מחיר

mami564

New member
מחיר

שלום רציתי לשאול אם מישהוא יודע כמה בערך עולה דיקור סיני...כאילו אני יודעת שהכול תלוי בכמה טיפול..סוג טיפול..אבל בערך בין איזה מחירים זה נע..

יניב ר2

New member
מחיר

עלות טיפול באופן פרטי אצל מטפל (שזה הכי מומלץ) נע בין 150-250 ש"ח בממוצע, יש מטפלים שלוקחים גם יותר ויש שלוקחים פחות, מה שקובע את המחיר זה גם רמת הידע, הנסיון והותק של המטפל, אבל כל מטפל מחליט לעצמו את המחיר ואין תעריף קבוע. למי שאין את התקציב לטיפול פרטי יש את האופציה להיות מטופל דרך קופת חולים, יש לזה מינוס מבחינת הזמן שמוקצב לטיפול ומבחינת העובדה שהיחס למטופל פחות אישי, אבל יש לזה גם פלוס אחד בכך שזה טיפול יותר זול. ויש לך אחלה חתימה, שבת שלום.

אז הממוצע הוא 200 שקלים בעצם.../images/Emo13.gif

אופציה נוספת היא, לקיים סידרת טיפולים בקליניקה של אחת המכללות. אמנם המטפלים הם סטודנטים בסוף שנה ג' ו ד', אבל בקליניקה נוכח גם מנחה שהוא מטפל בעל נסיון ותפקידו לפקח על הפעולות שמבצע הסטודנט וגם המחיר לטיפול נמוך. בהצלחה בדרך שתבחרי. שירי.

mami564

New member
תודה רבה

תודה רבה לכם..אני כבר מעדיפה את היקר יותר ואצל מומחה..שייצא טוב..יש לכם אולי הממלצות על איזה מרפאות במרכז איפה שאני יוכל לעשות?

המלצות.

בלוחות הפורום ישנה קטגוריה של מטפלים. כולם שם, מטפלים מעולים אחד אחד, חלק גדול מהם מומחים בתחומים שונים של הרפואה הסינית. כל הפרטים אודות המטפלים מופיעים תחת השמות ואת מוזמנת לבחור לך מטפל שנראה לך מתאים ושקרוב לאזור מגורייך. בהצלחה. שירי.

aDiRa1

New member
מה לגבי אבחון דופק?

שלום! הבנתי שיש הרבה שרלטנים בתחום הדיקור (למשל בשירותי הרפואה המשלימה של קופות החולים) ועדיף לחפש אחד שלמד אבחון דופק. איך מוצאים מישהו כזה? האם בכל זאת יש מישהו מומלץ בשירותים המשלימים של קופות החולים, ספציפית - מכבי טבעי באיזור ירושלים? בתודה, עדי

דופק.

כל מי שעבר מסלול לימודים מינימלי של ארבע שנות לימוד רפואה סינית, למד גם [והרבה] אבחנת דופק, זה כמובן לא ערובה לכך שהוא יכול לאבחן דופק במומחיות, אך את הבסיס הוא רכש ומאחר שגם הוסמך כמטפל סיני בתום לימודיו, זאת אינה שרלטנות. יכולת אבחנת דופק בצורה מדוייקת, היא מיומנות שנרכשת תוך נסיון קליני של ראיית מקרים רבים ולקיחת דופק ממטפלים עם פתולוגיות שונות ומגוונות. גם רגישות בזיהוי איכויות הדופק והבנת הדקויות, חשובים לצורך כך. ערב טוב. שירי.

למעלה