מחיר 2210

אדמזס

New member
עדכון להודה קודמת

אני זקוק למחשב כף יד בעיקר לשתי מטרות לאחסון מידע בתכנה פרטית שמבוססת על קובץ ACCSES. ולשימוש בתכנות מאגרי מידע בעברית. האם מחשבי IPAQ במערכת פוקט תומכים בתכנות אלו. ואם כן מהו הדגם המומלץ למטרות אלו בסביבת מחיר של 2000 ש"ח. והאם יש הפרש משמעותי במחיר בארה"ב. תודה רבה.

אדמזס

New member
עוד שאלה

האם כל תוכנה שעובדת על WINDOWS XP PRO ניתנת להורדה למכשיר הIPAQ

lidor30

New member
המלצה לי - IPAQ 2210

מחירים של מכשירים חדשים בארה"ב הם בערך כמו מכשירים יד שניה פה בארץ. אני לא ממליץ להביא מחו"ל בעיקר בגלל העברית, עדיף לקנות מהארץ עם עברית בלי בלאגנים.

ron20

New member
ברוך הבא ... בפעם הבאה שרשר שאלותך

כל שאלה חדשה דוחקת מהדף הראשי של הפורום שאלות של חברים חדשים, נא שרשר את כל השאלות שלך תחת שאלה אחת. לשאלתך, אף תוכנה שעובדת על כל גרסת חלונות לרבות XP לא תעבוד על ה IPAQ שכן מדובר במערכת הפעלה שונה לחלוטין. חלונות CE תומכת בהרבה סוגי קבצים שאתה מכיר מחלונות (תמונות, MP3, מסמכים, HTML, אקסל, קבצי טקסט)

2cookie

New member
זה לא ממש משנה איזה מכשיר

אם לא ידוע באיזו רמה תומך הPPC בקבצי אקסס...

raananta

New member
בלאגנים?!?!?

היות ואני חושב להביא מכשיר מחו"ל הייתי שמח לשמוע איזה בעיות יש להביא מכשיר מחו"ל ולהתקין עליו עברית בארץ?
אני בררתי כבר לגבי 2215\2210 בארה"ב והמחיר הוא סביב 350$ כאשר בארץ הוא קרוב יותר ל-500$. בשני המקרים ללא עברית. אני חושב שבהפרש אפשר לשדרג את כרטיס הזכרון למשהו גדול יותר ויותר אפקטיבי.

lidor30

New member
לא אמרתי שהעברית עושה בלאגנים

אמרתי שבכלליות זה בלאגן בגלל ההבאה של המכשיר ארצה, התקנת עברית, שירות תיקונים (בחלק מהמקרים תעודת האחריות לא עוזרת). אמרתי שלדעתי עדיף לקנות מכשיר יד שניה בארץ עם עברית, שירות תיקונים, בלי מכס וכו' ועם מסמכים בעברית.

raananta

New member
אני מבין.

למרות שלמיטב ידיעתי וייתכן ואני טועה ל-IPAQ יש אחריות בכל העולם. כלומר שרות תיקונים יעשה גם בארץ. בבקשה תקן אותי אם אני טועה.

lidor30

New member
נכון, אבל דל למשל לא מטפלים בכל

מכשיר, תלוי מאיפה קנית אותו.

mikeoreli

New member
אם מדובר בהפרשים

אז תקנה את הסוללה המורחבת ב 130 $ שהופכת את ה2210 לאחד המכשירים הכי יעילים וטובים בשוק עם זמן סוללה אימתני. לגבי רכישות בחו"ל או בארץ, כבר היו מלא דיונים כאלו, כאשר היו כאלו שהעדיפו לקנות בארץ בגלל האחריות ומנגד לקנות בחו"ל בגלל ההפרשים הלא קטנים. בכל אופן, אם אתה קונה איפק בארה"ב, אז תברר שיש לו אחריות בינלאומית, ואם לא תעשה זאת. לפי מה שאנשים אמרו בפורום הזה, HP ישראל מקבלת אחריות כזו. לגבי עברית, כל עוד מערכת ההפעלה היא אנגלית, לא אמורה להיות כל בעיה, למעשה העברית המשווקת בארץ מתבדדת על זה שמערכת ההפעלה באנגלית. לגבי בלאגנים - אני לא מסכים בכלל. את העברית ניתן לקנות טלפונית או דרך האינטרנט ולהתקין עצמאית והאחריות של HP כאמור מוכרת בארץ.

raananta

New member
חשבתי על סוללה עבה...

אבל החלטתי שייתכן וזה קצת מיותר מבחינתי והעדפתי לשים 50$ על סוללה נוספת ובעצם כך להיות יותר נייד. נכון שה-PPC לא יעבוד מבחינת זמן כמו עם הסוללה העבה אבל גם 8-9 שעות עם שתי סוללות זה נשמע לא רע. חוץ מזה, אתה יודע אם המכשיר והסוללה העבה נכנסים לנרתיק קשיח מאלומיניום. הנרתיק בנוי לזה.
מעניין. כי קיים הסיכוי שהמכשיר הזה יהיה קצת הרבה בתוך תרמיל בטיולים ולא בא לי לקבצ'ץ'
אותו. עד כה חשבתי על המיו 339 אבל המחיר נראה לי גבוה... ומי צריך מצלמה כזו. ופתאום ראיתי את ה2210 ויש לו BT - CF - SD והוא נשמע תותח... שאלתי בפורום ועד כה עוד לא מצאתי סיבה ללמה לא ללכת עליו, חוץ מזמן הסוללה אבל לזה יש פתרון. תודה.

ron20

New member
כמה דברים ...

רענן נסה להגדיר את אופי השימוש שלך במדיוק ... ברור שכולנו היינו מעדיפים מכשיר עם זמן סוללה של שבוע, או לפחות מתקרב לזמני עבודה של סוללר אבל זה לא המצב ... מנגד, ברוב המקרים אני נדרש לטעון את המכשיר אחת ליומיים, זכור שכשאומרים 4 שעות מדובר על זמן עבודה נטו. הסוללה החיצונית החדשה באמת משנה לחלוטין את היעוד של המכשיר ומהווה ממש בשורה אך מוסיפה לו נפח ...מי שראה את סדרה 4XXX או 1XXX בטח שואף לעובי הנ"ל. לאדם "מן הישוב" בהחלט מספיקה הסוללה המקורית ומקסימום ניתן ללכת עם סוללה נוספת ואם אתה ממש ממש בקטע יש מטען רכב ואני ממש לא מדבר על החלשת תאורת מסך כי זה כבר ממש פוגע בחוויה. משתמש שלא נמצא בקרבת מקור מתח לתקופות ארוכות ודאי יהנה מהסוללה החיצונית... אבל בהתייחס למשתמש הממוצע נראה לי שעושים מהסוללה issue הרבה יותר גדול ממה שהוא באמת.

raananta

New member
אז ככה...

שימושים עיקריים 1.אני עובד כ-פרילנס ואני צריך יומן לניהול ימי עבודה עם החברות עמן אני עובד. 2. קבצי EXCEL לחישובים וטבלאות (שוב בקשר לעבודה). 3. MP3 בדרכים. אני מסתובב הרבה בארץ וזה כולל רכבות, ולסחוב מיני דיסק כולל מדיות ויומן זה חתיכת כאב ראש ואם אני יכול לייעל אז למה לא ?! 4. אני מניח שאמצא לו עוד הרבה שימושים. ואני כבר יכול לחשוב על כמה. זה העיקר, אני אוסיף ואומר שלעיתים אני יוצא לכמה ימים מהבית אבל אז אני נמצא ליד מקורות מתח שונים כגון רכב או נקודת מתח 220V. לכן נראה לי קצת מוגזם להוציא 130$ על סוללה כזו. אתה יודע במקרה לגבי מה ששאלתי בקשר לנרתיק אלומיניום?

ron20

New member
ממממ

תראה, לגבי הנרתיק אולי ייצרו בעתיד נרתיק מתאים למכשיר + סוללה חיצונית כרגע לא ניתן להכניס סיכה בין הנרתיק למכשיר - וזו הכוונה ... לעניין הסוללה, וזה נכון לגבי כל מכשיר (לא רק ה 2210) לפי ההסבר שלך, קנה מטען רכב, ובמקרים חריגים שים בתיק מטען (שמסופק) וזה גם יותר מדי ... כל מי שצריך מחשב כף יד, לא צריך אותו בבית ... גם אני מסתובב הרבה וזה הרעיון. אתה יכול להיות שקט. אין בשימושים שהגדרת שום דבר יוצא דופן.

raananta

New member
תארתי לעצמי שזה ככה.

אתה חושב שדאי לי לוותר על הסוללה הרזרווית שאני מתכנן לרכוש יחד עם המכשיר?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי אתה תסתדר יופי גם בלעדיה, מובן שסוללה נוספת נותנת "ראש שקט" תמיד תוכל לרכוש סוללה נוספת ...

raananta

New member
וואלה תודה

אני אמשיך להתחבט בשאלה עוד קצת. יש לי עוד קצת זמן עד שחבר שלי נוסע לניו-יורק....עד אז אמשיך ללמוד את הנושא.

אדמזס

New member
מחיר 2210

האם 2210 ב1800 ש"ח (יד שניה באריזה) הוא מחיר טוב. ומה המחיר להוספת עברית. תודה לכולם על העזרה.

למעלה