מחכה לתגובות.....

נטע בת 20

New member
מחכה לתגובות.....

ניסוי קטן לי אליכם ..... קיראו למטה..... שתי כותרות , שונות שונות נראה מה יותר ימצא חן-בעיינכם כדי שאוכל להביא לכם את התוצאות..... נטע

נו באמת.....

נטע כבר ההינו בסרט הזה,במיוחד בחודש האחרון ועלי להבהיר שזה נימאס,אני אישית לא מעוניינת להיות עכבר המעבדות של שום ניסוי או מחקר ואני חושבת שיש עוד חברים שחושבים כמוני. אז אנא ממך,כדאי לך לישקול מחדש כאשר את פונה שוב בבקשות כאלו. שועלית

EL NINYO-Z

New member
מקלחת התגובות -והשמפו עלינו..

פורום : ארבעים פלוס ................................................................................. תאריך : 25/11/00 19:49:41 ................................................................................. שם משתמש : dena ................................................................................. נושא : מתחזים גם כאן בפורום? ................................................................................. ................................................................................. : תוכן אני קוראת כל כתבה הנרשמת כאן לא מדלגת על אף אחת ולצערי אני מוצאת עצמי מז ה כחודשיים תוהה על הדמויות שצצו לנו כאן ואין מנוס יש גם כאן מתחזים אגב רק עוד אדם אחד כאן הגיע למסקנה זהה. אנסה לחשוף אחד אחד כהתחלה אגע בכותבת הקו ראת לעצמה נטע20 בואו ננתח את דמותה ביחד ביום 26.10.00 כותבת לנו נטע20 על חלום ילדות שלה כתיבה להיות עתונאית,סופרת,מגישה בטלויזיה ואיך החלום נגוז וה יא היום היא יודעת שתעסוק במשפטים. ביום 22.11.00 שעה 17.38 נטע 20 צריכה דחו ף חומר לעבודה על פסח. ביום 22.11.00 שעה 17.44 נטע20 מבשרת לנו שהיא סטודנטי ת לפסיכולוגיה. ביום 25.11.00 נטע 20 מסבירה לנו איך הצהובון ימכור את נשמתו לשטן ואיך יסלף את האמת????????? נטע20 מי את? האם את קשורה לדמות אחרת כאן? או שלמספר דמויות? ההמשך יבוא... dena ................................................................................. .................................................................................

EL NINYO-Z

New member
נראה אם זה מוצא חן בעינייך../40+במחקר

מעניינת אותי תגובתך..פשוט תבחרי .. זה לא מחקר מחקרון...אלא פיצי פיצפון.. הוא המשיבון..לניסיון..אנחנו 40+... 20+..זה הרחוב של הילדים שלנו..שם ליד האונברסיטה.. הפנייה הראשונה שמאלה..זהו רח` ללא מוצא..זהו היגעת.. תגידי שאנו אדיוטים לא מפרגנים ולא מוכנים לעזור לך בניסויים.. בתקווה.. EL NINYO Z המנסה..לא להיות נושא למחקר...אם זה יעזור לך במחקרך..הרווחת.

למעלה