מחיר ממוקס

מצטער אבל אינני משתכנע שאדם שבוחר בניק

שמעורר סלידה הוא רציני. כפי שכתבתי האדם הזה בחר בניק במיוחד בכדי להכנס לפורום שלנו. אבל אתן יודעות מה? אני לנסיון מתייחס ברצינות לשאלה ונראה אם ואיזה תשובה נקבל. אגב, לא יותר פשוט להרים טלפון לבית מרקחת ולשאול?

אירילה

New member
דרורה , אנחנו אמנם לא פורום חינוך ,אבל....

ניתן להעיר לגולשים על אופן פניה וזה לא שייך באם אני הוא מנהל הפורום או לא ,פניה כזו מביעה על חוסר נימוס ,גם אם היא באה מתוך מצוקה. לעיתים גם אני כועס ,כעוס ובמצוקה ולא שוכח את הנימוסים, צר לי דרורה אך דעתך כלל לא מקובלת עלי בנושא זה ויתכן כי נשאר חלוקים על כך ,אבל שוב ,ללא קשר למנהל פורום או לא ,גם אם הייתי גולש בפורום אחר ומישהוא אחר היה פונה בצורה כזו, הייתי פונה אליו בהערה. כלל ראשון הוא דרך ארץ ועל כך יהיה מושתת הדור הבא שלנו אם רק נדע להשכילו. תודה גרשון

zs1957

New member
ענתי אני לחלוטין עמך

הערותייך ליענקלה הינן במקומן. צריך לענות לכל אחד באשר הוא ולא חשובה זהותו אם מתחזה או לא ויכול להיות אדם עם בעיות ואנחנו לא התייסנו אליו. היה מקרה כזה בפורום עם העוגיה הקטנה שנתקלה ביחס בוטה של היפיפיה הנרדמת ועוד כמה חברי פורום והיא לא נכנסה יותר ולא תכנס כי היא נעלבה מיחס שלנו כלפיה היא היתה טעטנה ובמקום אוזן קשת העבירו עליה ביקורת מבלי לדעת מה המצב שם. אז זו הוכחה למה שקורה גם היפיפה כבר לא בפורום. אז כשם שגרשון אומר יש לשמור על תרבותת דיבור ,ועל נימוס אולם אל לנו לזלזל או לבקר חברים חדשים ואף ישנים בפורום. זהבה

zs1957

New member
השתיים נעלמו בגלל קבלת פנים צוננת מחברי

מהפורום. מלבד זאת האחת התבטאה לא יפה והשניה השיבה לה וגרשון פנה אליהן במסר אישי כדי שיפסיקו לריב ומאז הן לא בפורום. אחת התלוננה בפני על היחס המעליב שקבלה מכמה חברים בפורום. זהבה

zs1957

New member
גרשון הנימוןס חשוב וטוב שאתה מקפיד

על כך. גם אותי חינכו לומר בבקשה תודה וסליחה.גם אני חשתי כמוך אולם אין זה מחובתי לבקר לשם כך יש מנהל פורום וזה תפקידו. זהבה

תשובה

ברוכה הבאה לפורום אלצהיימר. אנחנו כאן בכדי לעזור. לקח לי זמן לברר והנה התשובה מה מחיר MEMOX בלי מרשם: 554 ש"ח 20 טבליות של 10 מ"ג. אני אענה ברצון לכל שאלה שתשאלי, הן בפורום והן במסר. אני מניח שסבתך חולה באלצהיימר. נוכל לעזור לך בהרבה בעיות אם תפרטי את גילה, כמה זמן היא חולה, האם היא גרה לבד או שיש סבא שמטפל בה. איך הסבתא מתנהגת? איך סבא מתמודד? האם יש לה מטפלת מקצועית והאם היא שייכת למסגרת כמו מועדון יום לקשישים? אנחנו כאן תמיד לשרותך.

חחחחח כעת מנתחת הגופות מנתחת את הויכוח

שלכם מי יותר חכם מי יותר צודק

בןאוהב

New member
במחיר הזה לא עדיף לקנות אביקסה שהיא המקורית?

עולה אותו דבר אפילו טיפה פחות (סביבות 470 ש"ח)

לצערי טעיתי אתמול בנתונים

ממוקס 56 טבליות של 10 מ"ג עולה 554 ש"ח. לגבי ההבדל בין שתי התרופות מצאתי התייחסות כלהלן: "לפי דווחי היצרנים לא צריך להיות הבדל בהשפעה ובתופעות הלוואי איני בקי בכלכלה ולכן איני יכול להסביר פער מחירים בברכה, פרופ' יצהל נ. ברנר מנהל מערך גריאטריה מרכז רפואי מאיר"

בןאוהב

New member
אביקסה וממוקס

הרופאה של אבא שלי אמרה לנו במפורש לקנות אביקסה ולא ממוקס כי אביקסה היא התרופה המקורית וממוקס היא הגנרית עד 12% סטיה. הממוקס אמנם זולה בהרבה דרך קופת החולים (לא זוכר בדיוק כמה אבל סכום די פעוט) מאחר ואביקסה המקורית אינה נמצאת בסל הבריאות, אולם הבנתי שלא כדאי לקחת את הצ'אנס שהיא תהיה פחות טובה מהאביקסה.

תשובה לבןאוהב

בפורום אנחנו חייבים להיות זהירים במתן חו"ד על תרופות כי אנחנו לא אנשי מקצוע בתחום הרפואה והבריאות. נדמה לי שיש פורום של בריאות ותרופות בתפוז וכדאי שתגלוש אליו ותשאל. מה שאני מרשה לעצמי להגיד זה שידוע כי בין החוקרים ואנשי המקצוע יש הסוברים שהתרופות לשיפור הזכרון עוזרות רק ליצרנים ולמשווקים, ויש כאלה שסוברים שתרופות עוזרות במידה מסויימת ומעכבות את ההתקדמות בשנה שנתיים. וגם בין האחרונים יש כאלו שסוברים כי אחרי התקופה הנ"ל, החולה "משיג" את ההאטה וחוזר למצב בו היה לולא נטל את התרופות. אשתי לא קבלה אף אחת מהתרופות הקוגנטיביות.

תודה רבה

תודה רבה. סבתי בת 83, (אני עצמי בקרוב בת 20), המטרה שלי היתה לבדוק כמה למעשה קופת חולים משתתפת בעלות ולכן הנתון של עלות התרופה בלי מרשם היה חשוב לי. הערות: לגבי אמירת "תודה מראש" שלא ציינתי בשאלה, אז אני לא חושבת שמי שמציג שאלה מבלי שכותב בה "תודה מראש" הוא בהכרח חצוף. אני לא רואה זאת כך מפני שגם כששואלים בנאדם ברחוב "מה השעה ?" אז לא אומרים "מה השעה תודה מראש ?". אחרי שהוא עונה, אז אומרים את התודה. לגבי הכינוי שלי, אז דעו שהפסקתי לכתוב בניק הזה גם מפני שמישהי העירה לי בפורום אחר (במקביל להערות שלכם), ולאור תגובותכם ולאור תגובתה החלטתי להפסיק לכתוב בניק הזה. כעת אני מגיבה תגובה אחרונה (תגובה שבה אני אומרת תודה ומבהירה כמה דברים) עדיין בכינוי הזה כדי לא ליצור בילבול (כי אם אגיב בכינוי חדש אז חלקכם יכולים שלא להבחין בזהות שבין ההודעה הפותחת את השרשור לבין הניק החדש). הסבר מדוע יצרתי ניק עם שם כזה איום ונורא והסיבה להפסקתי בשימוש בניק הזה תוכלו גם לראות בקישור בתגובתי לגולשת.

אירילה

New member
גבירתי הצעירה - אפילו המילה בבקשה לא היתה שם

תודה. כשאת שואלת מישהוא זר מה השעה? אני מקווה שאת לא שוכחת את הבבקשה בסוף השאלה. קצת נימוס ודרך ארץ. תודה

למעלה