מחכה לך

דיאבלו

New member
מחכה לך

היינו יחד זמן לא מבוטל רבנו,נפרדנו,חזרנו,אהבנו ושוב נפרדנו. אני מעדיף לא לדבר איתך יותר אמרתי בשיחה האחרונה ביננו ובליבי דיברתי בלי סוף כאב לי להמשיך את הקשר כאב לי להפסיק אותו ומאז אני מחכה מחכה לך שתצרי קשר למרות מה שנאמר מפחד,מפחד להתקשר אלייך מפחד לדעת שיש לך משהו מפחד לדעת שאת מאוהבת מפחד לפגוש אותך באקראי מפחד מעדיף לא לדעת מחכה בלי ידיעה אולי פעם נחזור...

sunset

New member
עדיף

להתמודד ולהתאמת עם האמת!!!!!! הכאב בהמתנה ובחוסר בהירות כואבת הרבה יותר. זו הצעתי: תתקשר! בהצלחה בהמשך דרכך גם אם לא איתה. אגב, ברוכים הבאים לפורום חטאים. SUNSET

דיאבלו

New member
חשבתי וחשבתי

כבר הרבה זמן והחלטתי שאם זה יבוא אז זה יבוא ואם לא אז חבל.... אמנם ההמתנה כואבת אבל לצערי\שמחתי הכאב מתכהה עם השנים ואני ממשיך הלאה בידיעה שאולי....ואולי לא ככה החיים אני לא יושב ומחכה, אני חי טוב, צוחק,מבלה,אוהב מדי פעם,חי ומתגלגל כמו כולם , אני חושב..

אורנה1

New member
דיאבלו

ואולי גם היא חושבת כמוך..... אז למה סתם לחשוב... קח יוזמה...התקשר.... ואז תוכל להמשיך בחייך מבלי לחשוב ואולי גם היא.

דיאבלו

New member
כן...

ואולי לא?? חשבת על זה?? אם כן, אני יהיה מאושר ואם לא.... אני יפגע פי שלוש מהפגיעה הקודמת אין מה לקלף פצע אחרי שהגליד ולהוריד ממנו דם בכוח עדיף לחיות בחוסר ידיעה מאשר בידיעה פוגעת!!!

אורנה1

New member
אתה טועה.....

עדיף לדעת ולהיפגע מאשר לא לדעת. אנא, נסה. אנחנו כאן לנחם. מקווה שלא יהיה צורך. אל תחיה כ``בת יענה`` ה ת מ ו ד ד

mamaliga

New member
יוווווווווווווו...אנחנו כמעט באותו

מצב....... איזה חרא זה .. גם אני מתה להתקשר.. מפחדת מתגובה.. אבל לפני יומיים היתה לי יומולדת והוא התקשר.. ודיברנו.. די זרם.. שאלתי אם נפגש.. אמר שבוע הבא.. ואני כבר מחכה.. שמחה שהוא לא שלל את האפשרות.. שאולי עוד נהיה ביחד.. שנאהב.. למרות שזו היתה אהבה קצרה.. זו היתה ממש........אהבה מאחלת לך דיאבלו הצלחה רק אושר וימים מחויכים.. זה לא קל..אני יודעת אבל כשמשהו חדש בפתח יגיע נצחק על זה..בטוח.. אז אני רוצה שתהיה :cool: ולא :-( ממליגה

אורנה1

New member
ממליגה

גם אני אחכה ליום הולדתי......:))))))) אולי זה גם יקרה. מחזיקה לך אצבעות. מקווה שהכל יסתדר לך כפי שאת רוצה. תעדכני. בהצלחה. יודעת איך את מרגישה וזה פשוט כייף.

mamaliga

New member
אורנה יקירתי...

היה הרבה יותר כיף כשהיינו בתוך זה.. כשאת קמה בבוקר תקופה מסוימת עם חיוך לא מוסבר כשכולם אומרים לך שאת נראית נפלא וזורחת.. כשאת...פשוט את עם המון רגש ורצון לתת והכיף לקבל ממישהו שממש אוהב.. מקווה כי הפעם אני ממש מרגישה שזה זה.. ואני לא ילדה.. תודה על המילים החמות מבטיחה לעדכן מחזיקה גם לך אצבעות..גם ברגליים ממליגה B-)

דיאבלו

New member
נשמה

אני מקווה שילך לך ממש ממש שיהיה רק בהצלחה ותזכרי תמיד שלא חשוב באיזה מצב את נמצאת, מאושרת,שמחה,עצובה תמיד יש משהו שחושב עליך תמיד יש משהו שאומר עליך משהו טוב תמיד יש משהו שמסתכל עלייך ורואה דברים טובים כי לכולנו יש משהו טוב להציע בהצלחה

mamaliga

New member
מסכימה איתך אבל..

יש תמיד איזה פחד מוסווה ולא ברור שגורם קצת לפסימיות להשתלט עליי.. משתדלת לחייך בכל מצב.. עד כמה שאפשר.. תודה על החיזוק מילים אומרות לי הרבה.. והלוואי שלכולנו יסתדרו הדברים כמו שנרצה ואולי אפילו יותר.... שלך ממליגה

למעלה