מחכה ומצפה

מאוחדת1

New member
מחכה ומצפה

עוד שבוע אני צריכה לעשות בדיקה לאחר זריקות והזרעות המתח עצום אבל כל פעם יש לי בחילות ועיפות כאילו תחושה שיש הריון ואז האחות מתקשרת ואומרת שלו משהי יכולה לעזור לי להתגבר על התחןשןת המוזרות האלה???

לא הבנתי כבר עשית בדיקה

והאחות אמרה לך שאת לא בהריון? פרטי קצת יותר. ואם עדיין לא עשית בדיקת דם אני מציאה לך שפשוט תעשיקי את עצמך יותר מהרגיל ככה שלא יהיה לךזמן לחשוב על זה

מאוחדת1

New member
לא עשיתי בדיקה

אבל פסיכולוגית הגוף שלי מגיב ככה זה כבר כמה חודשים של בחילות ועיפות

בוליקי

New member
זה נשמע כמו תגובות הורמונליות

טבעיות. אם תקראי את האותיות הקטנות על התרופות שלך, תראי שאת פשוט יכולה לעשות
על תופעות הלוואי. מבחינת ההרגשה, אני בהריון כבר המון זמן. דרך אגב, זה גם מזמין שאלות, הערכות, לחישות וחיוכים ידידותיים מכל מיני נשים שבטוחות שהן יודעות מה עובר עלייך... רק תנשמי עמוק ותמשיכי הלאה

מאוחדת1

New member
שאלה

האם גם לכם יש את התחושה שבין ההזרעה לבדיקת דם של הבחילות והעיפות??? זה קרה לי כבר פעמיים והתוצאה של הבדיקה העתה שלילית

מם 1971

New member
תחושות הבחילה והעייפות

אומנם לא עברתי הזרעות אלא הוקפצתי ישירות לכיתת המחוננות (IVF) אבל את התחושות שאת מתארת אני מכירה היטב, למרות שגם ברזומה שלי מופיעים שני שלילים. את תחושות הבחילה והעייפות ניתן ליחס להורמנים אותם אנו מקבלות וגם לרצון להרגיש "קצת" בהריון... מאחלת לך שבפעם הבאה התחושות הללו ירמזו על הדבר האמיתי

מאוחדת1

New member
תודה

באמת תודה על העידוד אני מקוה שבאמת הפעם התחושות יהיו אמיתיות אני כל כך במתח כל כאב בטן קטן מחשיד שזה המחזור או כל בחילה קטנה חושבת שזה הריון החוסר מודעות משגע אותי

עינת ב6

New member
../images/Emo3.gifבחילות.

דווקא בהזרעות לא הרגשתי בחילות אבל עייפות הייתה ועוד איך...
אל תשכחי שההורמונים משתוללים ויכולים להיות לזה המון תופעות... אני מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה שתרגישי כך תהיה הפעם המשמחת!

פּוֹנְג

New member
הורמונים, הורמונים, הורמונים

לצערינו הם עושים לנו בלבלה אחת גדולה בגוף.

למעלה