מחיר לבנייה

etgarsh

New member
מחיר לבנייה

שלום רב אנו מתכננים בניית בית בקיבוץ בשרון וכרגע אנחנו בשלב האישורים מול הקיבוץ מה שנוכל לבנות הוא בית של 160 מ"ר (השטח הכולל הוא 350 מ"ר) אנו מתלבטים אם לבנות בקומה אחת או ב-2 קומות (אם מישהו כאן יכול לתת דגשים בנושא וטיפים לבחירה - אני אשמח) ראינו מספר סוגי בנייה (קלה, בטון, בלוקים רגיל, משולבת) ואשמח לקבל טיפים לכל סוג וסדרי גודל של מחיר המון תודה

פיטנגו4

New member
היה כאן שרשור דומה

לדעתי, גם אם המגרש מאפשר לבנות 160 מ"ר שטוח על מגרש של 350 לא תשאר לכם גינה, כי יש גם שטחים מרוצפים של חניה-שבילים-רחבות חוץ בנוסף, תהיו מאד קרובים לגבול מגרש ולשכנים. לדעתי, עדיף 2 קומות עם מרחב וגינה.

רשר

Well-known member
מנהל
בניה בקיבוץ

האם מותר לבנות גדר/חומה או טרסה או שמא אסור, אם אסור ויש המשך למגרש שיוכל לשמש אותכם כהמשך שטח פתוח/דשא זה יאפשר בנית בית גדול בקומה אחת ללא הפרעה בגלל גודל המגרש,

בינא

Member
../images/Emo45.gif אם אין חובה לגדרות בנה קומת קרקע בלבד

רשר צודק מאוד. קומה אחת תהיה תמיד יותר נוחה מ-2 קומות או מפלסים, בעיקר בגילאי ילדים קטנים ועם ההתבגרות או חס וחלילה בקרות תאונה או מחלה. לבנות קומה אחת של 160 מ"ר או מבנה דו-קומתי של 100 מ"ר תחתון ו-60 מ"ר עליון יעלה אותו דבר כמעט בגלל הצורך במדרגות, שטחי מעבר אליהן מלמעלה ומלמטה, מעקות ועוד. ניתן לבנות 2 קומות זול יותר אם ה-60 מ"ר נמצאים בתוך חלק מהגג, כשהשאר משמש לאחסנה ואז מרוויחים גם מקום... ...כמובן בתנאי שמבצעים גג עם פנלים מבודדים שאפשר לחיות מתחתיו. מצורפת תמונה להמחשת המרחבים של מבנה בקיבוץ...שם ביצעו 2 מפלסים כי רצו הפרדה בין המטבח ופינת האוכל לשאר המבנה...אבל גםכי "חלמו" על מדרגות בתוך הבית...

זה לא בושה להיות עניים,והלוואי שכל העניים

הלוואי שלכל העניים בארץ ובעולם יהיה מקום כזה לגור בו,אני הייתי מציע לשמנה וצמחונית,או צמחונית ושמנה להרגיע ,אין שום צורך לחמם,(זה לא בית שנבנה בשיטת הקומבינה שאתה משווק?)

למעלה