מחכה לנס

מצוטטת

New member
~פורשת~

לשנת הלילה אם אצליח ל3וד יותר מחלום מה יחייה עד הבוקר הוא שמור לך.......מפטיחה ~~לילה טוב~~

או, סוף סוף הגעת

חיכיתי וחיכיתי והנה אתה סוף סוף. כל-כך פשוט... אז בכל זאת קורים ניסים בחג האורים?!

אי אפשר לחכות לניסים

אפשר לחשוב חיובי אפשר להתפלל אפשר להאמין אבל לשבת ולחכות שאיזה נס יקרה.. אומרים שאלוהים עוזר למי שעוזר קודם כל לעצמו. מה זה נס? משאלה שהתגשמה? האם יש אפשרות לממש משאלות לב לבד? משאלות מציאותיות..האם זה נס שהגשמת משהו? איך אפשר לדעת? לא. אני חושבת שנס זה פשוט דבר שהתגשם ..שרצית..שבא בהפתעה..שאולי לא מובן איך קרה..אך קרה. אפילו לא ידעת שאת עזרת לעצמך וזה פשוט קרה. אז לחשוב חיובי. כרגע זה המנטרה שמשאירה אותי לא שפויה כרגע. מי רוצה בכלל להיות שפוי...

ד ו ל ה

New member
כל יום קורים ניסים...

צריך רק לפקוח עיניים ואוזניים ואז מבחינים בהם. הנס שלי לחנוכה הזה קרה אתמול כששמעתי במקרה שיחה קצרה בין הבת שלי לבת של בן זוגי... נס קטן. אישי. שלי. דולה (בבוקר אופטימי ...)

d a n i e l s 5

New member
הנה לך סגולה לזיווג בחנוכה

וזו הסגולה המדוברת: לאחר הדלקת נרות חנוכה - ביום ראשון או גם בשאר הימים, בין אם את משתתפת בהדלקת אחר או מדליקה בעצמך, לומר שלש פעמים את מזמור ל’ בתהילים: "מזמור שיר חנוכת הבית", בכל פעם לכוון במיוחד בפסוק: "מה בצע בדמי ברדתי אל שחת, היודך עפר היגיד אמתך. שמע ה’ וחנני ה’ היה עוזר לי". ובסיום להביע את תפילתך-בקשתך האישית בלשונך - לפני ה’. התשובה נכתבה על ידי הרב משה עמיאל בשמחה ואור, ברכה והצלחה לבשורות טובות ישועות ונחמות. בחיי שזה אמיתי.....נסי ותהני . ובעיקר שובי לספר :)

הוא צריך להיות

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.. רק נס... רק אלוהים.. והמון המון אמונה שהלכה לאיבוד... חג שמח.. אגב.

טעות..

עוד חתיכה שמצאה את הדרך חזרה מהשאול.. אבל עוגי פלוץ יודע את זה כבר... נחון...

למעלה