מחכה לעצות!!!!!

debiha4

New member
מחכה לעצות!!!!!

אני בת 29 נשואה זה 7 שנים עם 4 ילדים התחתנו שנה אחרי שהכרנו והיה די הגשמת חלום. הוא היה רגוע משקיע חרוץ עוזר הכל ורוד. אבל עם הזמן הוא נעשה יותר עצבני וברבה פחות עוזר כי הוא עובד כל הזמן כמעט ולא נמצא בבית בגלל עבודה או לימודים ובהרבה יותר דורש דברים מבחינת הבית וכנראה לא מעריך מה אני עושה. כבר שנתיים לא עובדת מגדלת את הילדים בבית ומרגישה קצת מוזנחת מבחינתו. הוא אף פעם לא דגל בקטע של ימי הולדת או ימי אהבה אבל עכשיו זה נהיה יותר גרוע לא יוצאים לשום מקום כבר שנה לא היינו במסעדה או ביציאה כל שהיא. את היום הולדת שלי הוא שכח וניסה קצת להשלים אבל לא נתתי לו אפשרות כי ידעתי את האמת וזה לא בא מהלב סתם מתנה שהכין בלי כל קשר אלי. לא יודעת מה לחשוב למרות שמצד שני מפרנס בכבוד את המשפחה אוהב אותי את הילדים (סקס נהדר) אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה יותר רומנטי זה נורא חסר לי ומרוב שהוא לא אוהב את זה זה כבר לי יורד החשק גם בלהכין ארוחות רומנטיות אולי לנסות לסדר יום יציאה בלי הילדים. מחכה לעצות!!!!

גארוטה

New member
העצה שאני יכולה לתת

לך היא לצאת לעבוד. נכון, אולי זה לא מה שציפית לשמוע, אבל לדעתי הרבה מהתסכול שלך נעוץ בעובדה שאת יושבת בבית כבר שנתיים ואין לך שום עניין אחר בחיים מלבד גידול הילדי ותחזוקת הבית, ואני שואלת כמה אפשר? לא נמאס לך? לא בא לך לקום בבוקר להתלבש יפה, לצאת לעבוד בכל דבר שיגרום לך סיפוק והנאה, להרגיש יעילה ומועילה, לשפר את מצב הרוח ובעקבות כך גם נקודת המבט שלך תשתנה, יהיה לך יותר חשק ליזום ותוכלי לראות יותר את מה שיש מאשר את מה שאין... אם בעלך אף פעם לא היה טיפוס רומנטי לא תוכלי להפוך אותו לכזה אבל כן תוכלי לקבל את זה יותר באהבה אם תהיי מסופקת בחייך. זו דעתי האישית, מקווה שעזרתי.

debiha4

New member
זו עצה שחשבתי עליה

תודה על העידוד הרבה אמרו לי את זה מנסה להתרגל זה קשה אבל כנראה שעוד שנה אצה לעבוד כשהתינוקת שלי תגדל קצת. תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
תוציאי אותו לבילוי כיפי

למה רק הוא אשם בזה שלא יוצאים? האחריות גם שלך. ותפסיקי להעניש אותו. אתם יחד באותה סירה. לשניכם קשה. ארבעה ילדים בכאלה הפרשים קצרים? זה קודם כל לשרוד! אל תפילי את התיק עליו. קחי יוזמה חיובית. קחי אותו לבילוי. מריוס

debiha4

New member
טוב אני רואה שכולם בעדו

אני כנראה רואה רק שאת האחוז הקטן הלא טוב אבל ככה זה אצל כולם לא ? דרך הגב איך אתה חוגג יום הולדת עושים לך משהו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא....

אצלנו לא עושים עניין גדול מימי הולדת. לבנות עושים עניין בינוני-נחמד. וההורים מעבירים אותה. וזה מתאים לכולנו, כי שנינו לא בענייני טקסים וחגים וארועים... אוהבים את החיים השקטים.

chenby

New member
קודם כל

כשהוא כבר כן בא - גם אם זה מתוך לכפר על שהוא לא עשה לך כלום ליומולדת, תני לו.. זה שאת מונעת ממנו גם להתנצל - זה אגו ולא מקדם אותך למטרה.. באותה מידה יכולת לצאת איתו ביומולדת שלך למחול על זה שהוא שכח, להתמקד בעובדה שהוא מנסה להשלים - ולתת לו קצת להתרפס.. ולהנות איתו.. מעבר לזה - תקשורת. תקשורת תקשורת. אני רוצה שנצא יותר, אני רוצה שניזכר שאנחנו גם זוג ולא רק הורים ל4 ילדים, אני מבינה שאתה עייף כשאתה חוזר, גם אני עייפה, אבל בוא נעשה מאמץ. זה מה שאני רוצה.. אין פה שום האשמה- אתה לא מפנק לא מוציא אותי וכאלה.. יש פה - זה מה שאני רוצה, אני מבינה את המקום שלך, אני מבינה את המקום שלי - מה אנחנו עושים.. פשוט. פעם בחודש- אני מפתיעה, פעם בחודש אתה מפתיע.. זה נותן לו חודשיים לארגן איזו יציאה רומנטית.. ובינתיים תמצאי את הרומנטיקה שבשגרה, אם יש לכם סקס נהדר אחרי 4 ילדים ואתם מכבדים אחד את השני ואתם מגדלים משפחה בכבוד, אז רק ממקום של הוקרה ושמחה, תוכלו לצמוח עוד.. בטוח לא דרך באסה או סנקציות..

שילה1

New member
קבעו לכם יום אחד בשבוע,בו תעשו משהו רק שניכם,

לעצמכם,לשעתיים. אפשרי לשבת בבית קפה,לטיל ברגל,לשבת מול הנוף,סרט,הצגה. העקרון-רק שניכם. תזמי קצת,ובעיקר-אל תבואי אליו בטענות.לפרנ ס4 ילדים קטנים,לבוא הביתה לאישה נרגנת-לא כל כך נעים. פרגני לעצמך גם קצת-יציאה להתאורר קצת,עם חברות,לבני משפחה,או סתם ככה,פרגני לו-גם לו קשה,ולכם.. בהצלחה.

debiha4

New member
פיסקה אחרונה היא העצה שלך

אני כבר חודש מתכננת ומזכירה לו כי אני יודעת שהוא עמוס ואומרת לו שאני רוצה וזה חסר כל היציאות. וכשהודיעו לו שהוא יכול לעבוד באותו ערב ושאל אותי אמרתי לו שזה היום הולדת שלי ופשוט לשם עלי וכן קיבל את העבודה זה מה שגם הכעיס אותי. הוא יכל לוותר על הערב הזה ולצאת איתי. בקיצור אני אאמץ את הרעיון של חודש חודש ואולי יעבוד מוכנה לנסות רעיונות חדשים.

debiha4

New member
עצה הכי משתלמת

לקחתי את הרעיון שלך של פעם בחודש כל אחד בתורו ודיברתי איתו על זה וכנראה שזה עזר. בהתחלה היה מאוד בדאגה אני לא יודע מה לעשות אין לי הרבה זמן לקנות דברים, ואז השיחה התגלגלה שזה לא חייב להיות בחוץ אם אין זמן אבל העיקר חושב על משהו לתכנן משהו בשבילנו כל דבר קטן אפילו להזמין פיצה עם 2 נירות זה כבר יהיה הצעד הנכון והכי מרגש. בקיצור אתמול זכיתי לערב רומנטי בבית מאוד פשוט אבל הכי כיף שהיה יכול להיות ומאוד אהבתי את הצעד הזה והוא קיבל אחלה פירגון שיכול להיות. את יודעת על בערך 10 מסרים של עצות לכיוון או יעוץ זוגי או תשלימי עם המצב את נתת לי את הרעיון המקורי ביותר ותודה לך על זה.

chenby

New member
תודה לך על השיתוף

ואני שמחה שזה עבד ושקיבלת אחלה ערב רומנטי.. חודש הבא תורך.. :) וכמו ששמת לב לרוב less is more :) איזה יופי.

chenby

New member
אגב

אני עדיין חושבת שבלי קשר - יעשה לך טוב ללכת לעבוד, לעשות משהו שהוא שלך.. שאת טובה בו שאת מרוויחה ממנו.. לכי על זה בענק.

I C E M A N 7

New member
קיבלתי מסר מבעלך

איזה דיכאון. יש לי עבודה מתישה, לימודים, 4 ילדים ואישה שאף פעם לא מרוצה על הראש. עכשיו נוספה לי עוד מטלה - פעם בחודשיים אני צריך להפתיע. רבאק, פעם בשנה יש יום הולדת וגם אותו אני בקושי זוכר. פעם אחת שכחתי, קרעה אותי. שלא לדבר שיש גם את יום האם, שני חגי אהבה ויום הנישואין.. איך אני עומד בזה? ומי מבטיח שבעוד חצי שנה זה גם לא יספיק? כל מה שאני רוצה זה שתחייך כשאני נכנס הביתה, למה זה כל כך קשה? איך זה שהיא לא מסתפקת במה שיש לה? החברים שלי מתנהגים כמו חארות לנשים שלהם, ואצלם הכל גן עדן. אני עומד לקרוס, מה לעשות? המענה שלי: הבאת את זה על עצמך. האישה שלך משועממת ואישה משועממת מקטרת. שלח אותה לעבוד ASAP

chenby

New member
מסכימה בהרבה

יחד עם זאת ערב לשניהם הוא כמו שהוא נשמע - עבור שניהם כלומר שזנ יכול להיות עבורו התמלאות מצברים ומפלט וצמיחה של הזוגיות שלו. וכן, יש מעבר למשפחה גם את שניהם. לדעתי זה יכול לעשות להם טוב ולגבי כל השאר - בהחלט למצוא לעצמה עבודה.

I C E M A N 7

New member
הרעיון שלך אכן מקורי ../images/Emo25.gif

אין לי שום דבר נגדו. אלא שבמצב הנוכחי ביניהם (כפי שזה מרגיש לי) זה לא עבור שניהם, אלא רק עבורה. הבנאדם בסך הכל רוצה שקט תעשייתי. לעניות דעתי, בעלה לא יעמוד במטלה לאורך זמן. וגם אם כן, זה לא יספיק. כי כשאתן מחפשות על מה לקטר, לצערנו הגברים אתן תמיד מצליחות למצוא
הרעיון שלך הוא משכך כאבים זמני. התרופה היא להעלים את התסכול והשעמום - עבודה תעשה את זה.

debiha4

New member
לא מובן אם אתה בעדי או נגדי

דרך הגב אני אישה חייכנית מאוד ולא רואים עלי כשאני עצובה או עצבנית. הדבר היחיד שלמד בעלי במשך השנים זה כשאני עצבנית אני מדברת פחות. ותתפלא זה מפריע לו שאני לא מדברת וזה מהר מסתדר. אבל לדעתך אם לא תשקיע גם לא יהיה לך ואם היום אין לך כוח בגלל ילדים עבודה אז בגיל שבעים כל אחד יהיה בחדר שונה או אצל חברים שונים. כי מה שאתה מתרגל עכשיו זה יהיה חייך. ומה רע בקצת רומנטיקה כקצת פירגון אתה יודע כמה פירגון הוא מקבל? למחשבתך!!! הרבה מאוד וגם אני רוצה קצת

מוסיק1

New member
עצה

אם הוא לא אדם של רומנטיקה תעשי את זה את תקני נרות עם ריח שמנים ארומטיים את ציינת שהסקס אחלה אז אין בעיה להדליק נרות לפנק אותו עם מסג' ושמן גוף ולעשות עוד כמה דברים שיעלו לו את המוטיבציה להשקיע ולא לצפות שהכל יבוא רק ממנו בהצלחה תעדכני אותנו מה נסגר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

debiha4

New member
זאת הבעיה

הוא התרגל שאני יוזמת הכל ולבסוף הוא לא צריך להשקיע בכלום תאמין לי שאני עושה ואפילו יותר ממה שציינתה פה אבל תודה בכל מקרה

העיצה הטובה היא לצאת לעבוד

מה שאני מבינה ממך הבחור עובד קשה מפרנס בכבוד אוהב אותך ואת הילדים סקס נהדר מה ?????.....

למעלה