מחיר שיעור?

cred

New member
מחיר שיעור?

היי, כרגע אני בשיעור 3 הכל טוב ויפה ושילמתי 85 שקל לשיעור.. פתאום המורה תלה מודעה באוטו שמ11\1 חובה לשלם 90 שקל לשיעור.. המשכתי לשלם 85 ופתאום היום הוא אומר לי שיעור הבא זה כבר 90 שקל תזכור. דיי התעצבנתי כי זה יצא לי איזה 150 שקל יותר ( שאין לי =\ ) ואני שוקל לעבור למורה אחר.. מה אתם אומרים? וכמה אתם משלמים? ד"א אני מראשון

90 זה לא הרבה לשיעור ../images/Emo110.gif

[בהנחה שזה 40 דקות ולא חצי שעה, כן?] רובנו שילמנו בין 85-90, אני מאמינה שיותר שילמו 90 מאשר 85...

צ'מע אחי יש גם יותר זולים

אבל אם קבעת עם המורה 85 שקל שיעמוד במילה שלו תגיד לו ואל תתביי/ש בכל זאת אתה זה שמשלם.... לא חבל על 150 שקל? תגיד למורה ככה: אתה ממש לא בסדר, קבענו מהתחלה על 85 ופתאום אתה מעלה ל 90 ? .. תעמוד במילה שלך לתלמידים חדשים תגיד להביא 90 שקל ואל תפחד להגיד תהיה בטוח בעצמך ואל תפחד מהמורה בכללל תהיה גבר!

ת'משפט הזה תגיד למורה...

תגיד למורה ככה: אתה ממש לא בסדר, קבענו מהתחלה על 85 ופתאום אתה מעלה ל 90 ? .. תעמוד במילה שלך.. לתלמידים חדשים תגיד להביא 90 שקל

Superdror

New member
אם אתה עובר למורה אחר בשלב הזה....

כשרק התחלת ללמוד, כנראה ששלושת השיעורים שלקחת ובהם בקושי הספקת להסתגל לרכב ישרפו ואתה תדרש באותם 3 שיעורים אצל המורה השני, כדי להסתגל לרכב אחר. 3 שיעורים אצל מורה אחר, הכי זול שקיים , לא יעלו פחות מ200 ש"ח. אם יש לך סיבות נוספות, זה כבר משהו אחר, אבל בגלל 150 שקל לא הייתי שוקל את האופציה של לעבור מורה, זה לא משתלם ולא יחסוך לך בסופו של דבר.

Superdror

New member
וכמובן - כמו שכבר נאמר...

אתה תמיד יכול לנסות "להתמקח" על המחיר, שיקולים כלכליים הם שלך בלבד

nitzan111

New member
אסור למורה נהיגה לשנות מחיר מרגע

שאת מתחילה ועד קבלת הרישיון!!!! גם לי מורה נהיגה עשה את זה (פשוט תלה שלט בתוך האוטו
) ואחר כך רק ראינו שאסור. יש ידיעה על זה השבוע במקומונים של כפר סבא

למעלה