מחיר לירידים

אלון 133

New member
מחיר לירידים

בתקופה האחרונה ישנה מגמה , חדשה הנקראת בעברית שקר והונאה , מפרסמים מחירים באתר ליריד מסויים , כשפונים למפיק אז הוא מציין מחיר אחר הדוגמאות הם נעורה , היה כתוב בתחילה 100 שקלים כשביקשו לתאם מסתבר שהמחיר עלה ל150 , דוגמה שניה הרצליה ההפניג בפורופ כתבה 200 לאחר מכן ביקשה 250 , פעם שלישית הוד השרון שכל הזמן מציינת 150 ראה פלא היום רשום 200 שקלים בכל מדינה מתוקנת העונש המינמאלי היה צריך למחוק אותם לצמיתות

bartal4

New member
בוקר טוב אלון

ייתכן שאתה מבלבל בין עזריאלי לבין מתי הייתי מס' פעמים אצל מתי והמחיר תמיד היה (ולא שמעתי על שינוי) 150 ש"ח לדוכן אמנות .

bartal4

New member
אלון

אלון שלום לא ברור לי על מה אתה מדבר הייתי גם בנעורה וגם בהוד השרון בשניהם שילמתי בדיוק מה שפורסם וסוכם ייתכן שאתה מפספס את אלו שכותבים לא כולל מע"מ ?

אלון 133

New member
תודה לך

בדקתי שוב בדוכנים ירדים על מנת לוודא ואכן כתוב 200 בזמנו בנעורה היה כתוב 100 שקלים עקבתי מקרוב רצינו לתאם ביקשו 150 כמו כן התופעה הייתה גם בהפינינג בהרצליה ביקשו בתחילה 200 לימים עלה ל250 ועכשיו יש לי תחושה שחוזרת מדי פעם על עצמה ,יתכן שהם מעלים בגלל הביקוש , פעם ראשונה עושים סקר לבדוק אם ישנם מספיק דוכנים , אחר כך בהתאם בודקים אפשרות לעלות רוב הארועים רשומיים במיילים שאנו מקבלים והינה שמגיע הזמן הם מעלים , בכל מקרה מוטב לשים לב הייטב למחירים , אני מקווה שאכן הם כותבים את המחיר בשל טעות בלבד

אלון, אתה פוגע בנקודה

כואבת( אני לא מדברת כרגע על הירידים המוזכרים פה, זה מנסיון אישי אצל מפיקים מסויימים) ואני לא יודעת אם זה נובע מאותו דבר, אבל , ישנם מפיקים שלוקחים מחירים שונים לבעלי דוכנים שונים,ואני לא מדברת על אומנות ואוכל , קרה לי לא מעט שגיליתי תוך כדי שיחה עם בעלי דוכנים אחרים שכל אחד מאיתנו שילם סכום אחר... מהר מאד למדתי שאם אני לא מתמקחת אני יוצאת הפראיירית! חבל שהתחום הזה כזה פרוץ וכל אחד עושה ככל העולה על רוחו. יוצא שהרבה מאיתנו חשבו שהם בעלי עסק עצמאי ופתאום מוצאים את עצמנו עם בוס על הראש שעושה עם פרנסתנו ככל העולה על רוחו, והרבה פעמים מרשה לעצמו לרדות בנו בלי חשבון ובלי שום חוקים שיגנו עלינו. אני רוצה לציין שיש גם מפיקים שהם כן הוגנים בנושא הזה ואני לא מכלילה, אך כאמור זו תופעה שקיימת אצל יותר ממפיק אחד או שניים.

לצערי מסכימה אתכם

השוק אכן פרוץ מאוד מבחינת המחיר שכל אחד משלם בירידים, בעיקר בפסטיבלים הגדולים לא אחת קרה לי שמכיון שהייתי בין הראשונות להירשם לפסטיבל שילמתי מחיר כמעט כפול ממי שהגיע ביום הפסטיבל או יום לפני, דבר שרק מביא לכך שבעלי הדוכנים מחכים לרגע האחרון ורק אז נרשמים חבל, זה פוגע בשני הצדדים - מוריד את ערך היריד/פסטיבל ובעלי הדוכנים למדים שהכל, גם בעסק הזה מתנהל בקומבינות ובתחמונים תנו לנו לעבוד בכבוד. לשלם בכבוד מה שמגיע למפיק, בלי אפליות ובלי שנרגיש פראיירים רגע אחרי, כשנגלה שזה שלצידינו שילם חצי מהמחיר!

אלון 133

New member
לפיית היער

אותה תופעה גם אני עברתי לכן הרשתי לעצמי לכתוב , הדוגמה הקלאסית זה ברוך, בתחילה בנעורה ביקשו, והיה רשום 100 שקלים לימים העלו ל150 לשאר בעלי הדוכנים , אם זה הוגן לא יודע כניראה שהביקוש עלה על ההיצע לכן חשב אותו מפיק למה לא לנצל את המצב ,ציינתי בתחילה המפיקים פונים במיילים לכל אחד ואחד עושים סקר מסויים בודקים מה ההענות מעלים את המחירים בהתאם , אם יש להם כלי כזה חשוב על מנת לבדוק את ההענות שלנו , אז אנו בעלי הדוכנים לא צריכים לעשות חרם, אלא להבטיח שאכן נגיע ליריד , ובפועל לא להגיע, להשאיר את אותו מפיק מפיקה ללא דוכנים באותו יום זה לדעתי כלי הנשק הטוב ביותר ,

אני מאמינה בכך

שלא צריך לעבוד עם מפיקים שגוזלים את כבודנו או את פרנסתינו או שמרמים אותנו בשכירות הדוכן א ב ל לצערי הרב זו ממש מכת מדינה וממש קשה למצוא מפיקים כאלו, לכן אני מבינה כאלו שנשארים וסובלים בשקט כי הם מפחדים שיאבדו את הפרנסה שלהם, גם אני עשיתי את זה עד שהבנתי שזה לוקח ממני מחיר יקר מידי. דברים בהחלט צריכים להשתנות בתחום הזה וזה תלוי בנו בעלי הדוכנים.

אלון 133

New member
פיית היער

אני התכוונתי לדברים פשוטים יותר , זה להבטיח שאנו באים , ואז כולם לא מגעים כך שהמפיקה תישאר מול הקניון ללא דוכנים בתחבולות תעשה מלחמה , אם המפיקים משתמשים בתחבולות נחזיר בהתאם ,

bubulina49

New member
באים או לא באים.......

יש מפיקים שדורשים כרטיס אשראי על מנת להבטיח את עצמם מפני תופעות כאלה של להשאר קרחים מכאן ומכאן כמו במקרה שאתה הזכרת.........

אלון 133

New member
באים או לא באים

צודקת יש מפיקים אשר מבקשים כרטיס אשראי אז מה , את הולכת למקומות כאלה בבקשה , הרעיון הוא שאם מפיק כבר מתחיל אם כל התרגלים האלה אז אני מניח שהוא לא מתרגש עצם זה שהוא משחק אם המחיר זה אומר הכל , אני אפנה את תשומת ליבך , כל פעם מחדש עולה בפורום התמרמרות על מארגנים מפיקים , וכל פעם אנו אומרים לא נלך כן נלך ומתבלבלים אל תשכחי דבר אחד אם מבקשים כרטיס אשראי הם חיבים להצהיר מלא , על ההכנסות וכידוע לך לא כולם ששים וכמו כן שיבקשו ,אז לפחות משהו יזוז כל פעם אנו רק מדברים ולא עושים כלום , נאמרו עד היום מליוני מילים וזה לא עזר הגיע הזמן לעשות מעשה , הם בדרכם הכלבים נובחים והשיירה נוסעת אנחנו יכולים לנבוח כל היום ולא יעזור לנו השיירה ממשיכה ויתכן ששם בבית קפה כולשהוא הם אפילו מעלים חיוך מכל הקישקושים שלנו , אגב ממליץ לך בחום לא לתת כרטיס אשראי אף פעם לאף גורם כולל פלפון חברת טלווזיה ועוד הכל דרך הוראת קבע ועוד דבר שלמדתי בחיי הקצרים מי שלא מאמין לי, אני לא נותן לו כרטיס אשראי כי גם אני לא מאמין לו ,

bartal4

New member
בהחלט

מי שמבקש כרטיס אשראי או תשלום מראש מקבל את תשובתי הרגילה שיהיה לך בהצלחה !!

אלון 133

New member
חסדים או יושר

לא פעם אנו שומעים על מפיק כזה או אחר אשר בגלל טוב ליבו הוא מוותר על תשלום, למי שלא הצליח למכור באותו יום , אורך החיים של החסדים קצר מאוד , אבל אם המפיק איש ישר ואוהב צדק אז זה לכל החיים, כל בר דעת יגיד שעדיף מפיק הגון אשר יבקש תשלום ראלי עבור הדוכן , אבל לצערי כמו הבנקים יש תיאום מחירים בין המפקים ואין תחרות הולמת , כך שבין הצדק והאמת אנו רחוקים אז מה אם פעם מוותר על תשלום, אולי אם היה לוקח מחצית הכסף שזה לדעתי ראלי אז כולם היו עומדים בתשלום והמפיק לא היה צריך להיות איש טוב ,ואנו לא הינו זקוקים לחסדים ,לכן התחלתי ואמרתי יושר והגינות טובים מחסדים , אגב אפשר להרחיב מאוד מאוד את היריעה ולהחליט מה זה הגינות יושר ועוד למשל מפיק מקבל בחינם את היריד למה זה צריך להיות אוטומטית 150 אולי אם היו מסתפקים ב75 שקלים אז לא הינו זקוקים לחסדים כי כולם יכולים לשלם ,ואני מניח שישנם עוד הרבה הרבה מאוד דוגמאות , ישנם מצבים בהם הקניון משלם על מנת שתהיה תנועה וגם שם מבקשים המון כסף ואחר כך מוותרים על התשלום בגלל טוב ליבו , או ליבה של המפיק או מפיקה אאז אנא ממכם מספיק אם החסדים תהיו הגונים אז יטב לכולם

nadineharlev

New member
הוד השרון

היי אחרי שיחת טלפון זה אכן 150 ש"ח לא השתנה פשוט באתר ירידים רשמו בטעות 200 אבל זה היה 150 ןנשאר כך יתקנו במיידית מדברת על עזריאלי הוד השרון

למעלה