מחיר של מוסקיטו

tom 1

New member
מחיר של מוסקיטו

מישהו יכול לתת הערכה למחיר ממוצע של סונטו-מוסקיטו בארץ? הוא מגיע עם החיבור ל-PC בקופסא? אם לא, כמה עולה כזה?

מחיר וחיבור למחשב

מחירו של המוסקיטו כרגע במבצע הוא 1770 ש"ח בחנות דוגית. המחשב אינו מגיע עם החיבור למחשב, ומחירו של החיבור הוא 585 ש"ח אפשרות נוספת היא להגיע אלינו לחנות עם המחשב מידי פעם, ואנחנו נותנים שרות של פריקת נתונים למחשב, ושולחים לך את הקובץ בדואר האלקטרוני הביתה ללא תשלום. עוד שאלות?

חי בר

New member
מחירו של מוסקיטו באינטרנט הינו

כ-1200 ש"ח. תוסיף על זה מע"מ ודמי משלוח ותגיע לסביבות ה-1600 ש"ח. המחירים בדוגית (ולא רק בדוגית) הם שערוריתיים. הנושא כבר נידון בעבר בפורום, אבל שיהיה עוד פעם. אני הייתי (ואכן אקנה) באינטרנט גם אם בסוף זה יוצא אותו מחיר או "רק" 100 שקל פחות. עניין של פרינציפ. אני לא אוהב שצריך לבוא לחנות ולהתחיל לגמגם "סמי שלח אותי", "אני חבר של פפו" כדי לזכות בעוד חצי אחוז הנחה. הגיע הזמן שבדוגית יתחילו להבין שע"י מחירים מפוצצים הם מאבדים לקוחות לטובת האינטרנט, ושיתחילו לעשות משהו בעניין. ובאותו נושא: אני בטוח שבמקומות אחרים בארץ תוכל למצוא מוסקיטו או וייפר במחירים יותר אטרקטיביים מדוגית. ולתמנון מדוגית (הידוע גם כאלון מדוגית
) אל תעלב כי אני טוען את הדברים האלו עוד הרבה לפני שהתחלת לעבוד שם ואני בטוח שלא אתה קובע מדיניות מחירים שלהם, אבל אני באמת חושב שהמחירים של דוגית מוגזמים. שירות טוב, נחמדים, אחריות והכל טוב ויפה, אבל למה לשלם פי 2 בשביל זה? (ונדמה לי שהמחיר הרשמי של מוסקיטו בדוגית הרבה יותר גבוה ממה שציינת). והנה רעיון לא הגיע הזמן שתעשו מבצע "בעל הבית משתגע" ותפטרו מכל הוייפרים והמוסקיטו ב-50% הנחה לרגל השקתו של הוויטק? (ותמיד נשמח אם המבצע יורחב לשאר הציוד בחנות). במקרה כזה אני מבטיח לקנות אולי שני מחשבים ועוד דברים!

מחיר

נתחיל בזה שכמובן שאני לא נעלב, וכמובן שאנחנו מכירים כבר זמן רב. כפי שצויינת, אני לא הבוס וקובע המדיניות, אני עובד כאן וכחלק מתפקידי חשבתי שנכון ויעיל לענות על שאלות ונושאים שבתחום העבודה שלי, כשרות לבאי הפורום (שאני מאוד אוהב...) בקשר למחיר, את המחיר שציינתי, מקבלים בלי להיות חבר של פפו, זהו המחיר הרישמי אשר מופיע על תג המחיר בחלון התצוגה, וכפי שאתה הראת, פער המחירים בין המחיר שאתה אומר שמצאת באינטרנט לבין החנות אינו גדול כל כך, אך זוהי זכותך ללכת לקנות במקום אחר גם אפילו אם הוא זול בשקל, או אפילו אם הוא יקר יותר. והיו כבר שטענו כאן שהם מעדיפים לשלם קצת יותר בחנות מקומית אשר בה אפשר גם לראות פיזית את המחשב, לגעת בו, לשחק איתו, ולקבל שרות אישי ואמיתי. ההבדל בין 1600 ל1770 הוא פי שניים? באהבה, ולהתראות לכולכם מחרתים, אלון

worried diver

New member
חי בר אתה צודק לחלוטין, אבל...

עלה בדעתך שאולי בדוגית לא מעוניינים למכור לפרטיים? למרות החנות המרשימה שלהם, מחיריהם כה גבוהים (הבדלים של מאות שקלים בינם לבין חנויות שרוכשות מהם ציוד(לדוגמא הוייפר או ה-vollo)) עד שנידמה שדהם רואים במכירה לפרטיים טירחה עבורם. מצד שני, אם מחיריהם יתחרו בחנויות הנ"ל, החנויות עצמן יעדיפו לרכוש\לייבא ציוד ממקומות אחרים. על כל פנים, כיום,מומלץ לרכוש ציוד באילת, או בדילים ספציפיים במרכז הארץ.

mto

New member
אני רציתי גם להגיד את זה

אבל לא רציתי לפתוח פן כזה של שיחה ואם מדברים על מחירים בתכלס וממליצים באילת בקרול סי שמעתי הרבה פעמים בפורום ממליצים עליהם ובאמת המחירים בדוגית שרירותיים !!!

worried diver

New member
בערך 1550 ש"ח בקורל סי דיוורס

1600 ש"ח באקוה ליין. יותר מ-2000 בדוגית. דרך אגב, המחשב מצויין ומומלץ ביותר. תומך גם בנייטרוקס.

עמלץ

New member
בקורל סי לאחר מיקוח הסכימו לי VYPER

VYPER - 1400 אגב הם גם נורא נחמדים. אם אתה לא צריך נייטרוקס הם מוכרים FAVOR ב-666

mto

New member
זה בדיוק ...

הבעיה שלי אני צריך מחשב עם נייטרוקס כרגע אני מתלבט בין המוסקיטו לבין הוויפר החלטה מאוד קשה !!!

גם לי היתה עד לא מזמן

ההתלבטות הזאת, ובחרתי בוייפר מהסיבה הכי פשוטה: הוא נראה לי גדול יותר ועמיד יותר. לפי מה שהבנתי לשני המחשבים יש פחות או יותר אותן פונקציות. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה חושב שנחוץ לך להסתובב ביום יום עם מחשב צלילה על פרק היד. אני אישית מבחין בין קודש לחול ולא לוקח איתי את עולם הדממה אל הרחוב הסואן. כמו כן אני גם מעדיף תצוגת ספרות גדולה.

mto

New member
כן גם אני מבדיל

וממש אין לי חשק להסתובב כל יום עם שעון של 1700 שקל עוד אחד מהטיעונים של בעד הוויפר

עמלץ

New member
ה-VYPER לוקח בגדול

אם אתה רוצה מחשב שהוא גם שעון אתה צריך את ה-STINGER שהוא גם יקר בטרוף

tom 1

New member
מה השיקולים?

ההבדלים ממש שוליים... לא הבנתי למה בכלל הוציאו אותם כשני דגמים שונים...

natijaffe

New member
מישהו מכיר את המחשב של מארס M1?

אם מישהו נתקל במחשב הזה ויודע אם הוא מיובא לארץ.או אם יש אותו למישהו ויכול להמליץ עליו. תודה נתי

ניב ד

New member
המחשבים של מארס לא מומלצים

בניגוד ליתר הציוד של מארס שהוא רובו ציוד מעולה, במחשבים הם חלשים מאד. היו להם לפחות שני מקרים בעבר שהם עשו Recall (הורדה מן המדפים והחזרה מלקוחות) מכיון שנתגלו תקלות רציניות במחשבים. אפילו דוגית לא מייבאים מחשבי מארס. הייתי ממליץ לך ללכת רק על סונטו או אלאדין שהם המובילים גם בעולם. מחשב נוסף שיש בארץ הוא ה AERIS שאני מכיר אותו מאד שטחי אבל אתה יכול לברר עליו בבועות-שבא ים.

lizard

New member
יש גם מחשבי DIVERITE

אך הם יקרים בדר"כ. יש דגם ממש חמוד שנראה בול כמו שעון יד. לא זוכר את המודל,יש למדוזה בחנות. מיכה

granot

New member
אני מבסוט משלי

יש לי את ה"נייטק" (NITEK), אבל אני לא ממליץ לקנות אותו אלא אם יש כוונה לבצע צלילות לעומקים "כבדים" בקרוב. המחיר שלו לא מצדיק קנייה לצורך צלילה ספורטיבית בלבד.

למעלה