מחכה לנס

ל י M ו ר

New member
שמעתי

שניסים הזה
יש לו כל כך הרבה בקשות לניסים שלוקח לו זמן עד שהוא מגיע לכולם. חג שמח

d a n i e l s 5

New member
מחכה ל.....

משיח שיבוא...... אבל....... משיח , לא בא......הוא גם לא מצלצל....... בעסה.

../images/Emo79.gif

"כולנו מחכים לניסים, איי איי איי כולנו מחכים לניסים, איי איי איי נחכה ולא נזוז, איי איי איי כי יבוא מאה אחוז, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי כולנו מחכים לניסים, איי איי איי כולנו מחכים לניסים, איי איי איי פעמיים כבר חיכינו, איי איי איי והכנסנו לו דפיקה, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי כולנו מחכים לניסים, איי איי איי כולנו מחכים לניסים, איי איי איי עוד תראו, יבוא היום, איי איי איי יתחנן הוא לשלום, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי..."
גמני מיחכת לו

../images/Emo6.gif

שלטרנד החדש... לפחות "לא יגדלו על הגב...כל השיערות שחסרות לו על הראש" זה לא אני אמרתי...זו ההיא...החברה הכי טובה

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif

רק שלא...."יהיה כמו הקיפוד ההפוך.... עם הקוצים בלמטה...." גם לא אני.... אוחחחח , בלון חמ3ן צריך, אה?

מצוטטת

New member
או .......

את מתחילה לכתוב לי מהוורידים , אני מבינה אופו ההיא מהאקדמייה.... זה בדיוק הפויינט שמתאים לה.... ההיא מה גם ספתא ש'לה לא מעירק....

מצוטטת

New member
את!

תמיד יודעת מאופו להוציא ת'3לילים.... עם או בלי....... מיזהה לך ת'קול.... רבנית את לא......חחחחחחחחח אוייייייי, ב'מת אי אי אי מתאים כאן

אי אי אי

הבן שלי בן ה- 4 התלהב ואפילו אנחנו רוקדים יחדיו על השיר אז הצטרפו אלינו בריקודים: אי אי אי......

למעלה