שמע אתה כותב שטויות, רואים שאין לך הבנה אפילו בסיסית
בתור מי ש"זכתה" בפרויקט כאלו וגם חברים שלה "זכו" ובסוף כולנו ויתרנו על "הזכייה".. בוא ואספר לך כמה דברים :
1. אתה לא יכול לשנות כלום בדירה - תעשה הכל אחר כך - מה שאומר שתשלם הרבה מאוד כסף
2. 40 דקות יש לך - תבחר את ההשקעה של החיים שלך בלמעלה ממיליון שקל תוך 40 דקות, ממש כיף גדול
3. בנקים - מזלזלים בך כי אתה לא מעניין ונותנים לך ריביות גבוהות יותר, לאחר מכן שבחרנו לקנות בשוק החופשי קיבלנו תנאים הרבה יותר אטרקטיביים ולא השתנה כלום - לא במשק ולא אצלנו. אגב- בקבוצות רכישה זה אף יותר גרוע - לעיתים גם מגבילים אותם כי הוא זה שנותן את המימון ועוזר.
ורק שתדע ותחכים - גורם המשכנתא חשוב לא פחות ממחיר הדירה
עכשיו בוא נדבר על מה שכתבת על ראש העין :
1. דירה ב- 1150 ? זה היה ממש ממש מזמן, כאשר הדירות בראש העין עלו 1350 ו- 1400, אז אין טעם להפוך את זה לוורוד.
2. הדירה בפועל שווה 1800 ? קודם כל לא, אבל נניח שכן - אז אם ככה - על איזו ירידת מחירים אתה מדבר ? אם אני רוצה לקנות היום את הדירה ומישהו מוכר לי ב- 1800 אז איזה ירידה יש כאן ? אתה סותר את עצמך ?
אם מחר אני חברה של ביבי או סלב כלשהו וקונה דירה ב- 2 מיליון במקום ב- 3 מיליון - זאת אומר שהיייתה ירידת מחירים ?
אפילו הגיון בסיסי אין כאן
דבר אחרון לסיכום,
אם יש ירידת מחירים וכל כך טוב, למה חשוב לך לכתוב על זה כאן ? פשוט תקנה ותהנה ...
מזכיר לי את כל הגורו של עושי הכסף באינטרנט שבמקום לעשות עוד כסף ולשמור את הסודות לעצמם משקיעים את זמנם בליצור קורסים ולגלות לאחרים את הסודות במחירי בדיחה... נו באמת