מחיר טסט חיצוני

saritdoc1

New member
מחיר טסט חיצוני

שלום, לצערי אני כבר נגשת לטסט רביעי. מחיר כל טסט (עפ"י המורה שלי) הוא 113 ש"ח אגרה + 350 ש"ח (הוא טוען שמה-1 לדצמבר המחיר עלה מ-300 ל350). רציתי לוודא שהמחיר הגבוה הזה אכן נכון, והאם יש הנחות למגזרים מסוימים כמו סטודנטים או כל דבר אחר... פשוט לא נראה לי פרופורציונלי שעל 20 דקות אני צריכה לשלם קרוב ל-500 ש"ח, במיוחד שמדובר בטסט רביעי שזה כבר קרוב ל-2000 ש"ח לא כולל את שיעורי הנהיגה!!!!! האם המחיר אחיד בכל הארץ? האם ניתן לעקוף/למתן את המחיר? אשמח על כל תגובה, שרית

Superdror

New member
אין פיקוח על מחירי הטסטים....

ואין מחיר קבוע. המחירים נעים בין 200-350 ש"ח להעמדת רכב לטסט, דומני כי 350 זה המחיר הגבוה ביותר ששמעתי, אבל אולי אני טועה. מאחר והכסף הולך אל המורה ואת בטוח לא מגדלת כסף על העצים, תתמקחי, אולי יעזור לך, אולי לא יעזור לך, אבל אלו האפשרויות.

רן88

New member
לאחרונה הרבה אמרו בפורום שהמורים

שלהם החליטו להעלות ל-350 ש"ח או ל-330 ש"ח. בכל מקרה, מדובר, לדעתי, במחיר גבוה מאוד אבל אין הרבה מה לעשות. אפשר להתמקח עם המורה, אפשר לעבור מורה (מה שאני חושב יצא יותר יקר) וחוץ מאלה אין הרבה אפשרויות. בהצלחה בטסט.

saritdoc1

New member
האם יש חוק שקובע את העלאת המחירים?

תחילה אני רוצה להודות לך על התשובה המהירה. האם המורה הוא זה שקובע את המחיר על דעת עצמו (כמו שהוא קובע את מחיר השיעור)? האם באמת קיימת הוראה (ממשלתית?) שהחל מה-1 לדצמבר עלו המחירים של טסטים חיצוניים ב-50 ש"ח?, כמו כן הוא אמר לי שייתכן שהאגרה תעלה החל מה-1 לדצמבר, האם כל ה"חוקים" החדשים הללו נכונים? תודה, שרית

Cervantes

New member
בית הספר שאליו משתייך מורה הנהיגה

אחראי על המחיר בחלק מהמקרים. לא, אין חוק ממשלתי, וגם אין חוקי ממשלתי על תשלום להעמדת רכב למבחן (ה-300 ש"ח ומעלה האלו)- ה"חוק" הוא כנראה "חוק" של בית הספר לנהיגה, אליו כאמור, המורה משתייך.

Cervantes

New member
דמות במשחק בפליסטיישן 2

במשחק סול קאליבר 2

רן88

New member
חשבתי כך../images/Emo8.gif

לא הדמות האהובה עליי, אני מעדיף את Mitsurugi, Voldo או Xianghua.

Cervantes

New member
האמת? אני איתך.. פשוט זה היה

השם הכי מגניב
הדמות האהובה עליי היא Mitsurugi.. כמה זמן אתה משחק בזה כבר?

רן88

New member
כבר כמעט שנה יש לי את המשחק...

אבל לא ב-PS2, יש לי אותו ב-GameCube.

learndriving

New member
לדעתי שאולי כדאי לכל התלמידים

ואני נלחמים על שינוי חוק כי זה מדי מוגזם שכל מורים מקבלים בין 300 ל350 שח עבור טסט. אם אנו לא מפגינים ולא יוזמים אז אנו ותלמידים חדשים יסבלו להוציא המון כסף מכיס שלנו!

Superdror

New member
לא. המורה מחליט כמה כסף לגבות

על העמדת רכב לטסט ועל שיעור נהיגה.

NewUser4

New member
אין חוק כזה.

המורה (או בית הספר לנהיגה) קובע את גובה התשלום עבור העמדת הרכב למבחן. אין כל הוראה ממשלתית כי המחירים האלו יעלו ב50 ש"ח, במיוחד מכיוון שהכסף הזה בכלל הולך למורה ולא למשרד הרישוי. האגרה בלבד, היא התשלום היחיד שהולך למשרד הרישוי. האגרה (113 ש"ח) קבועה, לא משתנה בין מורה למורה, בין מקום למקום, ולא מתייקרת כרגע. אם המורה אמר לך שקיימת הורה ממשלתית שמחירי הטסטים עולים ב50 ש"ח הוא פשוט עובד עליך. תשאלי אותו למה את צריכה לשלם 350 ש"ח עבור 20 דקות מבחן. נראה מה יש לו להגיד.

madrid7

New member
תעשי ככה

תגידי למורה שלך שאם הוא לא נותן לך הנחה עד אומרת שהוא מטריד אותך בשיעורים ונוגע בך...

madrid7

New member
דרך אגב

שמתם לב איזה יצירתי אני? קיצר אל תבאסו אנשים פה תמיד יש מה לעשות

למעלה