מחכה לאישור ivf

yonit7

New member
מחכה לאישור ivf

מישהי יודעת תוך כמה זמן מתכנסות הועדות אשר מאשרות את הטיפולים (במכבי). אני ממתינה לאישור על קוצים וכנראה הגיעה ההפתעה ממנה חששנו כל הזמן - לא מספיק שלושה ניתוחים, כנראה אצטרך ניתוח נוסף לפני הליך ההפריה כי שוב האנדו' יצא למלחמת חורמה על שחלותיי, חצוצרותיי, שלפוחית השתן המסכנה שלי והמעיים הדבוקים שלי. הענין מאד לא ברור בעיקר מעצם העובדה שאני על דיכוי מינואר , כלומר שבעה חודשים לא קיבלתי מחזור ומעבר לעובדה ששברתי שיאים במחורפנות שלי כעת אצטרך טיפול פולשני נוסף, ככה הוחלט בשבילי למעלה - לא רק שתצטרכי טיפולי פוריות, אלא גם תהיה לך בעיה להתחיל אותם כי כל פעם תופתעי מחדש ע"י כולרה שהחליטה לתקוף אותך בצורה הכי אגרסיבית שיכולה להיות - אפילו הרופאים נאלמים דום למראה האגן המורכב שלי והעתיר הידבקויות. אויש, אני מתחילה להיסדק ומקוה בכל ליבי שיהיה טוב.

ל א ו

New member
לא במכבי

אבל מקפיצה לך.

סנונית 1

New member
אני במכבי

קודם כל שולחת לך
ענקי וגם דבק לסדקים דברים קשים עוברים עלייך אין ספק אז תדאגי לפנק את עצמך טוב טוב. לגבי האישור אנחנו שהיינו עם מורפולוגיה נוראית קיבלנו את האישור תוך שבוע בערך. שיהיה בהצלחה ודי להצקות כן להריון.

מם 1971

New member
לא יודעת לגבי האישור היות ואני

בקופ"ח אחרת. כן יודעת כמה חיכית לתחילת הטיפול כמה קיווית, כמה ציפית ובעיקר מה שעברת עד כה. ועכשיו זה, האנדו' פעיל ואגרסיבי למרות שבעה חודשים של דקאפפטיל, חודשים מתישים שלוו בהרבה תופעות לוואי וכאב. יקירה, כואבת איתך מתפללת לטוב ומקווה שהסיוט הזה יגמר במהרה

עינת ב6

New member
יוניתי...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הי חמודה,
לצערי אני לא יכולה לעזור בעניין מכבי...
אבל אני רוצה לשלוח לך חיבוק ענק ענק
שינסה להדביק קצת את הסדקים... תחילת המסע אף פעם לא קלה , תמיד על ההתחלה מגלים בעיות מורכבות והכל נראה גדול ומפחיד, אבל דברים לאט לאט מסתדרים... יש להם פשוט נטייה כזאת בד"כ.
אז אני מאחלת לך שהכל ייפתר במהרה, וברגעים הקשים תנסי לזכור שהדברים הכי יפים ומתוקים צומחים מהכאב והקושי הכי גדולים...
ואם זה לא יעזור אז אנחנו כמובן כאן...
בהצלחה יקירתי!!!

פינקי33

New member
היי, לנו לקח שבוע לקבל אישור מהועדה

במכבי. מקווה שתקבלו אותו מהר ושהכל יסתדר שם בפנים...

למעלה