מחיר RSV

מחיר RSV

אני יודעת שעוד יש זמן אבל בכ"ז.. אילאיל כמובן לא זכאית לחיסון השנה,אז התחלתי לנסות ולגלות את המחיר, שאי יודעת שהוא גבוה מאוד,לחיסון באופן פרטי ובכל מקום כתוב משהו אחר. אני די חרדה אחרי הבעיות שהיו לנו החורף האחרון וזה עם חיסון. בחורף היא כבר תלך לגן והלחץ כבר התחיל. את מי אפשר לשאול?

לפני שאת שוברת חסכונות

או לוקחת הלוואה - פני לוועדת חריגים בקופ"ח שלך.

במידה והרקע הרפואי של אילאיל מצדיק זאת, יש סיכוי שיאשרו לך. אני ליוויתי לפני כמה שנים מטעם העמותה מקרה בו פנתה מישהי עם ילדה מעל גיל שנה דרכנו, והצלחנו להשיג לה את הטיפול דרך ועדת החריגים של מכבי בשל מצבה הרפואי המורכב.

חשוב רק לפנות במועד, ולכן טוב את עושה שבודקת כבר עכשיו.

במידה ולא יאשרו, ייתכן כי באמת אין הצדקה רפואית. פני לרופא ממש מצויין שאת סומכת עליו והתייעצי עמו.

לגבי מחיר - אני לא יודעת בדיוק, וזה תלוי גם במשקל (המשתנה כמובן) של הילדה, אבל זה עשוי להגיע לסכומים בסדר גודל של 30-40 אלף ש"ח לעונה שלמה, ממש לא הולך ברגל בעיקר כשמדובר בטיפול שיעילותו היא רק 60%.

לא בטוח שיהיה אפשר..

המצב הרפאי, לשמחתי, השתפר ואפילו הקרדיולוג כבר על סף "לפטר" אותנו. יש את בעיית הכליות וענייני ריאות קלילים שעכשיו,בקיץ,נעלמו

זה חדשות מצויינות

אז אולי באמת היא לא צריכה את הטיפול השנה?

גם זאת אפשרות

אני כמובן, לא מייעצת, רק מקווה!
כפי שכתבתי - לכי להתייעץ עם רופא מצויין שאת סומכת עליו.

שנים לא כתבתי.....

אבל יש לי הרבה נסיון בזה.
החיסון ( שיותר נכון הוא טיפול מניעתי..) ניתן 5 פעמים בעונת החורף, ועולה ( או בזמנו עלה לפני 4 שנים) 1000 דולר לא פולה של 2 קילו. ככל שהילד עולה במשקל יש להכפיל. ואם היא שואלת מספר לא זוגי מתבזבז לך המון חומר ( אי אפשר לשמור אחרי שנפתח) ככה שזו הוצאה ענקית!

אנחנו בזמנו הגשנו ( בעצת מנהלת הסניף בקופ״ח) ועדת חריגים לסל תרופות וקיבלנו אישור . הוועדה נועדה דווקא לאלה שלא מגיע להן על פי הקריטריונים היבשים ( אין חמצן ביתי וכו...) אבל ברור לכולם שזה חשוב לתת להם- לכן נקרא ועדת חריגים לבל התרופות. יש שם מחא כסף כי אנשים לא משתמשים בפונקציה הזאת. מתיאשים מראש שכנראה לא מגיע להם.

אמנם אצלנו היה סיפור מסעיר- הפסקת נשימה עד החייאה מלאה ואשפוז של 10 ימים בטיפול נמרץ, אבל בשנה שאחרי הצטיידתי בכל המסמכים האפשריים- כל סיכום מחלה שהיה לי, כל יעוץ קרדיולוגי שיש לך+ תבקשי מהרופא ילדים שלכם שיכתוב שהוא ממליץ+ הקרדיולוג+ אם יש לכם רופא ריאות, הרופא ילדים שלנו גם כתב ( מה שנכון) שהילד מצפצף וצריך אינהלציות גם כל הקיץ) . למרקר או להדגיש בכל מכתב את הדברים החשובים ( כמה חולה וכו...) וכתבתי מכתב אישי, בלי תחינות ובקשות, אלא פשוט סיפרתי בצורה יבשה את כל ההיסטוריה הרפואית שלנו וכתבתי בסוף ראה מכתבים והמלצות מצורפות והעתק לפניות הציבור.
תוך שבוע קיבלתי אישור מלא!!!!
אפילו הרופא ילדים שלנו היה בהלם!

בהצלחה!!!!!!!

התכוונתי

1000 דולר לאמפולה שמתאימה לילד במשקל 2 קילו. ככל שהילד שוקל יותר יש להכפיל, ואז להכפיל שוב בחמש ( חמש מנות לאורך עונת החורף)
זה מלא!!!!
אם את כן מחליטה לקנות בזמנו היה בית מרקחת בקריית אונו שמכר את זה במחיר עלות ללא רווח לעצמו .

אותנו...

1. אם יש הצדקה רפואית, שווה להתחיל לגלגל אישורים כבר מעכשיו לוועדת חריגים בקופת חולים.

2. בית מרקחת שנותן מחיר עלות ופורס:

בית המרקחת של דר' קוניבר בייהוד:
מספר הטלפון:
03-5364245

בהצלחה ובריאות!!

למעלה