מחיר קיר גבס

מחיר קיר גבס../images/Emo35.gif

ברצוני לבנות שני קירות גבס הניצבים ב 90 מעלות זה לזה. אורך כל קיר 170 ס"מ וגובה 260 ס"מ. בקצה אחד חיבור לקיר בלוקים, בקצה השני התקנת משקוף לדלת ומעליו עוד חתיכת גבס עד התקרה (בערך 60X90 ס"ס). למישהו יש מושג במחירים? קיבלתי שתי הצעות מחיר עם הפרש משמעותי בינהן ולא הצלחתי להבין את מהות ההפרש... שתי ההצעות נראות לי גבוהות. (סביב 2000 ש"ח הנמוכה). תודה.

avielss

New member
תתקרבי למסך ואל תספרי לאף אחד

רציתי לעשות בבית קיר גבס של 5 מטר דרשו ממני 2100 ש"ח לא כולל (כאילו שהוא משלם) בחישוב גס יצא לי שהחומרים עולים 400 ש"ח 3 שעות עבודה (בקושי)-כלומר 566 ש"ח לשעת עבודה קניתי חומרים הבאתי 2 פועלים זרים (צריך לבדוק שהם חוקיים כמובן) שילמתי לכל אחד 30 ש"ח (דרשו 25 אבל עבדו טוב...) ובסך הכל יצא לי 560 ש"ח כלומר חסכון של 1500 ש"ח מסקנה: פועלים זרים הישראלים מצידי יכולים להשאר בלי עבודה עד שירגעו

מאגר

New member
../images/Emo91.gifלמחיר קיר גבם

מחיר למטר מרובע קיר גבס דו צדדי כולל בידוד עם צמר סלעים בעובי "2 כולל צבע הוא כ- 100 ש"ח למטר מרובע דלת סטנדרתיתכולל פרזול והתקנה מחירה כ- 470 ש"ח כולל משקוף לפי דבריך יש לך סה"כ כ-7 מטר מרובע שזה 700 ש"ח +דלת 470 ש"ח = 1170 ש"ח שזה מחיר ראשוני בלבד וניתן עוד למשא ומתןכך שאין סיבה בעולם לשלם יותר ואם יש לך במשפחה משהו עם ידיים טובת מדובר בסדר גודל של 500 ש"ח פחות

asitali

New member
המחירים שציינת נכונים

לעבודה של 1000 מ"ר בשטח פתוח ולא 7 מ"ר בדירה. תוסיף עוד 50%

גיא 29

New member
המחירים שציינת הם

לפרוייקטים שמרצים אלפי מטרים לא לעבודה כזו צדק מי שאמר להוסיף עוד 50 אחוז למחיר

לא הבנת

את הדלת כבר קניתי. מדובר רק בהתקנת המשקוף. ומה עוזר לי משהו במשפחה עם ידיים טובות? ניתן לבנות קירות גבס לבד? איך? היכן קונים החומרים? שוב תודה.

מאגר

New member
|המלצה קנית חומר לקיר גבס

חומר לקיר גבס ניתן לקנות בכל המחסנים לציוד בנין או במרכזי הגבס באיזור מגוריך אם תגידי לי את האיזור אוכל להפנות אותך למקור הגבס באיזורך

shlomo12

New member
להלן מחירי התקנת מחיצות גבס

מחיצות גבס בעובי ממוצע 75 מ"מ כולל ביצוע מושלם ( ללא צביעה ) עד ל - 10 מ"ר 100 ש"ח . תוספת לביצוע משקוף עיוור במידות 80/200 למחיצות גבס 70 ש"ח . בידוד אקוסטי 16 ש"ח למ"ר . לפי מה שהבנתי כי יש לך להתקין כ - 9 מ"ר מחיצות גבס שהם 900.00 ש"ח. ויש להוסיף את המשקוף העיוור, אז התשלום כולל טיפ וקפה בסך 1000.00 ש"ח. זה לא כולל את הבידוד האקוסטי, וזה נתון לשיקולך. כל החומרים והמע"מ כוללים בחשבון. מקווה שעזרתי.

למעלה