
אם עדיין לא קבעת תור לאסותא
ממילא לא תקבלי לפני ה-1.7. אין לי מושג אם היו מקבלים אותך לפני ה-1.7 כאשר ה-IVF עצמו יהיה כמובן אחרי, אבל, כאמור, זה לא רלוונטי. הפרוצדורה היא שאת מגיעה לקביעת פרוטוקול אצל אחד הרופאים הבכירים. את יכולה לבקש רופא מסויים, לא תמיד הם מסכימים אבל זה גם לא ממש משנה- כולם טובים. כשאת מגיעה לשאיבה או להחזרה, מבצע אותה רופא תורן. אם את מעוניינת שהרופא שנתן לך את הפרוטוקול ועשה את המעקב, יעשה גם את הפרוצדורות האלה, את צריכה לשלם לו בנפרד משהו באזור של 250-500 דולר לכל פעם (לא יודעת בוודאות את הסכום). הטיפול עצמו עולה לחברות מכבי כ-1100 ש"ח כולל ICSI (בלי ICSI זה קצת פחות), ומתוך זה מקבלים החזר של 50% מהקופה. את הזריקות את מקבלת בסניף הקופה הקרוב למקום מגורייך ואת בדיקות הדם והאולטרסאונד את עושה באסותא בשעות הבוקר. בסביבות הצהריים מתקשרים אלייך (או שאת מתקשרת אליהם) ואומרים לך איך להמשיך ומתי לבוא שוב לבדיקות. שיהיה בהצלחה!

מהר לקבוע תור באסותא

מחכה ל 1.7 - עברתי למכבי
מהר לקבוע תור באסותא
מצטרפת לדבריה של העין. אני הייתי אמורה להגיע לאסותא השבוע. בגלל ביטול של אחד הרופאים, התור נדחה ביותר משבועיים. כל הרופאים בכנס בשבוע הבא ואחר כך יש להם לחץ היסטרי. נפגש על הספסל מול התמונה של התינוקות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה